אני כבר לא יכול לחכות ולראות את השוטר רודף אחרי שאני על הסקייט באמצע העיר נשמע כיף לא? אני דוחף במהירות ככה בכול העיר והוא רץ אחרי תשים קסדה תשים קסדה חחחחחחחחחחחחחח.............. צחוקים לא? כמו בסרטים בקיצור תהיו קצת הארד קור ושזה לא יפחיד אותכם להפך עם זאת אני ממליץ לילדים שעדיין אינם יודעים להחליק ללבוש אמצעי מיגון כי באסה לקבל זעזעוע מוח בשביל OLIIE חחחחחחחח........... סתם פשוט תהיו זהירים ותמיד אפשר להגיד לשוטר שאתה סתם בפוזה של סקייטר מתלבש כמו ורק הולך אתו ביד חחחחחחח......... FUCK THE PIGS SKATEAND DESTROY
יש פה אנשיםבפורום הזה שלא חושבים שקסדה זה קטע מזדיין?!?!?!? לדעתי צריך לאסוף את כל סוגי המחליקים בארץ מכל התחומים(סקיט רולר אופניים) ולעשות הפגנה גדולה או לשרוף לארדן תבית
פשוט שימו כיפה אם באים להעיף אותכם ותגידו שזאת קסדה לא משוכללת כי אין לכם כסף ושמישהו יעיף אותכם משם כי אין לכם כסף עידינאק קסדה היא כובע משוריין שנועד להגן על הראש. על הקסדה לספק הגנה מקסימלית ללא פגיעה משמעותית בשדה הראייה שיש ללוחם
יש ערים קטנות שבהם לא יתנו דוחות הבעיה זה הספוטים בערים המרכזיות כמו גולדה אבל עכשיו הסקייטפארק החדש הזה בתלאביב יהיה מחיב קסדה הם לא יוותרו אפשר פשוט לשים זין ואולי יבטלו תחוק או לא ישימו עליו