אני קיבלתי היום עלק להביא תעודת זהות או דרכון או רשיון. אין לי אף אחד מאלה
ס סוריקטה1 New member 23/3/07 #36 ../images/Emo121.gifאני קיבלתי היום עלק להביא תעודת זהות או דרכון או רשיון. אין לי אף אחד מאלה
9 999שקד דגן New member 23/3/07 #39 תעודת זהות של ההורים... גם לי אין ת.ז ורישיון חשבתי שאני היחידה שעוד לא הוציא כי היא חושבת שזה לא יעיל.
תעודת זהות של ההורים... גם לי אין ת.ז ורישיון חשבתי שאני היחידה שעוד לא הוציא כי היא חושבת שזה לא יעיל.
D dark dumb New member 23/3/07 #41 אני נזכרתי להוציא לאחרונה ../images/Emo85.gif חחח טוב שנזכרתי... וזה כן יעיל למועדונים וכאלה...
D dark dumb New member 23/3/07 #46 תגידי לי איפה את חיה? ../images/Emo85.gif כל הקיבוצים מסביב מועדונים... ורטיגו, התרנגול, בית קשת, היפודרום... פאבים... תל עדשים, פאבלול, באזור שאחרי מרחביה עוד כמה...
תגידי לי איפה את חיה? ../images/Emo85.gif כל הקיבוצים מסביב מועדונים... ורטיגו, התרנגול, בית קשת, היפודרום... פאבים... תל עדשים, פאבלול, באזור שאחרי מרחביה עוד כמה...
W Wild Eye Joker New member 23/3/07 #47 ../images/Emo45.gif אבל ורטיגו על הפנים כשהייתי שם היה מפוצץ ערסים.
D dark dumb New member 23/3/07 #57 צריך לשעת מתי ללכת חחח ../images/Emo85.gif עפולה עצמה מלאה ערסים חחח לומדים להסתדר איתם בסופו של דבר חחחחח
צריך לשעת מתי ללכת חחח ../images/Emo85.gif עפולה עצמה מלאה ערסים חחח לומדים להסתדר איתם בסופו של דבר חחחחח
9 999שקד דגן New member 23/3/07 #51 זה לא סותר את מה שאמרתי... בעפולה ספציפית אין מועדונים ובלי קשר, אני גם ככה לא אוהבת מועדונים, אז בשבילי ת.ז זה באמת מיותר.
זה לא סותר את מה שאמרתי... בעפולה ספציפית אין מועדונים ובלי קשר, אני גם ככה לא אוהבת מועדונים, אז בשבילי ת.ז זה באמת מיותר.
D dark dumb New member 24/3/07 #67 גם אני בקושי הולכת למועדונים ../images/Emo85.gif אבל עובדה בסיסית.. חח
נ נ ט ע ש ה New member 24/3/07 #60 ../images/Emo45.gifכנ"ל, אני לא מבינה למה אני צריכ את זה עכשיו. כשאני אתגייס, נדבר.
ס סוריקטה1 New member 24/3/07 #63 ../images/Emo121.gifעזבי את זה, השם השני שלי זה צבי. והם כתבו לכבוד: גלעד צב.