צחוקים

צחוקים

קבלו במכה אחת מלא שטויות.... תגידי את דוגמנית? לא כי את ממש מטומטמת יש לך יופי כפרי- את דומה לעז יש לך יופי פראי- את דומה לקוף משפטים שאיתם לא מומלץ להתחיל עם בחורה: שלושים שנה אני חוקר ולא ראיתי מקרה כמוך. חמש עשרה שנה אני מחבל ולא ראיתי מטען חבלה כמוך. שאת הולכת אחורה אל תשכחי להפעיל את הצפצוף. יש לך יופי מפוצץ, רק תיזהרי שמי שרואה אותך לא יתפוצץ מבהלה יש לך יופי עוצר נשימה, תזמיני לי אמבולנס יש לך יופי טבעי, רק חבל שהטבע כל כך אכזר יש לך יופי גזעי, כל רגל גזע יש לך יופי מסתורי, חבל שלא רואים אותו את יפה מרחוק, ורחוק מלהיות יפה תגידי את באה מהחלל, כי התחת שלך לא מהעולם הזה היופי שלך כל כך עמוק שצריך צוללן כדי למצוא אותו אלוהים נתן לך גוף, אבל דפק לך ת´פרצוף יש לך יופי עירוני, את נראת כאילו דרסה אותך מונית יש לך יופי פנימי, תעשי בוק של צילומי רנטגן העיינים שלך כמו הים, רק חבל שהאף הוא שובר גלים שקלת לשחק בסרט, מחפשים קוף משנה בערוץ המדע הרגלים שלך כמו של איילה - דקות ושעירות יש לך אוזנים כמו נרקיסים, רק חבל שרואים לך ת´צהוב יש לך גוף של דוגמנית, אבל פרצוף של סממית יש לך אף כמו כלנית רק חבל שרואים ת´שחור יש לך יופי מתמטי - את דומה לנעלם הגוף שלך עוד ניחא...אבל הפנים, פאדיחה מותק את הפרח הכי יפה שראיתי, רק חבל שאנחנו במדבר יש לך גוף של אלה, אבל פנים של נמלה יש לך גוף פצצה, ופנים כמו אחרי הפצצה את הצעקה האחרונה באופנה, כל מי שרואה אותך צועק יש לך יופי של פטמות רק חבל שאת הפנים הן מסתירות יש לך יופי מחשמל אבל לאחרונה יש הפסקת חשמל אפשר את התמונה שלך אני עושה עבודה על אסונות טבע יש לך יופי של כובע, רק חבל שהוא טמבל בגלל אנשים כמוך חושבים שבני אדם נוצרו מקופים את כל כך סקסית עד שכבר בא לי לעשות איתך סקס כשרואים משהו יפה מסתנוורים, מהיופי שלך נהיים עיוורים מרוב כיעור יש לך יופי פנימי, את יכולה להביא לזין שלי לבדוק? יש לך פה גדול, בואי תעשי איתו משהו מועיל. את כל כך שמנה, שאת לובשת את הארון במקום בגדים. מתוך 100 כלניות וקוץ אחד את יצאת דחליל. אם אני יתאר אותך בצ´אט, מעיפים אותי משם. על פי החוק, אם את רוצה ללכת אחורה, את צריכה מישהו שיכוון אותך. יש לך יופי של פנים אבל השפם הורס הכל היופי שלך ,לו אין תאור , כי הוא כעור יש לך מוח במצב טוב, רק חבל שאת לא יודעת להשתמש בו יש לך עיניים יפות, רק חבל שהן מסתכלות אחת על השנייה. יש לך שיער מאוד יפה...בגב. יש לך גבה יפה, אבל איפה השנייה? אם היית אישתי, הייתי שם את המטבח בתוך כלוב. כשאלוהים חילק את הגוף, היית בטח תקועה בשירותים. את כל כך טיפשה, שאם את עושה מבחן את חייבת לבוחן נקודות. את כל כך שמנה, שאם אדם נתקע אחריך ברחוב הוא מזמין מונית רק כדי לעבור אותך. את כל כך שמנה, שרק עלייך לבד יש שלושה אזורי חיוג. אלוהים חילק לכולם שכל עם מצקת, רק לך הוא חילק עם מזלג. יש מבוגרים ויש תינוקות ,אבל כשאני מביט בך אני נזכר שיש גם חיות את דומה לכלום, וכלום לא דומה לך. את כל כך שמנה שבשביל לבנות לך בית, השכיבו אותך על מיטה ומסביב בנו את הבית. את פצצה...תתפוצצי כבר. שנה באיכילוב ולא תיראי אפילו כמו דנה דבורין. שלושים שנה אני ירקן ועוד לא ראיתי בטטה כמוך. עשרים שנה אני מנתח פלסטי ולא ראיתי פרצוף כזה. אפשר לאכלס מושבה של תולעים בתחת שלך. חמישים שנה אני טכנאי מחשבים ולא ראיתי שגיאה כמוך. אלוהים הביא לך כוס כדי להשתין, הלכת פתחת מזה עסק. באת להסתפר או לשנות את הפנים?! עדיין יש עלייך משולש אזהרה ? במקרה חרום...? אני בטוח שהקטע הזה לא עובד עלייך!!! ראיתי בחיי כבר המון אבטיחים אבל מה יש לך??? אם חבלנים מתקרבים אלייך בתחנה המרכזית, אל תיקחי את זה אישית... צלם לשמנה: מצטער לא קלטתי את הנחיריים... צלם לשמנה שנייה: צילומים אוויריים זה לא אנחנו. צלמי חיל האוויר לשמנות: לא נמאס לכן?! מאמן כושר לשמנה: "ומי ישלם לי עכשיו על הנזקים?" מהחלל רואים שני דברים ברורים: החומה הסינית ואותך. את סוסה במיטה, אבל חמורה אם את חושבת שאני ימשיך לדהור עלייך. את סוסה במיטה, רק חבל שזה בגלל השיניים. את כל כך טיפשה שאפילו כורדים צוחקים עלייך. את כל כך מכוערת שפתחו לך פינה משלך בערוץ הטבע. את כל כך מכוערת שאפילו מצה´´ל קיבלת פטור. כל פעם שאני רואה אותך ברחוב נגרם לי עוול. אפילו הבית של פיסטוק לא מקבל אותך יקונפה. מה שאת מקיאה יכול להאכיל כפר שלם באפגניסטן. אלפקות אפילו לא רוצות לירוק עלייך. את כל כך שמנה שעלייך לבד יש שגריר. יש לך ג´ונגל על הגב, רק חבל שזה מגושי שומן. ראיתי אותך בסרט: פארק היורה. את כל כך שמנה, שאת התרופות מביאים לך בכדורי גולף. אני בטוח שמתי שאת הולכת לאחלקרח זה כבר לא אחלה... ***בברכה אריק***

למעלה