צחוק וסקס

m a t a n O

New member
צחוק וסקס

סקס כשלעצמו הוא דבר אחד טוב, וצחוק בנפרד- מעולה. מה קורה כשמחברים את זה? - מאוד מביך. אני והחבר שלי שכבנו לפני כמה ימים, ובאמצע פשוט התחלתי לצחוק. ואני לא יודע מאיפה זה בא, אבל זה היה שחרור צחוק כל כך נעים לי, והוא התעצבן מזה. בסיטואציה עצמה זה היה מביך, אבל אפילו שאני כותב על זה עכשיו זה מעלה לי חיוך נעים על הפנים. מה אתם אומרים? איך אני יכול לשכנע או להעביר את המסר שהצחוק הוא לא זלזול, כמו שהוא בריחה מהמודעות העצמית? או, כמובן, כל דבר אחר שתמצאו לנכון להגיד. אשמח לקרוא, מתן.

yosef 30

New member
צחוק וסקס - מתכון בריא לחיים טובים ../images/Emo3.gif

היי מתן. אני קורא את ההודעה שלך וגם מחייך, כמעט כמו שאתה מחייך כשאתה כותב את ההודעה הזו. מה זה משנה למה צחקת, משהו בתוך החוויה הצחיק אותך, גרם לך לשחרר, אולי תנועה כזו או אחרת שלך או של הבן זוג שלך עורר אצלך את הצחוק. כל עוד שזה צחוק בריא -הכל טוב ומומלץ להמשיך בזה בעתיד
. יכול להיות שהבן זוג שלך חשב דברין אחרים - השד יודע מה?! - תשאל אותו מדוע זה הפריע לו? ואז אם הוא ייאמר לך על מה הוא כעס. תוכל להסביר את עצמך טוב יותר. תסביר לו שאין לך שום סיבה לצחוק עליו, אתה איתו כי אתה אוהב אותו.
הוא חייב ריכוז מלא בסקס? הוא פחות ספונטני ממך במיטה? אולי זה הפריע לו
. המשך לילה נעים וסקס מלאה באהבה וצחוק. יוסף.

m a t a n O

New member
העולם מצחיק

המסכן היה בטוח שאני צוחק ממשהו ששמעתי. זה באמת היה מצחיק. אבל כיף :) עיליי, אוחצ'ה אני לא, וגם לא בן זוגי. היה בזה אלמנט מביך, בכל אופן, אבל זה עבר :) עכשיו קיבלתי היתר לצחוק כמה שאני רוצה, כשהוא מבין מאיפה זה בא. :) שבת שלום :) נ.ב. לא צריך לעבוד בימי שישי. זה חרא. קמתי ב8 לפנות בוקר, ואני כבר בורח מפה. בעע.

Molchansky

New member
אממ..

קורה גם לי, אבל לא נתקלתי במצב שהצד השני נעלב אם הוא נעלב זה קשור בו, ואם הוא המשיך להעלב גם אחרי שהסברת, אין יותר מדי מה לעשות לשכנע? אין לי מושג איך, אם הוא לא מוכן לקבל את זה שאתה אומר שזה לא מזלזול אז הבעיה כנראה יותר עמוקה מהצחוק עצמו זו דעתי, לא אומר שזה נכון לגמרי.

m a t a n O

New member
צחוק

החבר שלי הוא הבחור הכי חמוד בעולם. זה לא באמת הפריע לו. לא אחרי שהוא הבין שזה לא מגיע מתכנית טלוויזיה שהיתה ברקע. עכשיו אני צוחק כמה שבא לי, הוא בעצמו מחוייך לפעמים :) זה כיף. נ.ב. הינדמית זה לא מוזיקה יפה. ברטוק עוד איכשהו. ועדיין, קשה לי לראות איך אתה קושר את שניהם עם באך, שהוא באמת פסגה מוזיקלית.

בופיק

New member
שימשיך ככה

היי מתן, אני ממש שמחה לישמוע שדברים הסתדרו, שעכשיו הוא לוקח את זה בצורה חיובית ולא נפגע ממך, ואפילו מחייך בעצמו.... כמה חשוב כשיש הבנה בין בני זוג.... זה פותר כל כך הרבה דברים.... מאחלת לכם שנה טובה מלאה באהבה ואושר... שלך בופיק

Molchansky

New member
אמממ...

אני שמח לשמוע שהבין את עניין הצחוק זה חשוב. באך הינדמית ובארטוק, שלושתם נתנו דגש חשוב לקונטרהפונקט באך הוא באמת פסגת המוסיקה אבל הינדמית נחשב למורה המוסיקה הגדול מכולם, הוא באמת ידע להעביר את התיאוריה והמעשי (יצא לי לקרוא את ספרי התיאוריה שלו, לא ללמוד אצלו) אבל אני אוהב את המוסיקה של שניהם, למרות שאת באך יותר ובארטוק יש לו מקום חם בלבי, בייחוד על הדברים שהוא עשה עם כל מיני שירי עמים.

:) אני מבין אותך

גם לי הרבה פעמים קורה שאני צוחק במצבים שלא אמורים לצחוק בהם (במיוחד בסרטים עצובים כשמשהו נראה לי כלכך טראגי/אירוני שהוא מגוחך..) לדעתי דווקא זה מגניב שאתה מסוגל לצחוק בסקס.. יש בזה משהו משחרר מצד שני, כנראה שחבר שלך לא כזה וקשה לו להבין את זה, כי מבחינתו לצחוק זה כשיש משהו מגוחך, אז אולי זה גורם לו לחשוב שאתה צוחק עליו או משהו כזה.. נראה לי שאולי הדרך לפתור את זה היא לצאת מנקודת הנחה שאתם שונים בעניין הזה, ולגשת לדבר איתו על זה בהזדמנות, לא בתור "דבר שאנחנו צריכים לפתור" אלא תספר שבאופן כללי אתה צוחק לפעמים במצבים מוזרים כדי לשחרר לחץ.. ואולי הוא יבין יותר וייעלב פחות כשזה קורה לך

למעלה