צו ראשון..

sma israel

New member
צו ראשון..

אז ככה.. עוד כמה ימים יש לי צו ראשון אשר במהלכו אצטרך לתת בידקת שתן. מישהו יודע מה הם מחפשים בשתן? עקבות של סמים? זהו? או עוד משהו..? ומה עם אלכוהול וניקוטין הם מחפשים את זה? ואם הם רואים זה משפיע על משהו? מישהו יודע כמה זמן זה נשאר בשתן, אלכוהול וניקוטין ? תודה רבה, ושבת שלום

rap girl 15

New member
חח

אל תישתה אלכוהול יום לפני! בקשר לניקוטין מי שואל אותם.. וסמים זה עם בא לך לצאת מהצבא תעשן סמים בכייף :D ובכללי צו ראשון ממש מעפן,רק הבדיקה של הערום מלחיצה.. והיא הולכת 3 דק'.. וזהו סתם באסה שלבד כי משעמם שם..

sma israel

New member
ממ..

אני לא אשתה יום לפני חח.. אבל פשוט ביום העצמאות.. איך נגיד? דפקתי ת'ראש.. האלכוהול לא ישאר בשתן עד אז נכון? ובסמים אני לא נוגע
חח לפחות בינתיים.. =] שבת שלום.. =]

rap girl 15

New member
אממ

נו אתה הרי משתין כמה פעמיים וכמה ימים עד הצו לא? קיצר לא יקרה כלום.. כולה שתן.. מכול הצו זה מה שמטריד אותך? עזוב שטויות חח

למיטב זכרוני

אלכוהול - יום או יומיים. סמים - כמה חודשים טובים. ניקוטין וסיגריות - לא מעניין אותם. מעשנים יש הרבה.

sma israel

New member
אוקיי תודה לכולם ../images/Emo13.gif

הורדתם אבן מהלב שלי.. חח זה בערך מה שהטריד אותי.. יש עוד משהו שקצת מציק לי.. חח אני 1.83 על 54.. יש מצב שיורידו לי פרופיל על זה? יגידו לי משהו..? יגידו לי לעלות במשקל ולחזור? יש איזה שיטות "לעלות" קצת לפני..? שמעתי שלשתות הרבה מים זה "מעלה".. שוב, תודה ושבת שלום

shame on you

New member
יהיה לך סעיף על תת משקל אבל

לא יוציאו אותך מהצבא בגלל זה, ואפילו סיכוי גדול שיהיה לך פרופיל קרבי למרות התת-משקל.

למעלה