'צחיק...לכולן(ם)+רעות 85
אוקיי קורה לי לפעצים שאני כותבת הודעות ושוכחת לבדוק אותן כמה שבועות אחרי זה... אז לפני 200 שנה בערך שאלתי מי באה ליום כיף- זה אכן נשמע כיף! בקשר לכל התיסבוכי שומן של כולן (כולל אותי)- אני מניחה שהרוב המכריע שם יהיה בנות. האם הארבעה קילו המיותרים האלה אומרים שאף אחת לא תתחיל איתי? (לעזאזל!) וההצעה לקיים מפגש פורום באמת נשמעת טוב!
לשאלה למונליזה: האם הרכזת שלך היא יעל גבאי מלכה, מחיפה? אם כן, היא פשוט כשמה-כן-היא: מלכה! אין כמוה! אני מאחלת לרעות 85 שבגילגול הבא שלה כבת שירות (...) היא תקבל אותה (רק שהיא תהיה אז בת 113?..) טוב, הרעיון הובן. ולרעות- תזכרי ששנת השירות נגמרת עוד חודשיים וחצי.. שזה כלום לעומת מה שכבת עברת! ובנתיים תבררי עוד כמה ימי חופשה יש לך, נשמע שאת זקוקה לאיזה get away...
אוקיי קורה לי לפעצים שאני כותבת הודעות ושוכחת לבדוק אותן כמה שבועות אחרי זה... אז לפני 200 שנה בערך שאלתי מי באה ליום כיף- זה אכן נשמע כיף! בקשר לכל התיסבוכי שומן של כולן (כולל אותי)- אני מניחה שהרוב המכריע שם יהיה בנות. האם הארבעה קילו המיותרים האלה אומרים שאף אחת לא תתחיל איתי? (לעזאזל!) וההצעה לקיים מפגש פורום באמת נשמעת טוב!