צו סוכצ'?

ליאון ק

New member
צו סוכצ'?

החלטתי להצטרף לפורום הפולסקאי ולהיווכח מחדש עד כמה אנחנו פסיכים. נראה לי שאני הולך מאוד להנות. אני דובר קצת את השפה (אתם יודעים, מילה פה מילה שם...) והמילה האהובה עלי ביותר היא סקשיפצה.... נראה אתכם יודעים מה זה...

באיה

New member
איזו שולה אתה מחפש?

במקרה אני מכירה אחת ששמה שולה, כי הבת שלי.

באיה

New member
ראשית - צו סליכאץ'

ושנית ברוך הבא לפורום. למה אתה חושב שאנחנו פסיכים, דבר רק בשם עצמך. אני לא חושבת שאנחנו פסיכים, אלא אנשים שינקו תרבות אירופאית. אם זה אצלך להיות פסיכים, אז משהו לא בסדר אצלך. אנחנו כאן די נהנים, אבל לא מלעג על עצמינו, אלא פשוט כשבא לנו להשתעשע, אז משתעשעים. אז בהצלחה לך בשעשועים שלך אבל לא על חשבוננו.

ליאון ק

New member
תראי מותק...

נכון, אני אח של רוית. פששצ'רדלו זה המקות השני שלי... ויש גם מקום לפשסלו... ובקשר לפסיכים, שימי לב להודעות האחרונות שלי ושלך... זה נורמלי?! וגם זה סוג של תרבות...

רוית ב

New member
../images/Emo123.gifאחותו בכלל לא מותק

ובכלל אחי עם הפה הגדול לא מצאת עם מי לריב ואת מי להרגיז? את באיה????? אמאשל שולה?? לא מספיק שהיא מפסידה בקלפים אתה עוד מעצבן את אמאשלה?? ואני מבקשת שתתנהג יפה ואל תרגיז פולנים טובים (אם יש דבר כזה) ובטוח לא להרגיז פולניות כי אתה לא בליגה שלהם ואל תרגיז לי את באיה שולה צריכה אמא עם הרבה כסף כי היא מפסידה ת'מכנסיים. וגם אמא מאושרת באופן כללי. באיה רחמונס על האהבל הוא לא יודע מה הוא עושה ניימה שיווה

warszawa1

New member
סליחה אבל פסיכי אולי זה אתה אני

במקרה לא פסיכי והשימוש בביטוי מאוד לא הולם. אולי אנחנו קצת משיגעס אבל אין מקום לביטויים כאילו בפורום. אנחנו בוודאי לא פסיכים ותוכל להינות גם במקום אחר. הפורום זה לא "שואו" של דפוקים. שבת נעימה וגלישה מועילה כפיר

למעלה