צו קיום ירושה

מצב
הנושא נעול.

nirapoli

New member
צו קיום ירושה

צו קיום ירושה
שלום, נאמר לי שיש באפשרותי להוציא צו קיום ירושה, ללא התערבות עו"ד אשר גובים הרבה מאד כסף. האם מישהו יודע מה עלי לעשות ולמי אני פונה? יום נעים

תשובה

צו קיום ירושה
שלום, נאמר לי שיש באפשרותי להוציא צו קיום ירושה, ללא התערבות עו"ד אשר גובים הרבה מאד כסף. האם מישהו יודע מה עלי לעשות ולמי אני פונה? יום נעים
תשובה
לא כל עורכי הדין גובים הרבה מאוד כסף. תוכל לפנות לרשם לעניני ירושה ושם ידריכו אותך מה לעשות.

ורדה 2

New member
בהחלט אפשר לעשות את התהליכים בלי עו

צו קיום ירושה
בהחלט אפשר לעשות את התהליכים בלי עו
אני גם חושבת שעורכי דין יכולים לאכול בסוף את רב הירושה. אם הענין לא מסובך אפשר לעשות את התהליכים בלי עורכי דין. יש טפסים אצל הרשם והם יכולים להגיד לך איזה מסמכים יש לצרף. גם אפשר להעזר בספרים בספריה המשפטית בבית אריאלה. לעשות לבד לוקח גם פחות זמן מאשר לחכות עד שעורכי דין יחזירו צלצול ויהיה להם זמן למלא טפסים ולבוא לדיונים.הם לוקחים המון כסף.

nirapoli

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

צו קיום ירושה
תודה רבה

תודה רבה על העזרה, כבר דיברתי עם הרשם לענייני ירושה והם שולחים אלי את הטפסים הדרושים. שיהיה לכם יום מקסים

מצב
הנושא נעול.
למעלה