צורת אכילה

שריתי7

New member
צורת אכילה

אני כבר לא יודעת באיזה דרך לעבוד איתה על צורת האכילה היא ממש אוכלת בקצב מהיר ודוחסת את האוכל עם הידיים לתוך הפה עם יש למישהו עצה אני יקבל בברכה. שרית

ל י ל ך פ

New member
ואם הוא מסרב לצחצח?

אצלנו הוא לוקח לפעמים מברשת (לא שלו, רק את שלי) ומצחצח ביוזמתו, אבל אם אני מנסה לצחצח לו או מציעה לו לצחצח לבד, הוא תמיד יתנגד ליוזמה שלי. גם הוא דוחס המון אוכל עם הידיים. אם אני חותכת לו את הסנדביץ' לחתיכות קטנות זה נסבל, אבל חצי סנדביץ' הוא יכול לדחוף לפה כמעט שלם, וזה נראה נורא. לפעמים הוא גם מצליח לחנוק את עצמו ולהקיא. בגן דיווחו שהתחילו לעשות לו מסאז' פנים לפני האוכל, עכשיו לפחות אני מבינה למה.. יש לך רעיונות איך לשכנע לצחצח?

רעיונות לצחצוח

1. אפשר למרוח משהו טעים על המברשת. 2. אפשר לנסות קודם עם מברשת חשמלית שרוטטת. 3. אפשר לנסות יחד מול המראה. 4. אפשר להשתמש במברשות מסאג' לפה (לא שיניים), כאלו מיוחדות שיש למרפאות בעיסוק. 5. אפשר ללעוס משהו קשה (גזר, ביסלי וכו') וזה נותן אפקט תחושתי דומה למברשת השיניים בפנים הפה. בהצלחה, גילי.

לנו יש פיתרון ישן וטוב

קניתי לים נשכן רוטט בצורת דג בצבעים יפים , בכל פעם שהוא מכניס אותו לפה זה רוטט וזה עושה את הפעולה של המס'ג המון זמן עשיתי זאת ביוזמתי תוך כדי משחק , אחר כך הוא קבע לזה מקום והלך לקחת בעצמו כשהרגיש צורך . לגבי צחצוח ... אני מגיל מאד צעיר נתתי מברשת שיניים למשחק באמבטיה ללא קשר לציחצוח ... זה הפך חלק אינטגרלי מהרחצה וחיבב עליו את הצחצוח . היום ים מצחצח בקפידה אחרי כל ארוחה ותמיד מסיים את האמבטיה בציחצוח זכר לימים ההם חייבת לצין שהמשחק באמבטיה והנשיכות של המברשת גורמות לבליה רבה וצריך להחליף מברשת בצורה תכופה שווה ניסיון אריאלי

rri1

New member
ליונתן אריאלי

אשמח נורא לדעת איפה רוכשים נשכן כזה? ואיך זה נקרא? (מה לבקש בחנות???) המון תודה !!!

למעלה