צו ראשון

שאול017

New member
צו ראשון

ספרו חוויות מהצו הראשון. א.איך היו לכם המבחנים הפסיכומטריים קלים או קשים? ב.איך עברו עליכם הבדיקות הרפואיות? ג. לבנים, האם התביישתם מהרופאות? ד. לבנות, האם התביישתן מהרופאים?

unagy

New member
משהו שקרה לי באמצע המבחנים...

התחלתי לפתור וסיימתי את החלק הראשון בשניה שאני לוחץ לעבור למבחן הבא נכבה לי המחשב... טוב קראו למישהו שיסדר סידר המשכתי לפתור אמצע מבחן לאחר שידלגתי על מבחן אחד והייתי אמור לחזור אליו בסוף ושוב נכבה !! כרגע אני חייב לחזור ללשכת הגיוס שוב על מנת להשלים 2 מבחנים!! באסה!!

מבחנים היה חרא

לא יודע שאלות מעצבנות כאלה ובבדיקת שתן חחחחחח לא היה לי פיפי חחח אז עד שיצא לי מלא זמן

lironyyy

New member
לא ביג דיל

אני באתי אחרי שיצאתי לילה לפני .. קיצר בבדיקות הרפואיות הכרתי תבנות שעשו איתי את כל שאר המבחנים באותו יום והיה ממש צחוקים זה היה שטויות וחכ במבחנים לא היה לי כח ופשוט עניתי מה שעולה לי לראש והעברתי אפילו לא השמשתי בדפי שרטוט לא יודעת העברתי את זה ממש בחפיף.. אולי מישהו שהצבא ממש חשוב לו וגם רוצה תפקידים רצינייים משקיע אבל לי זה ממש לא משנה ..בכלל אני מתגיסת כשזה לא בראש שלי זה שחיפפתי בצו ממש לא דפק או משהו כי קיבלתי זימונים לתפקידים ממש אחלה

צו ראשון...

המבחנים לא היו רציניים.. סביר.. מה שלא הייתי בטוחה פשוט ניחשתי.. הבדיקות הרפואיות.. בהתחלה זה היה פשוט מעצבן כי היינו צריכים לחכות שעה לרופא, התייבשנו שם ממש.. אחר כך הוא הכניס אותי ועוד 3 בנות יחד איתי לחדר של הבדיקות והוא אמר לנו להתפשט, להוריד הכל, להשאר רק עם תחתונים/מכנס קצר ובחדר עצמו אפשר להיות עם חולצה אבל בלי לחזייה... ברגע שנכנסים לתוך הוילון צריך כמובן להוריד את החולצה. הרופא עשה כמה בדיקות זה עבר דיי מהר.. הרופא השני גם עשה כמה בדיקות ושאל כמה שאלות וגם זה עבר מהר.. לא ממש התביישתי כי חשבתי לעצמי, הרופא הזה גם ככה כבר רגיל לראות ורגיל לבדוק והוא רואה דברים כאלה יום יום.. ככה שממש אין ממה להתבייש.. זה כמו ללכת לרופא נשים. וזה הכל... מסיימים והולכים הביתה.

GeJuFan

New member
מה!!!!!! צריך להוריד חזייה

אין סיכוי שאני מורידה חזיה. אם זה ככה אני מודיעה שאני לא עושה מסיבות מצפון.(אפשר בכלל להודיע על כך גם שכבר שלחתי את הטופס ההוא?)

למעלה