צחי, הסר מועמדותך !!!

צחי, הסר מועמדותך !!!

צחי ידידי, קראתי את תגובתך למטה בה אתה מודיע כי תתמוך במולדת ולא בליכוד אם שרון יבחר שנית לראשות הליכוד. ידידי היקר יש פה מן הטעם הנפגם שהינך מצהיר הצהרות אלו ובמקביל אתה רץ לראשות נוער ליכוד ארצי. אני מוצא לנכון שתחזור בך מדברייך הנ"ל או שתסיר מועמדותך לראשות נוער ליכוד ארצי. קבל דברים אלו בנימה אישית וחברית. אסף חגואל

הוא צודק!כך החליטו רבים.

אם שרון יבחר-המפלגה כבר לא מייצגת את עקרונות הליכוד וחוקיו. אני ורבים החלטנו כך-למרות הכאב. שרון השמאיל את הליכוד-הכניס שמאלנים למפלגה-ביצע זיופים. שרון הצהיר על מדינה וויתורים לפלשתינאים.הוא ל ליכוד!!הוא ממשלת איחוד עלק,,,,זו המטריה שלו לשרוד. אנחנו לא ניתן לו יד בשרידות הזו. אנחנו לא ניתן עבודה לעומרי המובטל שרוצה להכנס לכנסת.

חגואל צודק ב100%

אני קורא לצחי להסיר את מועמדותו מראשות נוער הליכוד,ועכשיו. זה מראה על חוסר אמינות מצד צחי,וצחי לא יודע מתי לסגור את הפה. צחי,לטובת כל נוער הליכוד,ותר עכשיו,או שזה יהיה לא נעים,וזה יגמר בהדחה ממערכת הבחירות של ידי ג´יימי. הנה עוד סימן,שרובי הוא המועמד הטוב לנצח,שאר המתמודדים אפילו לא אמינים.

Zack DA

New member
כרגיל, הבנת הכל הפוך

להיפך, זה מראה על אמינות. אני לא מתבייש לומר מה אני מרגיש, במקום קריאה פנאטית שהליכוד מעל הכל (והוא לא. המדינה והאינטרסים הלאומיים מעליו) שמאפיינת רבים גם בליכוד הבוגר וגם בנוער. סבורני שאנוכי האדם המתאים והנכון להוביל קדימה את נוער הליכוד - ובעניין זה ישפוט נוער הליכוד כולו, לא רק אתם. והרי לכם הזכות המלאה לצטט אותי בעניין זה. צחי

Zack DA

New member
שום דבר. אני גאה במה שאמרתי

קודם כל עוד לא החלטתי. אבל יתכן שאגיע למסקנה ששרון ברח שמאלה ויש לחזק מפלגת ימין אחרת. אין כאן שום בגידה, להיפך. המדינה חשובה יותר מהמפלגה, ואני אחליט מה אצביע לפי רחשי ליבי ולא לפי הערצה פנאטית למפלגה זו או אחרת. ועוד משהו. יש רבים בנוער הליכוד שמעריכים אותי דווקא בגלל העבר שלי במולדת (ויש לי עבר כזה) ואני מאוד גאה בו. לגבי העניין הזה - תן לחברים בנוער להחליט, ותתפלא לשמוע שההערצה שלי למולדת היא פלוס ולא מינוס. בברכת שבוע טוב צחי

eviv

New member
זה לא בגיוני מה שאתה אומר

הוא בסך הכל אמר שילך אחרי מה שהוא מאמין ולא ישנה את האידיולוגיה שלו לפי מי שנבחר בליכוד אם הליכוד יעשה משהו לא טוב לפי דעתך אתה לא צריך לתמוך בו בגלל שאתה רצ לתפקיד כלשהו ניתן להעיר אפשר לנסות להשפיע ולהראות את הדרך שהיא נכונה לפי האידיולוגיה שלך מה בליכוד אין את מחנה ביבי ומחנה שרון מה ששרון היה ראש ממשלה מחנה ביבי נעלם הרי כולם שיש חברי כנסת מהצד הזה או מהצד השני

צחי ידידי

אני הבן אדם האחרון שיעמוד מולך ויגיד לך לא לעשות את מה שאתה מאמין בו... אך יחד עם זאת אני חושב שיש ניגוד אינטרסים מסוים שתיהיה יו"ר נוער ליכוד ארצי ובמקביל תלך ותצביע למולדת....יש פה משהו פסול מהיסוד. ודבר נוסף אני לא חושב שיש או צריך להיות עניין מסוים לשאר היו"רים, זה ממש לא רלוונטי לגביהם...

Zack DA

New member
רגע, אתה עונה לאביב או לי ?

ובכל אופן - לא אמרתי שאצביע למולדת, אמרתי שיתכן שאעשה זאת. הצבעתי חשאית ולפי רחשי ליבי. אם שרון יחליט מחר שלא צריך שתהיה מדינת ישראל - עדיין תגיד שאני חייב רשמית לתמוך בו בשביל הפנאטיות ? שמתי לב שאתה קצת פנאט - זה לאו דווקא דבר טוב. צחי

צחי, לא הבנת אותי...

א. אני לא פנאט כלל וכלל... ב. אני חוזר ואומר שאין לי בעיה שתתמוך במי שליבך חפץ. אך הסבר לי כיצד אתה כיו"ר נוער ליכוד ארצי תוכל לשווק את הליכוד או את ראש המפלגה מבלי שהינך מצביע אפילו עבורו... זה נראה לי מאין ניגוד אינטרסים - וצחי קח בחשבון שאריק יכול להיבחר דבר שיקשה עלייך לפעול כיו"ר ארצי. לכן ורק מסיבה זאת חשבתי שנכון תעשה אם תפרוש - ההחלטה בידייך.

Zack DA

New member
לא, אתה לא הבנת אותי

אני מעריץ גדול מאוד של אריק. אני רק חושב שנתניהו מתאים יותר ממנו. ואין לי שום בעיה לשווק את הליכוד, ואם אריק יזכה יתכן מאוד שאצביע עבור הליכוד. זה תלוי בהרבה דברים והנקודה הייתה שעוד לא בטוח למי אצביע. כמו הדוגמא הקיצונית שהבאתי קודם, אם שרון יאמר שאין צורך במדינת ישראל, למשל, לא תדרוש ממני להצביע לו. שרון יצטרך לשחרר מספר הכרזות לקראת הבחירות שאדע טוב יותר לאיזה כיוון הוא הולך. צחי

נסיים את זה פה....

למרות שאני חושב שאינך עוקב אחר דברייך שלך... אבל בוא נחסוך משאר משתתפי הפורום את הויכוח הזה. היתה לי בעיה מסוימת אמרתי אותה וזהו... אסף

Zack DA

New member
טוב, שתי הערות

הערה ראשונה - אז נסכים שלא להסכים אבל יש כאן הודעה של מישהו שמחפש עזרה בסלוגנים ופרסומות (בטח שמת לב). אתה נראה הבחור המתאים ביותר לעזור לו...

רבותי, סליחה שאני מתערב

אבל מי שיבחר- ביבי או שרון- כולנו נלך אחריו, כי משורה ישחרר רק המוות.

מדינה פלשתינאית=סוף הליכוד

משורה ישחרר רק המוות-כאשר השורה בעלת מטרה ,עקרונות ,חוקים-אידיאולוגיה. תחת שרון/עומרי,אין שום דבר ממה שציינתי=רק העבודה ב´. שלום לליכוד,,,,,,ביי ביי ביתר,,,,,תל חי היה ברוך,,,,,,

חגואל-כיצד שרון אמור לייצג אותנו???

אתה בא לצחי בטענות???????? סליחה?????? האם שרון מייצג את הליכוד ועקרונותיו יותר בחדות מצחי????? שרון אינו מייצג את הליכוד-הוא מייצג את שורדי ומובטלי וחסרי האג´נדה בפוליטיקה. שרון קרוב יותר למצנע-מאשר הוא קרוב לרוב בוחרי הליכוד. מיצי פיצי מרידור כבר אמר ששרון קרוב למצנע בהשקפותיו-לכן חזר לליכוד!!!! אתה בא להגיד לנו ללכת כמו מסוממים אחר איש שאינו מייצג אותנו?? שילך הוא הביתה!

למעלה