צו ראשון...

צו ראשון...../images/Emo195.gif

טוב, אז אהה... מחר, ב7:30 אני מוזמנת לצו ראשון.. אני מתרגשת קצת, ובעיקר מתלהבת...
בקיצור, זרקו לי כמה טיפים חשובים... חשוב לי לעבור את מחר בהרגשה טובה, כי צו ראשון עוברים רק פעם אחת... [נכון?!] תודה בכלופן...

Im already here

New member
נצל"ש - צו ראשון

יום חמישי יש לי צו ראשון, ויש לי בעיה ענקית : עד עכשיו חשבתי שאני רוצה להתגייס ופתאום אני לא בטוחה בכלל.. אם אני ארצה לעשות שנת שירות, אפשרי להחליט על זה אחרי צו ראשון? או שכדאי לדחות את הצו עד שאחליט?

את יכולה לא להופיע.

לאחר מכן ישלחו לך שוב את הצו בדואר עם תאריך חדש ומשם את יכולה לדחות עד שתחליטי. אבל חוצמזה, למה לך לא להתגייס? ומה תעשי אם לא תתגייסי?

Im already here

New member
יצא לי לשמוע על יותר מדי

אנשים שהצבא עשה להם עוול, אני פשוט מפחדת לדפוק שנתיים מהחיים. אני רוצה להתגייס בתנאי שהשירות שלי יהיה מועיל ומעניין ואני ממש לא מעוניית להיות פקידה מטומטמת שמכינה כל היום קפה! רק המחשבה על זה.. במקום זה אני יכולה לעשות שירות לאומי, לחזור כל יום הביתה.. לחיות טוב בקיצור. השאלה, מתי יהיה מאוחר מדי להחליט?

AndreaCorr ©

New member
תראי

קודם כל, לדעתי להחליט מעכשיו שאת לא רוצה להתגייס זו טעות. אני לא רוצה להשמע מורעלת או משהו, אבל לדעתי צבא זו חוויה מבגרת ומחשלת ויכולה לפתוח לך דלת להרבה דברים כמו חברים וחוויות. נכון, הרבה אנשים אוכלים בצבא חרא, ונכון, יש תפקידים גרועים, אבל יש גם המון יתרונות לדעתי שחבל לפספס. כולה שנתיים (שזה באמת לא כזה הרבה). דבר שני, אני ממליצה לך למרות שאת לא בטוחה שאת רוצה להתגייס, לא להראות מוטיבציה ירודה בצו הראשון, זה לא יעזור לך בכלום ויכול גם לפגוע אולי. אל תתחמקי מהתאריך ואל תבריזי. את יכולה להתקשר להודיע שיש לך בעיה עם התאריך ושינסו להזיז לך, אבל חבל סתם לא להגיע. בקשר לשנת שירות אין לי מושג. נסי בפורום "שנת שירות". בהצלחה :)

Im already here

New member
../images/Emo51.gif

נסיתי להתקשר ללשכה אבל לא עונים שם, התחברתי לאתר שרשום בטופס של הצו כדי לשנות את התאריך וקיבלתי את ההודעה הבאה : "לא קיים במערכת רישום על זימונך לגיוס. אם ידוע לך על זימון, אנא פנה ללשכה לדיווח על הבעיה. " אני גרה רחוק מהלשכה (לא באותה העיר), אז אני אנסה להתקשר שוב, אבל במקרה שהם לא עונים, מה לעשות?

Im already here

New member
אוקיי, תודה

וסליחה על החפירה אבל.. כמה נורא זה אם אני לא אתייצב לצו ראשון?

AndreaCorr ©

New member
לא נראה לי שיעשו לך משהו, אולי פשוט לא יראו

את זה בעין יפה וישלחו לך זימון חדש. אבל קחי את מה שאני אומרת בערבון מוגבל כי אני לא משרתת שם או קשורה לזה, זה הכל ממה שנראה לי.

מזל``ט על הצו הראשון.

ללשכת הגיוס כדאי שתבואי לאחר מספיק שעות שינה (לכי לישון מוקדם, ברור?), עם הרבה סבלנות (את הולכת לבלות הרבה זמן בהמתנה בתורות), תדאגי לא ללכת לשירותים 2 דקות ל-פ-נ-י בדיקות השתן (כמוני. וזה דפק לי ת`חיים! חח) ובעיקר תהי רגועה. בהצלחה!

למעלה