צו ראשון

דליה.ד

New member
צו ראשון

אתמול, ברית קיבלה צו ראשון. קודם סיפרה לאבא שאמר:"יופי" ובזה נגמר הסיפור ואחר כך התקשרה אלי לבית הספר ואני מאוד התרגשתי (והיא אמרה: "איזה ייף לספר לך דברים, אבא כזה יבש!!!"). אנחנו כבר קיבלנו מבית הספר (המוסד החינוכי) הזמנה לשני בספטמבר לפגישה עם נציג מחלקת נהבטחון של התנועה הקיבוצית, אשר מטפלים בכל הנערים והנערות, הם יפגשו עם החבר´ה, יתנו מידע, יענו על שאלות ויפיגו חששות. ההורים מוזמנים לפגישה אחר הצהריים. למען האמת הילדה דיי מבולבלת, היא רוצה שירות משמעותי מצד אחד ולא בא לה להתאמץ מצד שני. אבל אולי זה ישתנה. נראה מה האופציות שיציעו לה. זה נותן לי תחושה טובה שראות שהדברים מאורגנים ומסודרים ויש למי לפנות. בסופו של דבר עברו 22 שנים מאז אני התגייסתי (תעשו חשבון ותגלו בת כמה אני בעוד שבוע וחצי...) אנחנו עוברים עוד שלב בחיים וזה מאוד מרגש.

AYELET1

New member
דליה, בהצלח ../images/Emo45.gif

רק בגלל הגיוס? הלוואי... זה שברית מבולבלת, הרי זה ה-מאפיין של גיל זה
מעוררת קנאה הפגישה עם ההורים, ההסברים והמענה על השאלות! בעיר, בביה"ס, נפגש ב-י"א או י"ב עם התלמידים נציג צהל , מסביר, נותן קצת רקע ועונה על שאלותיהם, וזה מצויין. הבעיה שאיש לא חושב בכלל בשלב זה על ההורים ... מזל טוב ליום ההולדת הקרב ובא
בתי קיבלה צו גיוס ראשון והתייצבה בתחילת החודש בלשכת הגיוס...

גליה13

New member
צו ראשון- נשקי נשיקה גדולה את

את אלוהים (טוב נו אני יודעת שאת לא ממש מאמינה) שאין לך בנים- אמנם יש לוחמות קרביות (וכל הכבוד להן) אבל מספר בטל בשישים. ואם רות המשמעותי של הבת שלך לא יהיה -טייסת הקרב השניה- או לוחמת מג"ב- תוכלי לישון בשקט- עד הבת הבאה.

דליה.ד

New member
אל תדאגי יש לי גם בנים בדרך!

לצערי. אבל הגדולה נורא רוצה שירות משמעותי והשניה החליטה שהיא רוצה להיות מכונאית מטוסים!!!! שאלוהים יעזור אם המטוסים האלה יתרוממו מהקרקע אחרי שהיא תיגע בהם!

למעלה