צ'טים.......

The Albor

New member
צ'טים.......

כן כן גם אני אחד ממכורי הצ'ט. אבל רק צ'ט לדתיים כמובן. אמנם זה קשה כי אני בקושי בבית אבל כל הזמן שאני כן ובמיוחד בחופשות אני חורש בצ'ט אבל רק בלילה.בזמן האחרון קצת פחות. הצ'ט טוב או רע?...... היו כאלה ששמעתי שהם כבר לא נכנסים לצ'ט שהאנשים שם מגעילים אין להם חיים וחוץ מזה זה דבר וירטואלי ואין לזה שום קשר למציאות. אולם הצ'ט גם מקום נחמד סתם לדבר על בעיות-שלך או של אחר וזה גם כייף אם אתה מדבר עם חברים שלך או אנשים שאתה מכיר במציאות. אולם עצם הרעיון לדבר עם משהו סתם זר שאתה לא מכיר ולהתחיל בשיחה : "היי מאיפה" או "היי בן כמה"? זה דבר שנראה קצת לא הגיוני. אתם נמצאים ב'צט? וחוץ מזה מה דעתכם להישאר בצ'ט או לעזוב? האם זה סתם בזבוז זמן???? לטוב ולרע.

אושרה1

New member
יהודה????

בס"ד תראה אין בצ'ט כל רע פשוט צריך לדעת עד כמה להיות מכור אליו צ'ט זה כמו פורום(בל נשכח שלפורום יש צ'ט). לדעתי אין עם זה בעיה-אבל לא להימכר כי זה ממכר אושרה

lali37

New member
אני לא נכנסת לצטים

אבל זה בגלל שאני פשוט לא מסתדרת שם.. זה די משעמם אותי

reutרעות

New member
אני...

נכנסת רק לצ'אט של הפורום! כי בצ'אטים אחרים אין לי מה לחפש! אתה נכנס לשם,וישר כולם קופצים עליך עם שאלות מגעילות...שאני לא יפרט אותם כאן, אני בטוחה שגם אתם נתקלתם בזה... אבל בצ'אט של הפורום זה ממש נחמד וגם אנחנו כבר מכירים!

שרוך

New member
../images/Emo18.gif ממכר ../images/Emo18.gif

בס"ד הי לשואל!! אני מכור לצאט לצערי 1! ניסיתי להגימל לתקופה של שנה !! אבל שנכנסתי קשה לצאט מי זה! הייתי פעם מכור לצאט של נענע חדר בני עקיבא הפסקתי משך שנה ואז שקבלו צאט לפורום התמכרתי שוב אבל רק אליו ברוך ה!! זה כייף נורא בעיקר שאם מי שאני מדבר בפורום ראיתי אותה ואני יודע מה היא או הוא !! וגם אני מדבר לפני באי סי !! וזה נחמד אבל לצערי לי זה לא עושה טוב הצאט יש לי עדין סיוט ומי שיודעת את הסיפור עם הצאט מוזמנת לכתוב אם לא אני יכתוב לך שאני יחזור בעזרת ה' שזה עוד 37 יום!! רק אח שלי תזהר זה ממכר!! שרוך נ.ב אני עוד 6 שעות עוזב את הבית

המממ ../images/Emo4.gif

-אין תגובה- *צ'אטים זה לא דבר טוב* *אני מבינה אותך* -ועדיין אין תגובה-

למעלה