'צחיק...לכולן(ם)+רעות 85

• פותח הנושא t a m
  • פורסם בתאריך

t a m

New member
'צחיק...לכולן(ם)+רעות 85

אוקיי קורה לי לפעצים שאני כותבת הודעות ושוכחת לבדוק אותן כמה שבועות אחרי זה... אז לפני 200 שנה בערך שאלתי מי באה ליום כיף- זה אכן נשמע כיף! בקשר לכל התיסבוכי שומן של כולן (כולל אותי)- אני מניחה שהרוב המכריע שם יהיה בנות. האם הארבעה קילו המיותרים האלה אומרים שאף אחת לא תתחיל איתי? (לעזאזל!) וההצעה לקיים מפגש פורום באמת נשמעת טוב! :) לשאלה למונליזה: האם הרכזת שלך היא יעל גבאי מלכה, מחיפה? אם כן, היא פשוט כשמה-כן-היא: מלכה! אין כמוה! אני מאחלת לרעות 85 שבגילגול הבא שלה כבת שירות (...) היא תקבל אותה (רק שהיא תהיה אז בת 113?..) טוב, הרעיון הובן. ולרעות- תזכרי ששנת השירות נגמרת עוד חודשיים וחצי.. שזה כלום לעומת מה שכבת עברת! ובנתיים תבררי עוד כמה ימי חופשה יש לך, נשמע שאת זקוקה לאיזה get away...

M o n a L i s a

New member
חחחחחח ../images/Emo9.gif

כל כך הרבה דברים בהודעה אחת!!! גם לי יש תסבוכים לגביי כמה קילוגרמים מיותרים, אבל אני שוקלת לקנות בגד ים ולבוא...עכשיו כבר אין לי בעיה עם עניין הבגד ים אלא פשוט אני שונאת בריכות! המממ...את המפגש פורום שקלתי לקיים, אבל לא כולם רצו...אז חשבתי שמי שבא לשפיים נפגש שם. יעל היא בהחלט המלכה! היא פשוט מדהימה ואני מאחלת אותה לכל מי שבשירות לאומי, בלעדיה לא הייתי עוברת את השנה הזו!

למעלה