צו ראשוןן

sweetgirl3

New member
צו ראשוןן

עוד מעט יש לי צו ראשון ורציתי לדעת עם מקבלים טייפ 2 לצבא?

לא נראה לי..

לא נראה לי שיש הבדל לי יש טייפ 1 ופשוט צריך לשלוח להם טופס מהרופאה ואת אפילו לא הולכת לצו אלא לועדה רפואית ישר

unknown lady

New member
לא מדוייק...

אני טייפ 1 ועדין לא מאוזנת ולמרות זאת אני עדין נסחבת עם העניין הזה. כבר הייתי בועדה הרפואית המוני פעמים, ובכל פעם הם נותנים לי דחיה קטנה ומקווים שאתאזן (מה שלא קורה) כדי שהם יוכלו לגייס אותי (מה שלא יקרה). ואני גם עברתי את כל הפרוצדורה הקיימת, מבחנים וראיונות כולל ועדה רפואית יחידה ומיוחדת, מיליוני מכתבים מהרופא שלי לא עזרו ועדין לא קיבלתי את הפטור.

sweetgirl3

New member
צוו

אני דיי מאוזנת אז יש מצב שאני לא יעשה הרבה בדיקות והם יגייסו אותי?

i l a n n a

New member
אני מציעה

לפנות לאגודה לסכרת בישראל... לפני כשבוע וקצת היה כנס מתגייסים... בת"א. דובר שם על הפצה של תוכן השיחה בקרב חברי האגודה. אני מנסה לקבל אישור להפיץ את זה כאן... ועוד קצת... בינתיים אשמח לקבל שאלות...

קצת מפליא

סוכרת טייפ 1 זה פטור אוטמטי - אם רוצים להתנדב אז שולחים להמשך לועדות רפאיות כדי לקבוע אם את יכולה להתנדב. לגבי טייפ 2 אין לי כול-כך מושג.

unknown lady

New member
זה גם מה שהרופא שלי טוען

משום מה הם חושבים שיש איזושהי דרך לגרום לי להתאזן, אין לי או לאף אחד מושג מאיפה הרעיונות האלה צצים להם... מה שכן, סביר שבסופו של התהליך אני אקבל פטור.

sweetgirl3

New member
מצד אחד...

מצד אחד לא בא לי להתגייס זה ניראה מה זה מעצבן מסיפורים שאני שומעתתת

unknown lady

New member
אני העדפתי שלא מראש ממניעים

אידיאולוגים. אבל זה לא קשור לכאן. אני מתכוונת לעשות שירות לאומי ברגע שאני אקבל את הפטור שלי...

אני לא יודע מה איתכם , אבל

הצבא לא ממש משך אותי ולכן לא התגיסתי. אגב , יש כאלה(אלה שהתגיסו) שאומרים לי שעשיתי נכון .

למעלה