צחוקים איתם

goskatecoil

New member
גם באמריקה יש תחוק הזה אבל אף אחד לא שם זין

אני כבר לא יכול לחכות ולראות את השוטר רודף אחרי שאני על הסקייט באמצע העיר נשמע כיף לא? אני דוחף במהירות ככה בכול העיר והוא רץ אחרי תשים קסדה תשים קסדה חחחחחחחחחחחחחח.............. צחוקים לא? כמו בסרטים בקיצור תהיו קצת הארד קור ושזה לא יפחיד אותכם להפך עם זאת אני ממליץ לילדים שעדיין אינם יודעים להחליק ללבוש אמצעי מיגון כי באסה לקבל זעזעוע מוח בשביל OLIIE חחחחחחחח........... סתם פשוט תהיו זהירים ותמיד אפשר להגיד לשוטר שאתה סתם בפוזה של סקייטר מתלבש כמו ורק הולך אתו ביד חחחחחחח......... FUCK THE PIGS SKATEAND DESTROY

bruchi

New member
תגידו מה אתם גזורים?

יש פה אנשיםבפורום הזה שלא חושבים שקסדה זה קטע מזדיין?!?!?!? לדעתי צריך לאסוף את כל סוגי המחליקים בארץ מכל התחומים(סקיט רולר אופניים) ולעשות הפגנה גדולה או לשרוף לארדן תבית

CKYbeer7

New member
וברצינות עכשיו.

יהיה כמעט בלתי אפשרי לאכוף את החוק על רוכבי אופניים. סקייטבורד? בחייכם, למי יהיה כוח להתעסק עם זה.

lior sk8r

New member
העיניין זה שכשיו יהיה להם תירוץ להעיף אותך

ואני עדיין רוצה לברר איפה החבר כנסת הזה גר

yarinigaaa

New member
יהיה בעייתי רצח ליסוע בספורטק או בפארק החדש

שיהיה בתל אביב כי לא נראה לי שיתעלמו מזה שם

lololoh

New member
עלק למי בכלל יהיה כוח לזה, האינטרס שלהם זה

לתת לנו קנסות, על כל דבר, הם מחפשים את זה. מנאיקים חח

Hipsh

New member
תקשיייייייייייייייייייייבו

פשוט שימו כיפה אם באים להעיף אותכם ותגידו שזאת קסדה לא משוכללת כי אין לכם כסף ושמישהו יעיף אותכם משם כי אין לכם כסף עידינאק קסדה היא כובע משוריין שנועד להגן על הראש. על הקסדה לספק הגנה מקסימלית ללא פגיעה משמעותית בשדה הראייה שיש ללוחם

patrik6

New member
יש

יש ערים קטנות שבהם לא יתנו דוחות הבעיה זה הספוטים בערים המרכזיות כמו גולדה אבל עכשיו הסקייטפארק החדש הזה בתלאביב יהיה מחיב קסדה הם לא יוותרו אפשר פשוט לשים זין ואולי יבטלו תחוק או לא ישימו עליו

למעלה