צו ראשון וכאלה

Rock n Sock

New member
צו ראשון וכאלה

היום הייתי אמור לגשת לצו הראשון, אבל מסיבות אישיות שצצו בימים האחרונים בסופו של דבר זה לא יצא אל הפועל. ניסיתי היום כמה פעמים לתפוס בטלפון את הלשכה לגיוס ולהודיע להם שאני לא אגיע אבל בשעות הבוקר היו שם בעיות פנימיות (כך אמר לפחות המענה הקולי) ומאוחר יותר לא הצלחתי לתפוס אותם. אני יודע שאני אקבל עוד תאריך אבל השאלה שלי היא: האם היחס כלפיי בעקבות "ההברזה" מהצו הראשון יהיה שונה? זאת אומרת, אני לא רוצה שתהיה איזושהי פתיחה ברגל שמאל. תוך כמה זמן בממוצע מקבלים תאריך חדש? תודה מראש, רם.

Death veil

New member
אל תדאג.

זה ממש לא ישנה את היחס אלייך. ישלחו לך תאריך חדש בזמן הקרוב..

Rock n Sock

New member
אין פקס בבית

והדרך היחידה היא דרך העבודה של אמא שלי אבל היא נסעה לבקר את המדינה של ג'ורג' בוש..

Itamarro

New member
אני מצטער להגיד לך

אבל גם בבצפר יש פקס, ובכל מקרה, אם יש לך מודם במחשב (וסביר מאוד להניח שיש לך כזה), זה גם משמש כפקס, וגם יכולת לבקש מאנשים שישלחו... טוב לא נורא, הם ישלחו לך עוד זימון, ורוב הסיכויים שאם תספר את הסיפור לא יכעסו עלייך.

mAAyAn 1

New member
אתה סתם מלחיץ.

למה שיכעסו עליו? אז הוא לא הגיע בפעם הראשונה ששלחו לו את הצו... ישלחו לו צו נוסף, מעין צו אזהרה. הם לא ישאלו אותו כלום בקשר לזה שהוא לא הגיע בפעם הראשונה, כך שהוא לא צריך לספר להם כלום. וכמובן, שהיחס לא יהיה שונה. ממש לא.

Itamarro

New member
תשובה קצרה

אין לי כוח בדיוק להסביר, אבל צריכים תוכנה ייעודית, ואת המסמך כקובץ תמונה. אם רוצים טופס מסוים, צריך סורק. לרוב מקבלים כזו תוכנה אחרי שקונים סורק, אם לא הייתי עכשיו אחרי אימון הייתי הולך ומוצא לכם כזו, מצטער :)

פסעpmac

New member
אתה טועה בגדול איתמרו

טוב אז ככה עושים את זה מוצרים נדרשים : כבל טלפון דרך לחבר למחשב קו טלפון(מודםdial up) אופן העשיה: 1.נכנסים לוורוד וכותבים את מה שרוצים שיהיה כתוב בפקס. 2.נכנסיםלקובץ ואז הדפס. 3. בשורה של הבחירת מדפסת אחת האפשויות תהיה פקס אוfax. 4.לוחצים אישור 5. עוקבים ועושים לפי מה שהאשף אומר ותיבת v של use dialing rulesאו השתמש בחוקי חיוג או משהוא בסגנון הזה תסמנו את התיבה ואז אפי ה שרשום להכנים את המפסר טלפון מכניסים. הערה לא מכניסים את המספר טלפון כמו שאנו רגילים אלה עם 972 בהתחלה ובלי ה0 של האיזור חיוג דוגמה כדיל לשלוח פסק למספר 029979771 נרשום 97229979771

izzy88

New member
איתמרו לא כ"כ טועה....

לנו הייתה פעם תוכנה מדמת פקס, והיינו מכניסים את הקובץ דרך סורק. יש כמה דרכים ואתה לא יכול לומר לבנאדם שהוא טועה אם אתה לא יודעה את כולן. זאת סתם חוצפה ויהירות.... לתשומת ליבך......

למעלה