צחקו קצת

tot15

New member
צחקו קצת

שייח מערב הסעודית תופס את בנו הקטן כשהוא גולש באתרי פורנו. אחרי שהרביץ לו כהוגן מסביר לו שלא כך עליו לתפוס בחורות. "אבא", שואל הקטן, "אז איך אתה תפסת את אמא?". "בדרך הנורמלית", עונה האב, "החלפתי אותה בעשרה גמלים".

י פ ע ת

New member
חחחחח לי תמיד זה חדש..סנילית שכמותי

בא לי עוד בדיחות על הבוקר...איפה הסטנדפיסטים שלנו?

קשוח31

New member
אחת בלי אחריות

אינדיאני אחד בא לקנות קונדום לצ´יף שלו. נותן לו המוכר קונדום והאנדיאני חוזר לשבט. למחרת בא האינדיאני ואומר למוכר: צי´ף חזק, קונדום פק, אני צריך קונדום אחר. נותן לו המוכר קונדום מסוג משובח יותר והאינדיאני חוזר לשבט. למחרת שוב בא האינדיאני לחנות: צ´יף חזק קונדום פק. ככה זה חוזר על עצמו כמה ימים, המוכר נותן לאנידיאני קונדום עבה יותר והאינדיאני חוזר למחרת: צ´יף חזק קונדום פק. לאחר כמה ימים מחליט המוכר לתת לאינדיאני את הקונדום הכי משובח והכי עבה שיש לו, קונדום הניתן ליחידי סגולה בלבד. האינדיאני לוקח את הקונדום וחוזר לשבט. למחרת בא האינדיאני בריצה לבעל החנות: קונדום חזק, ביצים פק ...

י פ ע ת

New member
חחחח <אז אני לא כ"כ סנילית>

חחחחחחחח אבל זה עדיין מצחיק חחח

קשוח31

New member
מה ? ../images/Emo12.gif

את מכירה את זה ? הייתי בטוח שהפעם אני מביא אחת שאף אחד לא שמע עליה בחיים, חחחחחחח פאדחנית

י פ ע ת

New member
עוד אחת...

סוכן מכירות מגיע לכפר כדי למכור שואב אבק.הוא דופק על דלת אחת ואומר:"שלום אני מוכר את שואב האבק הכי טוב בעולם". "אני לא זקוקה לשואב שלך"- אומרת בעלת הבית. "את אומרת את זה רק מפני שעוד לא ראית את שואב האבק שלי בפעולה"- עונה הסוכן, ושופך שקית מלאה ליכלוך על הריצפה. "אם שואב האבק שלי לא ינקה את הליכלוך ב-20 שניות, אני מבטיח לאכול ת´ליכלוך בכפית". עונה האישה:"חכה רגע, אני הולכת להביא כפית, הכפר שלנו בכלל לא מחובר לחשמל"!!! <בלי כלניות....עד שהקלדתי..ת´חשבו בי חח>

י פ ע ת

New member
ועוד...

עארס ואשתו עוצרים מונית. שואל העארס ת´נהג:"כמה זה עד דיזינגוף?" הנהג:"20 ש"ח" העארס:"וכמה זה עם אשתי?" הנהג:"אותו דבר, 20" העארס לאשתו:"אמרתי לך שאת לא שווה כלום?!" <גם כאן תתחשבו...הקלדתי לא העתקתי והדבקתי חחחח>

giulietta

New member
חחחח יפעת ../images/Emo6.gif

זאת באמת טובה. (טובה כל פעם מחדש
)

קשוח31

New member
חחחחחחחחחח

קבלי הפעם זר
תגידי, השואב אבק מהבדיחה שלמעלה, זה לא על סוללות ? <עדיין חושב ...>

יאצפן

New member
עוד../images/Emo117.gif

בעל מבקש מאישתו הפולניה, להכין קפה שחור, יש לנו רק נס קפה ענתה, אתה תביא את הנס, ואני אביא לך שחור כל היום.

י פ ע ת

New member
סער../images/Emo124.gifהפולניה זוממת עליך חחחח

איש אחד נכנס לחנות חזיות וביקש חזיה לאשתו. הזבן: אתה יודע מה המידה שלה? האיש: לא! הזבן: אולי בגודל של תפוזים? האיש: הרבה יותר קטן זבן: בגודל של ביצים? האיש: כן, אבל בצורת חביתה! <אותי זה מצחיק!!! >

sahr12

New member
חחחחחחחח..מי שישמע יחשוב

שאת שוודית...חחחחחחחחחח

tot15

New member
קבלו עוד אחת

הרקע, לימודי רפואה. פרופסור וקבוצת סטודנטים לרפואה עומדים ליד גופה הנמצאת בשלבי ריקבון מתקדם הפרופסור אומר "רופא טוב לא צריך להיגעל מעבודתו" מיד תוקע אצבע בתוך הריקבון, ומלקק אותה. לסטודנטים לא היתה ברירה וכל אחד בתורו הכניס אצבע מלאה ג´יפה לתוך הפה. "רופא טוב צריך גם כן כושר הבחנה טוב" המשיך הפרופסור והוסיף: "מישהו למשל שם לב שליקקתי אצבע נקיה?"

קשוח31

New member
קחי יפעת <סומך על הזיכרון שלך חחחח>

ילד אחד הולך עם אבא שלו ברחוב, פתאום הם רואים כלב על כלבה (מצ´פר אותה חחחח), באמצע הכביש. אז הילד שואל את אביו, "תגיד אבא, מה הם עושים ?" אז האב מסביר: "הכלב שלמטה, תומך בכלב שלמעלה, ועוזר לו לחצות את הכביש" "תראה עולם", אומר לו הילד, "זה עוזר לו לחצות את הכביש, והשני דופק אותו מאחור"

למעלה