צו ראשון הצו ראשון מגיע ב-3 "נגלות",נכון? אז באיזה תאריך כל אחת ומאיזה תאריך לידה עד איזה?
R Run And Hide New member 13/10/06 #1 צו ראשון הצו ראשון מגיע ב-3 "נגלות",נכון? אז באיזה תאריך כל אחת ומאיזה תאריך לידה עד איזה?
ל לiלי חתiלי New member 13/10/06 #4 אמממ נראה לי..: אני יודעת שיש נגלה אחת של חודשים נובמבר עד מרץ בתאריכי לידה והם מקבלים צו ראשון לדצמבר עד פברואר בערך... 2 הנגלות האחרות לא ממש יודעת כי זה לא קשור אלי..
אמממ נראה לי..: אני יודעת שיש נגלה אחת של חודשים נובמבר עד מרץ בתאריכי לידה והם מקבלים צו ראשון לדצמבר עד פברואר בערך... 2 הנגלות האחרות לא ממש יודעת כי זה לא קשור אלי..
F Fishil New member 13/10/06 #5 שתי נגלות לפי חודשים עבריים. מקבלים אחרי ראש השנה, ובאיזור פסח. אם נולדת בין פסח לראש השנה- פסח, ואתה מבין את ההמשך.
שתי נגלות לפי חודשים עבריים. מקבלים אחרי ראש השנה, ובאיזור פסח. אם נולדת בין פסח לראש השנה- פסח, ואתה מבין את ההמשך.
A almogas New member 13/10/06 #6 .. ידידה שלי נולדה בחודש ספטמבר אני נובמבר חבר שלי ב אוקטובר(כאילו חודש 12..) קיבלנו כולם לנובמבר..
ל לiלי חתiלי New member 13/10/06 #8 ראש השנה זה בספטמבר לרוב.. והצווים מתחילים בדצמבר.. לא ממש קרוב.. =/
ח חיוך של נצחון New member 13/10/06 #7 צו ראשון אני מציע להמתין בסבלנות ולא להתעסק יותר מידי בתאריכים
B Brono23 New member 13/10/06 #9 הנגלה שעכשיו.. אם הייתם שומעים גלי צה"ל הייתם יודעים שעכשיו מי שמקבל צו ראשון הם ילידי: 30.9.89-26.3.90 ב=ד=ו=ק !
הנגלה שעכשיו.. אם הייתם שומעים גלי צה"ל הייתם יודעים שעכשיו מי שמקבל צו ראשון הם ילידי: 30.9.89-26.3.90 ב=ד=ו=ק !