צו 8

zimes

New member
../images/Emo24.gif חשבנו שבינתיים די ... ../images/Emo104.gif

תחזיקי מעמד! אם את מסוגלת - תגיעי מחר למפגש - זה יום בו הבית מתבלגן פחות, ובו את פחות עסיקה בלהתגעגע.

anat30g

New member
הצו ועונשו

סיפור הצו - לקרן ולכל מי שרוצה לשמוע. אז ככה - בעלי קיבל בחג צו 8 והבוקר נסע למילואים. לפני חודש בערך היה לו ניתוח בכף יד ובגלל הניתוח הוא קיבל דחיה של שירות המילואים שהיה אמור להתחיל בערב חג הפסח. בליל שביעי של פסח, בשעה עשר בלילה, הוא קיבל צו 8. במוצאי חג בעלי התקשר למפקד שלו ואמר לו שהמסמכים הרפואיים שלו אצלם ושהוא לא מבין מה הוא יועיל להם. והמפקד שלו אמר שלא משנה הניתוח והעובדה שהוא לא יכול לתפקד עם היד, שיבוא לצבא. רופא צבאי אישר שבעלי לא יכול להפעיל את היד בצורה מלאה ולכן לא יוכל להפעיל נשק, אבל בטח יש בשבילו תפקידים אחרים בצבא. בקיצור - בעלי חוייל ונשלח להיות הפקידה הפלוגתית... לעבוד בתפקידי מנהלה. בשעה שש אני מקבלת טלפון - בואי לאסוף אותי. נסעתי להביא אותו מקציעות (כלא אנסר/קציעות יפתח מחדש לקלוט 1500 מחבלים חדשים). הוחלט שהיות והוא לא כשיר להפעיל נשק ורגליו לא ניראות מאוד טוב בחצאית (אולי בגלל שהוא לא הסכים לגלח אותן), אז לצבא אין מה לעשות איתו. שלחו אותו הביתה. לילה טוב ורגוע - ענת

קרנושה

New member
והם חיו באושר ועושר.......

סוף טוה הכל טוב... שמחה בשבילכם ענתי...נפלא לשמוע על משפחה (מי שהיא לא תהיה) שלא צריכה להשאר לבד עקב צו 8...מגולח או לא
שבת קסומה קרן

טל של 4

New member
ענת יקירתי....

כשקראתי את הודעתך הראשונה לא ידעתי איך להגיב.....כל כך פחדתי שיגיסו את בעלי שרבתי איתו באיטליה שישאר שם..והוא לא הסכים!!!!! כל כך שמחתי ששיחררו את בעלך!!!! כל כך עצוב לי שלא שיחררו את כל הבעלים!!!!! (כולל אח שלי) אנחנו חיים בתקופה מוזרה. כל שנותר לי לאחל הוא שאף אחד מילדינו לעולם לא יגוייס!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה