צחוק הגורל.

Alfa156 GTA

New member
צחוק הגורל.

גנבו לי את האופנוע. שתבינו מהמקלט של הבית, 10 מדרגות, פלדלת, מכוסה וכו'. אין אופנוע. לכל המבינים ואלו שיודעים איזה אופנוע יש לי, אין כאלו הרבה בארץ ולא קשה לזהות אותו. בבקשה שימו לב אם תראו אותו.

Alfa156 GTA

New member
פרס כספי למוצא בלי שאלות.

דעתי האישית: ילדים קטנים גילאי 16 פלוס מינוס, שראו אותי מגיע הביתה בימי שישי/שבת, גרים בקרבת מקום כמה בניינים לכל כיוון פלוס מינוס, ידעו איזה רכב יש לי (לוודא שאני לא בבית), לא היה הרבה דלק במיכל, יכול להיות שהוא זרוק איפשהו באזור. סימנים מזהים יש מלא , בעצם כל האופנוע, אין כאלו בכלל. זה לא EXC. נקווה לטוב, אבל מצד שני תקווה זה דבר נחמד. אגב לבן זונה (שימות, מצידי על האופנוע עצמו בתאונה קטלנית) הוא קיבל אופנוע חדש. בלי שום ריגקט.

Alfa156 GTA

New member
../images/Emo46.gif מוות בסקילה.

כל החיים השקעתי באופנוע הזה. וככה גנבו אותי. אני מקווה שהוא יעשה תאונה כואבת, ושהכל ילך לתרופות.

yarivos

New member
משתתף בצערך + מציע את עצמי

אין מילים לתאר את מה שאני מאחל לגנב הנתעב. אני אפקח את עיני פה ליד הסכר של בית זית, ואם תצטרך עזרה במרדף\ תפיסה וכו' באיזור ירושלים אתה מוזמן להרים טלפון גם באמצע הלילה.

../images/Emo46.gif היתה תקופה שקטה...

אני מניח שהם לא יוכלו להגיע למרכז על דו"פ מווברץ ... אבל עיניי פקוחות בכל אופן. סט ברכות לגנב ולאימו...

Alfa156 GTA

New member
אזור ירושלים יותר נכון גילה.

דווקא יחסית היה אזור שקט, אבל שום לדעתי זה ילדים מהשכונה.

Alfa156 GTA

New member
אז כנראה שהיום אני כבר לא יפנק אתו

האופנוע במה שקניתי לו היום... שתעשה תאונה וזה יכאב. אפילו על האופנוע.

אספנות

New member
מוכר את הספריי שרשרת?

סתם! אני יודע שאתה נימצא בין מצב של מבואס לגמור ועד שבור אז מקווה שאתה קצת מחייך עכשיו ברצינות אתה מוכר את הספרייי שוב סתם כולי תקווה שתימצא מהר את הילד חפש אותו בפנצ'ריות/מוסכים שמטפלות האופנועים באיזור כי הוא אהיה הרבה בשטח....

אפקח עיניי. אנחנו מאותו איזור.

אגב ספר משהו על האופנוע. סימנים מזהים. נפח מנוע דגם ספציפי וכד'. תלמד לקח. אתה ירושלמי. ולזה יש יתרון ( לא רק חסרונות ) יש לכם מחסן / חנייה / וכד' אתה נועל האופנוע שם. אבל מעבר לכך והעיקר תרתך לריצפה למסמרים מאד עמוקים < 30 סמ התקועים עם בטון . תרתך עליהם קשתות פלדה. לקשתות הללו תקשור גלגל האופנוע ע"י שרשרת איכותית. אצלי יש שרשרת קריפטונייט * 2 לגלגל קדמי לקשת שלו בקרקע והשנייה לאחורי. על כל פנים אם אראה אותו אדהר עליו עם הווארדרו וגם אני לא רזונת כך שהוא יהיה נקוע אח"כ. רק תן סימנים : דגם נפח וכד'

למעלה