צחוק

הרקולס

New member
צחוק

מפקח משרד החינוך מגיע בהפתעה לשיעור טבע בכיתה ג'. הוא אומר למורה להתעלם מנוכחותו ולהמשיך בשיעור כרגיל ומתיישב בצד. המורה מציגה לכיתה פרח. "איך קוראים לפרח הזה? מי יודע?" אף אחד לא עונה. דממה. שוב היא מרימה את הפרח באוויר, מסובבת לכל הכיוונים ומנסה: "נו, מישהו מזהה? מה שמו של הפרח?" דממה - אף אחד לא מרים את ידו. לפתע נופל הפרח על הריצפה והמורה מתכופפת קדימה ומרימה אותו. שוב היא מראה ושואלת אם מישהו מכיר. יד קטנה מתרוממת בקצה הכיתה, מישהו מצביע. יופי דני, אתה יודע? איך קוראים לפרח". איזה שדיים מדהימות!!" עונה הילד הקטן. מה? מה אמרת? עוף מיד החוצה מהכיתה" היא צווחת עליו. הילד בדרכו החוצה עובר ליד המפקח ולוחש לו: "בפעם הבאה - אם אתה לא בטוח בשם - אל תלחש..." --------------------- אישה מעירה את בעלה בלילה ואומרת : "אני חרמנית לאללה בוא נעשה את זה עונה לה הבעל :"בואי נעשה 68 ". "אני מכירה 69 , מה זה 68 ?" שאלה האישה . ענה לה הבעל : "את תמצצי לי ואני אהיה חייב לך אחד

הרקולס רוצה להגיד לך

שכבר אתמול נכנסתי על קצה האצבעות כדי לא להרעיש למורה בכיתה, והאמת... תאמת לא מפקח משרד החינוך הפחיד אותי, לא החשבון המטימתי הפחיד אותי מה שהפחיד אותי זאת השילדה, ומה זה חששתי שהיא תרדוף אחרי ותחדור אל חלומותי אז נסתי במנוסה כל עוד נפשי בי ישר אל מיטתי

princess lis

New member
משהו שקבלתי באי מייל

ממש מלחיץ!!! ידעתם שבאתר האמריקאי הזה יש את רשיונות הנהיגה של כל אוכלוסיית העולם??? כן,כן!!! האתר אומנם אמריקאי,אבל מקושר בלינקים לכל משרדי הרישוי בעולם,דבר המקנה לכל פעוט בעל חיבור לאינטרנט לראות את כל הרשיונות הקיימים בעולם... אני הייתי קצת סקפטי ,אז בדקתי ,ואכן לאחר חיפוש של 2 דקות מצאתי את הרישיון שלי... פשוט הקישו שם ושם משפחה במקום המתאים מצד ימין בתחתית המסך ותמצאו גם את שלכם. .. מפחיד!!!

elninyo

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo5.gif

נסיכה יקרה הנני המום מאי הקשר בין תמונת הנהג שהופיעה, לבין תמונת הנהג הנוהג בכבישי ישראל ואכן ניסה והזין פרטיו
....להוציא קווי אופי אשר תואמים מס' נהגים לא מבוטל...
בוקר טוב ושבוע טוב.

למעלה