קטנטנים (:
נ נטשה 59 New member 12/4/05 #27 אם תגיע לקב"ן (ככה כותבים?) זה כבר הישג.. תגיד שאתה משחק מבוכים ודרקונים ושפיקאצו מחכה לך בחוץ ושתם ממהרים לתחרות ליגת ג'וטו
אם תגיע לקב"ן (ככה כותבים?) זה כבר הישג.. תגיד שאתה משחק מבוכים ודרקונים ושפיקאצו מחכה לך בחוץ ושתם ממהרים לתחרות ליגת ג'וטו
מ מסתבר New member 12/4/05 #28 אתה יכול לעשות הפתעה לרופא ולאפר את המה שמו שלך כמו ליצן לבדיקת האשכים.
נ נטשה 59 New member 13/4/05 #32 לנוכח האירועים האחרונים הצבא החליט שבא לו לגייס אותי... (שלחתי את אמא לדואר) התאריך המיועד 1.6 יום לפני הבגרות במתמטיקה.. (לדחות? להקדים?) ועםם החברה הכי טובה שלי.. טפוי טפוי טפוי!
לנוכח האירועים האחרונים הצבא החליט שבא לו לגייס אותי... (שלחתי את אמא לדואר) התאריך המיועד 1.6 יום לפני הבגרות במתמטיקה.. (לדחות? להקדים?) ועםם החברה הכי טובה שלי.. טפוי טפוי טפוי!
M Menchit New member 14/4/05 #33 17.5../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ישמצב שמישו באותו תאריך שלי?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 14/4/05 #38 יש לי תהייה הרי כל יום בעצם יש גיוס לחיל אחר.. לא? אז אם קובעים לך תאריך גיוס סימן שכבר יודעים לאן תתגייסי? או שההנחה שלי מוטעית מבסיסה?
יש לי תהייה הרי כל יום בעצם יש גיוס לחיל אחר.. לא? אז אם קובעים לך תאריך גיוס סימן שכבר יודעים לאן תתגייסי? או שההנחה שלי מוטעית מבסיסה?