צחוקית...

Rinattt

New member
צחוקית...

את שם רחוקה, כל היום בטלפון מעדכנת אותי, גמורה מעייפות, סחוטה נפשית... ביקשת שאתפלל אז אני מתפללת ומקווה שהכל יהיה בסדר שהבן הקטן שלך יבריא, שכבר ידעו מה בדיוק יש לו, שלא יצטרך לעבור ניתוח ושירגיש טוב ויחזור לאיתנו... את אמא - את חזקה, למרות שנפלה דמעה, למרות שנראה לך שאזלו הכוחות... עובדה שאת שם לא מוכנה לצאת להפסקה, לא רוצה שיחליפו אותך, לא מוכנה לעזוב ולו לרגע אחד... נשמה יקירה שלי, חברה טובה, זה יעבור והכל ישוב למקומו בשלום...
מצטערת, שאין באפשרותי להגיע אלייך, אבל, מכאן, מבטיחה לחזק, לתמוך ולהקשיב כמה שאפשר...
ולכם פורום יקר, מבקשת תתפללו בשביל הבן של לירזי שנמצא בבי"ח ברגעים אלו, שיצא משם בריא ושלם במהרה... ושצחוקית שלנו תשוב לצחוק...

חמסה על העינים של ברגותי ../images/Emo57.gif

מקווה שהכל יעבור בשלום, תעדכני מה קורה

../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

בריאות ובשורות טובות

Netta79

New member
../images/Emo24.gif המון בהצלחה

עצוב לקרוא , אני שמחה בשבילה שיש לה חברה טובה כמוך ומאחלת לה מכאן רפואה שלמה ובמהרה שתמשיך להיות חזקה
~נטע

לירז...../images/Emo24.gif

מחזיק לך ולבן היקר שלך אצבעות..
מאחל לך שיצא במהרה מבית החולים בריא ושלם שיחזור הביתה אלייך ואל אחיו, ולחברים .. תהיי חזקה, כולם פה וגם ההוא מלמעלה אוהבים אותך.. אי אפשר שלא, נשמה טובה שכמוך..
רפואה שלמה

הרבה בריאות לילד המטריף הזה../images/Emo57.gif

לאחיין האהוב שלי מחזקת אותך אחותי, הכל יהיה בסדר. מחזיקים לך ולדור אצבעות. אוהבת ענת

henush7

New member
לירז

המון בריאות לבנך, רפואה שלמה. ואת אמא שלו תהיי חזקה בשבילו. אמא שלי הייתה אומרת לי תמיד "תפילה ודמעה של אמא מתוך הלב, נענית תמיד" מתפללת בשבילך שירגיש טוב, מחזיקה אצבעות. ושולחת מכאן

vered 37

New member
../images/Emo57.gif המון בריאות ../images/Emo57.gif

שהבן שלך ירגיש טוב ורק בשורות טובות... תהיי חזקה.. שולחת לך המון אנרגיות טובות ..
ו-

למעלה