צו פינוי מיידי

א ר י ק ה

New member
צו פינוי מיידי

שלום לכולם, אנחנו החלטנו לפתוח בתהליכים משפטיים נגד השוכר שלנו שהפסיק לשלם את שכר הדירה וגם צבר חשבונות לא קטנים אצל הרשויות. אבל יש לי שאלה דחופה, למרות שהוא טוען כבר חודש שהוא עומד לעזוב את הדירה הוא עדיין לא עזב אותה. הדברים שלו ארוזים בארגזים, אבל למעשה הוא מתגרה בנו ואומר שהוא לא חייב לעזוב את הדירה. חבר אמר לנו שאפשר לבקש צו פינוי מיידי. מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר להוציא צו כזה וכן כמה זה אמור לעלות. תודה אריקה

ליהי 7

New member
אין שום דבר מיידי

בדפים קודמים של הפורום את יכולה למצוא דיון בנושא שהיה נדמה לי לפני שבוע ימים. יחד עם זאת, השאלה שלך היא שאלה משפטית ועל מנת לקבל תשובות משפטיות כיאה לבעייה שהצגת תמיד תוכלי לנסות בפורום משפטי הקיים בתפוז. גם כאן תינתנה לך מספר תשובות לא פחות טובות, מנסיונם של אחרים אך במקרה שלך - חסרים פרטים מהותיים באופן ההתקשרות שלכם עם השוכר ומכאן שאין אפשרות ליתן לך עצה על אף שאינה מחייבת מאומה ללא פרטי ההתקשרות כגון מועדים, סנקציות, תשלומים וכדומה. ליהי

אם זכורה לי בעיתך..

אם אני זוכר אז את כתבת שהחוזה הסתיים יותר משלושים יום אחורה לא?? אם אני זוכר נכון אז כן הוא יכול לשחק איתכם עד שבית המשפט יפנה אותו.

Alon P

New member
פינוי

אין דבר כזה מיידי.לצערי הליכי פינוי בבימ"ש לוקחים הרבה זמן.עליכם לפנות בדחיפות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיבחן את חוזה השכירות שלכם ויוכל ליעץ לכם ספציפית למקרה.הסכומים משתנים מעו"ד לעו"ד אבל הנזק שיגרם לכם מאי יכולת להשתמש בדירה רב יותר. האם לא קיבלתם ערבויות מהשוכר-ערבות אישית וכו'?

א ר י ק ה

New member
קיבלנו שטר בטחון

אבל לא שמנו לב שהנוכל בעצמו לא חתם על השטר. 2 הערבים שלו דווקא כן חתמו. לדעתי, היום כשאני מכירה אותו, הוא בדק אותנו. והצליח לו, לא שמנו לב לכך שחתימתו חסרה על השטר. בכל אופן אמרו לי שאני יכולה להפעיל את השטר רק נגד הערבים, כיוון שבחוזה מוזכר שהוא נותן שטר חתום על ידי 2 ערבים. תודה אריקה

Alon P

New member
ומה רע בערבים?

אבל שוב כמו שאמרתי לך קודם חבל על זמנך תפני לעו"ד

בהעדר חתימת השוכר על השטר

אין לך בעצם כלום. הערבות חייבת להיות לחיוב. הואיל והשטר לא חתום אז אין חיוב. באין חיוב, הערבים לא ערבים.

Alon P

New member
לעו"ד פרידמן

אתה יכול קצת לפרט יותר בקשר לחתימת השוכר על השטר בנוסף לערבים?

שטר וחתימות

השטר הוא התחייבות לשלם כסף. אם עושה השטר לא חתום עליו - אין שטר. הערבים, ערבים להתחייבות של עושה השטר. לפיכך אם עושה השטר לא חתום, אין שטר. אין שטר, אז הערבים לא ערבים.

למעלה