צורת איבר המין

nush007

New member
צורת איבר המין

שלום חברים שאלה דחופה יש לי.. למה לרוב הגברים הזין פונה כלפי מעלה בזמן שהוא עומד או לפחות מתעגל? האים יש אפשרות לעגל אותו למי שהוא עומד בצורה ישרה. זה כל כך מטריד אותי! בתודה..

bibi12

New member
ראית פעם

איך מעגלים קורות עץ לצורך בניית סירה......???? כדאי שתבדוק......בערך באותה שיטה......

זה כדי שיתאים למבנה הנרתיק

גם הנרתיק לא בנוי כצינור ישר אלא יש לו עיקול שמוביל לצואר הרחם. נכון שזה פחות בולט ויזואלית מאשר בזין כי מי יכול לראות את המבנה שלו בכלל בעין "בלתי מזוינת" ? בכל מקרה יש בו מספיק גמישות כדי להסתדר עם זרגים ברמות קשתיות שונות. טוב שזה הדבר שמטריד אותך לגבי איבר המין הגברי. בדרך כלל נשים וגברים מוטרדים מעניינים אחרים לגמרי הקשורים בו כמו למה קשה לגבר לשלוט על השפיכה או למה הוא כל כך קטן...

זה לא הבעיה שלו

תחשוב אם יעמוד לך ישר כל פעם שיעמוד לך כולם יראו ואם אתה עם גינס זה גם בטח כואב

seagate

New member
למה שזה יטריד אותך?

יש כאילה עם ישר ויש כאילה עם מעוגל פחות ומעוגל יותר, זה לא משנה שום דבר! כל עוד הוא עושה את העבודה שלו, ויותר ארוך מ 5 ס"מ בזמן זקפה (שזה עומק נקודת הG אצל האישה אם אני לא טועה) הכל בסדר :)

seagate

New member
אה, והוא גם יכו להיות נוטה לצדדים

בצורה קבועה, וגם זה בסדר :)

תנסי לקפל אותו טיפה

הוא ינבול :] הזין שלי לא נוטה לא למעלה ולא לצדדים, הוא נוטה למטה.. פעם הייתי משתדל ליישר אותו ובמשך תקופה לא הצלחתי לזיין כי הוא לא עמד בסקס בגלל זה קיצר, כל אחד והזין שלו

לרוב הגברים?

דבר רק בשם עצמך. לכל אחד יש יחיד ומיוחד רק שלו. אם זה כ"כ מטריד אותך דבר עם אורולוג או בקש מרופא(ת) המשפחה שלך הפניה לטיפול מתאים. אולי יש ניתוח פלסטי שיתאים לך.

למעלה