צחוק הגורל...

superdrink7

New member
צחוק הגורל...

אותו אדם שהואשם פעם מאשים היום...כולנו זוכרים את בנימין בתקופת כהונתו של רבין...בנימין הואשם בדיוק באותה האשמה שהיום הוא מאשיםחלק משרי הקבינט שלו!!!מסיבת עיתונאים הזויה וכל הבלוף של אחריות ואי התלהמותהפכה היום למסיבת עיתונאים מתלהמת מצד ראש הממשלה.שפת הגוף שידרה ביטחון עצמי רעוע ולב כועס!על מה בדיוק הוא כועס?דמוקרטיה יש לה גם מחירים וזה אחד מהם...ואם זה לא מתאים למישהו...אותו מישהו יכול ללכת לבחירות..למה לכעוס שהכל בידיים שלך...כישלון מכעיס אין מה לעשות...בעצם יש מה...ללכת לבחירות...העם ידבר ויחליט וכל החלטה תתקבל בברכה!

טכניקום

New member
לסופר ! אני לא מסכים לדבריך

הטרויקה נתניהו יעלון והרמטכ"ל מנהלים את המערכה בשכל רב , "לא כפיל בחנות חרסינה , או אריה שמשחרר לטרף ,הם קשובים ללחצי חוץ ולהשלכות מדיניות , לצהל היו וישנן כל היכולות לשטח את עזה תוך שבוע עד עשרה ימים , הבעייה היא הפרדת האזרחים שכביכול לא תומכי לחימה , מאותם טרוריסטים ( לא חידשתי כלום ) ,,. סיכולים ממוקדים של ראשי המחבלים דורשים מאמץ מודיעני ותאום בין זרועי יוצא דופן , וכמובן אורך
רוח , גם בדמוקרטיות לא ניתן לגלות לציבור את כל השיקולים שעומדים אחרי ברירת המחדל , מה נכון יותר לעכשיו להכנס עם חטיבות שיריון ? דרך מחשבתו של ליברמן ? בנט ? הסבריה המנומקים של ח"כ יחימוביץ ? הרצאתו של בוזי הרצוג על העמדתו של אבו מאזן כפרטנר להמשך הדיאלוג ? לדעתי בשעה זאת אין בישראל מנהיג בשיעור קומתו של נתניהו , שיכול לנווט את ישראל בעולם של אביב ( או גהינום ) ערבי מלא בתהפוכות ,

superdrink7

New member
מכבד את דעתך...אני הולך שבי רק אחרי אלוהים...

משפטים כמו אין מנהיג בישראל בשיעור קומתו של נתניהו לא מתבססים על כלום ושום דבר...

מלל ריק מתוכן שאין מאחוריו כלום...

ברמת העובדות בנימין נתניהו מתפקד כראש ממשלה של מדינת ישראל במשך 8 השנים האחרונות.

אותו ראש ממשלה "שמתבכיין" במסיבת עיתונאים הזויה קיבל קרדיט שאף אחד מקודמיו לא קיבל..

ומה קיבלנו??????

האם האזרח הקטן יושב בביתו היום ומרגיש בטוח ביטחונית?

האם בנימין ייצר איזשהו אופק מדיני ברור?

האם האזרח במדינת ישראל מרגיש בטוח כלכלית?

האם הצעירים במדינת ישראל מרגישים שיש להם אופק?

האם הזקנים במדינת ישראל מרגישים בטוחים וסומכים על המערכת שתגן עליהם?

האם העניים במדינת ישראל השתפר מצבם?

האם האוכלוסיות החלשות במדינת ישראל זכו לשדרוג כלשהו?

יפה לפזר סיסמאות אבל תמיד צריך להסתכל על העובדות ולא להתבייש להודות על האמת!!!

בנימין נתניהו הוא כישלון קולסאלי ומצבו של האזרח בתקופת כהונתו לא השתפר כהוא זה..נהפוך הוא!!

יש מספיק מוכשרים ממנו שיכולים להיכנס לנעליו ובמחשבה יצירתית ויוזמת ולא מחשבה השרדותית מקומבנת יביאו את מדינת

ישראל למקום "קצת" יותר טוב!

לא רוצים לשרוד...רוצים לחיות!!

טכניקום , מתנצל שאני מתפרץ לדלת פתוחה אבל...

להשטיח את עזה אפשר ביום אחד וגם פחות מכך...
מעל 60 עולמות הרוגים !!!!
ומה יצא מכך ?
חזרנו לנקדות ההתחלה......
בטרור אי אפשר להילחם עם צבא,
ולהפריד את החמאס מהרשות הפלשיתינאית משמע להבדיל
להפריד בן הליכוד למדינת ישראל... טיפשות !
מדינת ישראל מותקפת מהרשות הפלשיתנאית בשם עזה,
ולאותה שכונה שממנה שוגר כדור אקדח למדינת ישראל,
צריך להוריד מיד וללא שום אזהרה 10 טילי שיוט בעלי יכולת של 1 טון חומר נפץ כל אחד,
ואני מתחייב כאן ועכשיו , שאפילו יריקה לא תשוגר לכאן !
וכך היו נחסך באובדן חיים של טובים ויקריםמבנינו.
ומה יגיד העולם ?
הוא מוזמן לשתות את השפדן !

טכניקום

New member
פגסוס

מסכים לדעתך , המחלוקת החלה עם חברנו סופר בהקשר לתיפקודו של מר נתניהו עכשיו ובכלל .
אם מעלימים רעשי רקע ( בנט & ליברמן ) מקבלים כאמור צוות טוב בראשותו של ראש הממשלה שר הבטחון והרמטכ"ל ,
חלק מאיתנו עדין לא שכח את ניפלאות ועדת שישנסקי ,את ידידנו שטייניץ והכרזתו שלא יוטל מס \היטל שישנסקי על תגליות קיימות ,,,,
את הפרסה בכנסת בראשות כרמל שאמה , ואת יחימוביץ , ומעל לכל את נתניהו שמקבל לידיו את מסקנות שישנסקי , ואותנו המשקיעים האמיתייים לא סופר ,, אבל אם נניח בשעה זאת לעושק האישי שכל אחד מאיתנו חווה \או הרגיש ( ואולי מחק \שכח מזיכרונו ) ,ונימדוד את הישגי צוק איתן כאמור ללא רוח צד , וחרף החיילים הצעירים שניספו במערכה והסבל המתמשך לישובי עוטף עזה ,נגיע למסקנה של מלחמת אין ברירה ,מחד פרשנים בכל העולם מהללים את ישראל על חוסנה הטכנולוגי והכלכלי ומאידך מראים לכל העולם ואחותו את נחיתות \ומיסכנות של האוכלוסיה העזתית המפגרת ,קברניטי המדינה חייבים להתנהל בין כל הפרובלמות הללו
ולדעתי מטלה זאת קשה מאוד !
,

superdrink7

New member
רק לא לסלף...אין שום אזכור מפי לשישינסקי...

איך הסקת את המסקנה בנוגע לעושק אישי..?!

התשובה שלך לא מכבדת את שלל השאלות ששאלתי בפוסט הקודם...

בחרת לענות על משהו שלא הזכרתי..לא דיברתי עליו...והוא מאחורי מזמן!

השאלות ששאלתי נהירות וברורות...ובחרת להתעלם מהם ולהדגיש עושק אישי...

העושק האישי שאתה מדבר עליו מזמן מאחורי והוא כלל לא נמחה אותי כהוא זה...

לפי הפוסט שלך הייתי ממליץ דווקא לך להניח את העושק בצד ולהסתכל קצת מעבר.

בנימין הוא ראש ממשלה לא לרוחי ואני משתדל לנמק למה...לא זורק סיסמאות וסופר שערות לבנות.

לפעמים האמת מפחידה יותר מהשקר ואם כל זאת אני מעדיף להסתכל לפחד בעיניים בלי חשש ומורא

מאשר לזרום עם השקר...

טכניקום

New member
לסופר !לא טענתי לזכרונות שישנסקי מצדך , זה אצלי

אם שכחת את התנהלות נגד משקיעי האנרגיה ב2011-12 מצבך טוב ,, כעת הדיון שונה לחלוטין , אני מנסה להפריד בין גישת נתניהו
בנושאי פנים , לראייה הכוללת של המערכה הצבאית (שימור חיי החיילים \ אפקטיביות ,והצלחה במיטוט החאמס \ השלכות ארוכות טווח על הכלכלה וחיי החברה כאן \ \ וכמובן שימור היחסים המדיניים עם ארה"ב ומדינות אירופה , ידוע שלא מחליפים רב חובל בשעת סערה ,
לטוב או לרע נתניהו נמצא בשעה הזאת ליד הגה הספינה ,, בחירות דמוקרטיות בזמנן או שיקדמו ,
יפתרו את אי הנחת מתיפקודו של רהמ"ש , מאז 1967 מתנהל כאן דיון האם אחזקת יהודה ושומרון זה בטחון ? או אבדן הזהות היהודית ? האם המתנחלים בולעים תקציבי עתק ע"ח השכבות החלשות בערי הפריפריה ? אולי המתנחלים הם ממשיכי דרכם של אבותינו שהיו "הציונים" בתחילת דרכה של המדינה ? ומדוע צעירים רבים שהיו יכולים לחיות חיי איכות באחד מישובי המתנחלים מעדיפים את תל -אביב הצפופה והעשנה ? אתה שואל איזה עתיד מצפה לבחור צעיר בישראל? בנושא הזה כבר דשנו בעבר ,
לדעתי המפתח הוא בחינוך ערכי ובהתמקצעות ,, במהלך חיי עסקתי בהוראת הפיזיקה ובמכניקה הנדסית , ואני נמצא בקשר מתמיד עם חלק מתלמידי ,( לאחרונה עזרתי בהקמת בי"ס טכני בחיל הים מיסודו של מפקד חיל הים הקודם מרום ,וסטף ורטהיימר ) כולם מציינים את המטען שרכשו במהלך התיכון וב" ס להנדסאים וטכנאים ,ובהמשך לאוניברסיטאות או לטכניון ,רוב הבוגרים הסתדרו מצוין , חלקם מציינים את הריפיון ואי ההצלחה בתחילת הדרך ,ואת העידוד והאתגר שקיבלו מאיתנו צוות המורים בהמשך ,

למעלה