צורת תיקשור...

FAME 69

New member
צורת תיקשור...

כבר שנים שאני רואה בראש פרצופים תמונות כמו משהו שפיתאום ניראה כאילו מחשבה אבל בצורת תמונה.. אני לא מזה את האנשים האלה מי הם?! מה את חושבת על זה רותי..אני מרגישה שמשהו מתחיל להיתפתח אצלי.

הפתרון

כדי להגיע לתובנות שבמראות צריך לסנן ולמקד- כך ניתן להגיע לשליטה ולהפנמת התובנות.

FAME 69

New member
איך מסננים? לחלק כן להיתייחס ולחלק

לא?..ודרך אגב, לאיזה פרטים אתה זקוק לגבי? על מנת להיתחבר אלי טוב יותר ולגלות עוד פרטים דרך תיקשור?

FAME 69

New member
הייתה תקופה קצרה שניסיתי אך לשווא.

אני ינסה שוב. אין מה להפסיד.

רותי 11

New member
אין דבר כזה לשווא

זה יכול לקרות אם לא ידעת להקשיב אם לא ידעת לקלוט את המסר שהם שלחו אלייך, יש דרכים לשאול ראשית קחי לך את נקודת השקט שלך תדליקי נר - תעשי ממש טקס, במקרה הזה זה חשוב מהסיבה שלפעמים הטקסיום הזאת מכניסה אותנו לאווירה הנכונה. קחי לך את הנשימות העמוקות וכאשר תרגישי מספיק שקטה, תפני לאותן דמויות שוב, או תנסי לשלוף את התמונות שלהם מזכרונך, תבקשי מהם שיופיעו שוב בפנייך וכאשר תראי אותם או תחושי אותם כי מאוד חשוב להרגיש פחות לראות, תנסי לשאול את השאלות החשובות לך, כמובן שאת צריכה להיות קשובה לתשובה שלהם, ולדעת לזהות אותה, אם את לא מצליחה "לשמוע" ואל תצפי לשמיעה רגילה, את יכולה לבקש שימחישו לך את התשובות דרך תמונות או בכתב כמובן שכאשר את שואלת שאלה התשובה הראשונה שעולה לך אפילו עוד לפני שאת ממש מסיימת את השאלה היא התשובה הנכונה ואל תטילי בה ספק, תנסי ותחזרי אלינו עם תשובות כמובן אם את רוצה לשתף.

FAME 69

New member
אני אעשה זאת...

רותי,אני מרגישה כרגע תחושה של היתרגשות מישו מה יש לי קצת דמעות בעיינים.הלב ככה קצת* הולם מהר מהרגיל ..אני חשה שאני עומדת לפני משהו גדול-גילוי עצמי..אני עומדת לגלות מיזו באמת תהילה דויד בן ישי...זה לא ברמה של תיקשרתי שמעתי וכ``ו..איזה מדליק מגניב לי..לא אני ממש עומדת להרגיש לגלות לדעת להיכנס למקום שהוא חדש אך כניראה גם הכי טיבעי לי. בשבועיים האחרנים אני מרגישה שמשו מואץ אצלי אני תאווה לידע! ספרים,פורומים (כמו הפורום הנהדר הזה)..אני מרגישה עוד הרבה אבל קשה לי להסביר .כל מה שאני יודעת זה שמשו בחיי תודה לאל ולי ולכל מי שאחראי על כך עומד להיתגלות,לשנות צורה!..אגב תודה על סבלנותך הרבה אלי ולכל מישתתפי הפורום..

רותי 11

New member
תודה מתוקה- ואני כאן

מחכה לתגלית שלך, אל תשכחי שבכל זאת בשם שלך יש משהו שבאת לממש כאן. וזה מול הכלל.

למעלה