צחוק הגורל....

צחוק הגורל....

הבוקר עשיתי בדיקת בטא .... שיצאה 13,980 ...מה שנראה לי קצת גבוה להריון לא תקין ..אבל קטונתי מלהחליט... בדרך חזרה מהבדיקה ..עוד לפני קבלת התוצאה..דוחפים לי ליד פלייר (כל הדפי פרסומת האלה..שאני זורקת עוד לפני שקראתי...) אבל הפעם הלב אמר לי לקרוא ואז התחלתי לבכות באמצע הרחוב כמו תינוקת על הפלייר שנקרא יונתן הקטן היה סיפור התפתחות של עובר לפי שבועות ..מצוייר כמו קריקטורה ומעבר לדף בגדול ..לא להפלות!!!! מה זה? אלוהים שלח סימן??. למה דווקא היום ? בחיים שלי לא נתקלתי בפלייר הזה!!!! מישהי ראתה את זה??? הצילו אני משתגעת!!!!

זוג חדש

New member
דרמה יקרה ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה לומר לך, אין לי מושג בנושא אבל - אני בכל זאת מחזיקה לך אצבעות וממשיכה לקוות לטוב. להזיק - זה לא יזיק. הכי חשוב, תהיי חזקה ותעדכני.

vally

New member
מקרה

היי דרמה, לפי מה שהבנתי באולטראסאונד בשבוע 9 ראו שק הריון, אבל לא ראו דופק העובר? אז בעצם נתנו לו עוד סיכוי? אם זה נכון אז אולי זה יעודד אותך: לחברה שלי קרה משהו דומה. באולטראסאונד בשבוע 8 לא ראו אפילו שק הריון, אבל יומיים אחרי עשתה עוד פעם אולטראסאונד והכל היה בסדרת מסתבר שחישוב המחזור לא היה מתאים, ראו שק הריון. אז שאלה אם רק הרופא המטפל שלך גילה בעיה או שהית אצל רופאים אחרים? היתי ממליצה לך לפנות גם לרופא אחר. בכל מקרה לגבי הפלייר - זה הרי ברור שהם יעמדו בכל המקומות שנשים הרות מגיעות לשם. אל תתייחסי לזה, עכשיו כל דבר יראה לך סימן. אז תנסי שלא לקשר כל מה שקורה מסביבך למה שאת עוברת. הלוואי והכל יסתדר ויסתבר שהבדיקה היתה לא נכונה או שהמסכנות מהבדיקה לא היו נכונות ושהכל יסתדר!!! מחזיקה לך ידיים

דארמה חמודה

זה באמת נשמע כמו סיפור בלהה אני מקווה שלרופא שלך יש הסבר טוב לתוצאת בטא כזאת תהיי חזקה !

פּוֹנְג

New member
לא להאמין על המקריות המכאיבה

אני לא יודעת לומר לך בנוגע לבטא. אבל איך שהוא בתוך תוכי אני מקווה שהכל היה חלום רע.

דארמה יקרה ../images/Emo24.gif

...בבקשה לכי לחוות דעת נוספת
עוד היום
מחכה לעידכון שלך. חיבוק גדול ו-

מאחלת שהכל יסתדר

זה סימן באמת טוב. בספר של בר כתוב כמה בטא צריך להיות לפי השבוע, אין לי אותו כרגע כך שאני לא יכולה לעזור. אולי תבדקי (בפורום הריון ולידה יכולים ודאי לעזור), יכול להיות שאת בשבוע מוקדם מחישוביך? תעדכני אותנו על כל חדש. ב ה צ ל ח ה !!

גלי29

New member
דארמה יקרה

חוששני שאין לי בשורות טובות כמות הבטא נוטה להיות זניחה בשבועות 8-9 כאשר לא רואים דופק באולטרה סאונד קרה לטובות בחברותי ואני יודעת עד כמה זה נורא תתעלמי מהדף שקיבלת יש הרבה הבדלים בין מה שהוא מטיף ובין המקרה שלך שולחת
לעידוד

kisses

New member
דארמה אהובה ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

שולחת לך ים של חיבוקים
ומאחלת לך טוב

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא הספקתי לענות קודם אבל ראיתי את הודעתך ורציתי לומר שאני שותפה לכאבך הקשה. לעניין הפרסומים של עמותת אפרת נגד הפלות - מוכרים וידועים, הם תמיד מחלקים בכניסה למרפאות נשים בחוסר רגישות תהומי למה שעובר לפעמים על מי שנמצאת שם (לא כולנו באות להפיל, אולי אנחנו בדיוק מאבדות הריון רצוי או נמצאות בבדיקות וטיפולי פוריות???). אין לי מה לייעץ אלא לומר לך שתהיי חזקה, ואם טרם עברת גרידה - תוודאי שעושים לך אולטרסאונד נוסף, אולי היתה טעות... ממני האופטימית תמיד

טאיה1

New member
../images/Emo24.gif

אני מקווה שכעת את מרגישה קצת יותר טוב. כמו רבות אחרות, אני גם הייתי איפה שאת היום. זה נורא קשה ועצוב, אבל תשתדלי לזכור שזה לא סוף פסוק ועוד יהיו לך כמה ילדים שרק תרצי.

למעלה