צו 1

GGG12345

New member
פחחחחחחחחחחח

מי שמדברת. לכי הצידה ותני לעצמך כאפת חינוך.

IrIsH BaBe

New member
אנלא מטרידה צעירים../images/Emo95.gif

אם כבר...אני מעדיפה לתת להם תלונה

aureliano1

New member
הצב לא מורכב כפי שנראה

הלכתי לאן שהלכתי בגלל שהיחידה שלי נלחמת באופן הכי פיזי שאפשר. כשכרעתי ברך בפינה בלב שכם וחיפשתי חמושים לא היה עלי לחשוב על אולמרט המנייאק, או פרץ היצור, או על זה שמתכננים לפנות את כל איו"ש. ידעתי שבאותו הרגע אני עושה את הדבר הנכון. עוד דבר. לצערי היחידה שלי השתתפה בפינוי שאנור. באותו שבוע ניגשתי אל הקצין שלי והסברתי לו בנועם שאין בכוונתי לבצע מעשה שכזה. הייתה לנו שיחה ארוכה ובסוף הושג הסכם ובמקום ללכת אל שאנור הלכתי למטבח ליום וחצי. ויש גם את סיפור הפציעה וכד'. עכשיו שמע. ברור שאתה לא סגור על עצמך לגמרי. כדי שתחשוב טוב טוב אם אתה אכן מעוניין בקרבי (ואין לי ספק שזה הדבר הכי מדהים שגבר יכול לעשות בשלוש שנים האלו) ואם כן למה בדיוק אתה רוצה את זה. אני גם ממליץ לך לקרוא בלוגים של חיילים. יעזור לך להפנים לאן אתה הולך.

Amazing18

New member
פלצני פלצני..

אבל אמיתי. אהבתי

aureliano1

New member
נכות זמנית

זה סתם כסת"ח. אחרי שהמצב הבראותי שלי יהיה טיפה יותר ברור אני אקבל את האחוזים ה"אמיתיים". כנראה יהיה בין 30-60 אחוז. זה דווקא יהיה טוב. יעזור לי ללמוד באוניברסיטה בחו"ל

2inaroad

New member
אפשר לשאול מה הקשר בין אחוזי נכות

לאונ' בחו"ל? זה מענקים של המדינה או משהו?

מקבלים כסף על אחוזי נכות

אם לזה הוא התכוון, שהוא יוכל ללמוד בגלל הכסף - אז כן, ככול שאחוזי הנכות שלך גבוהים יותר, אתה מקבל סכומים גדולים יותר.

aureliano1

New member
כן.

מאחר ומשרד הביטחון מחוייב לתמוך בך, יש לו מספר אופציות להציע. אחת מהן היא אכן תמיכה בלימודים באוניברסיטה - בין השאר בחו"ל.

IrIsH BaBe

New member
אני צריכה להבין משו

זה מן תשלום אחד? או שאתה מקבל כל חודש?

פסעpmac

New member
101,202 או נחשון?

בקיצר אתה מאיזה יחידה ואיפה אתה\היית (ברכה,יצהר,אלון מורה,איתמר או חט"מר שומרון)

למעלה