צורחת

אמאשבע

New member
צורחת

סליחה, האם רק אני שמעתי דיבורים על גק'ו בגלי צה"ל היום ב12.20 אצל יעל דן??? כנראה הנושא היה עמוס גלעד וראיון שגרם לסילוקו מתפקיד....ומשומ מה היו צריכים לעשות תחיית המתים ולקשר לתקופה "ההיא"...והזכירו את ג'קו. בהתחלה עמדו לשדר את התנצלותו של גק'ו, ואז אמרו שזה לא מוכן,אחר כך אמרו שג'קו לא הסכים להשמיע דברים ישנים ושאמא שלו כועסת... ומאוחר יותר אמרו ש"יש לנו את ג'קו על הקו" אבל שדרו משהו ישן [ולא רלבנטי גם]...זה מאוד הרגיז אותי, אבל אתם יודיעים, אנחנו "BEEN THERE, DONE THAT". לזכותם [היה מראיין צעיר יחד עם יעל דן, לא שמעתי את שמו] הזכירו שג'קו דיבר "נגד רמי קליינשטיין" אבל אז אמר משהו בסגנון של "אז מה" והמשיך להגיד שבס"הכ "ג'קו די התאזן"... בימים עתיקים, היו הורגים שליח שמביא בשורות לא רצויות....מקוה שתחוסו עלי..... זהו. אני מתכוננת לנסוע ל"ערב משוררים" בבית לחם הגלילי... ערב נעים לכולנו אמא7

שונית 7

New member
הי אמא ..

גם אני שמעתי ורתחתי..מבחינתי הייתה שם סגירת מעגל של רוע ..שם התחיל הסיפור ..אצל אותה יעל דן בהשמעת השיר מדינה מיד אחרי הגמר..וגם היום בפירוש לא דייקו בפרטים..אמרו שבעקבות הראיון הד ארצי!!! ביטלה את החוזה איתו ובכלל לא הזכירו את הדיסק ש-3 סינגלים ממנו הושמעו בגלגלצ.. אולי אח"כ ארחיב ..אני יותר מדי כועסת כרגע... בכל מיקרה מי שרוצה לשמוע את הקטע ..יש באתר גלי צהל כל יום את ההקלטה של התוכנית של יעל דן ..רק נדמה לי שבאיחור של יום ..כך שכנראה מחר אפשר יהיה לשמוע את הקטע הרלוונטי

אמאשבע

New member
כן...

במחשבה שנייה אולי ניסו להגיד שזה לא בסדר להשפיע על הקרירה של מישהו בעקבות ראיון אומלל..אבל למעשה זאת היתה תכנית על פוליטיקה, מה שייך גק'ו לשיחה..... כן, אני יודעת שמתישהו משדרים שידו חוזר באינטרנט..... אגב לא ידעתי שזאת יעל דן שהתחילה את הבלגן.... בכל מקרה, תודה על ההתיחסות.... לילה טוב לך יקירתי אמא7

טוב שלא שמעתי את זה...

ת'אמת טוב שאני לא שומעת כמעט תכניות אקטואליה וחדשות... איך היה ערב המשוררים? אשמח לשמוע קצת פרטים...

אמאשבע

New member
היי זואי...

לפעמים פותחין רדיו בעבודה... ערב משוררים? היה נחמד מאוד....פעם בחודש, קבוצת משוררים באנגלית....פעם בשנה תחרות שירה בינלאומית עם פרסים...פעם בשנה אוסף שירה בינלאומי יוצא לאור (אני הייתי אחת מהשופטים בשנתיים האחרונות).......דף מידע עם שירים ומידע על אפשרויות להוציא לאור.... את כותבת? כל טוב אמא7

נשמע מעולה...

כותבת גם כותבת... בעברית ובאנגלית... לאחרונה הרבה יותר באנגלית... אני אכתוב לך בפרטי תודה... :)

הדרכה לפנייך...

בחלק העליון של האתר מופיע הכינוי שלך ואייקון של מכתב ומספר המסרים שקיבלת, החלפת שם ויציאה. פשוט תקליקי על האייקון של המכתב וכנסי לתיבת המסרים שלך. משם את יכולה לראות מה יש לך בתיבה...

../images/Emo2.gif תשקורת עויינת

די ,חלאס...
סתם דוחפים את השם של ג'קו בלי קשר לכלום, מה הקשר לסיפור של עמוס מה שמו לעניין ג'קו?? ויעל דן פפפ עוד אחת..נראה לי יש מצוקת אייטמים קשה בגלי צה"ל שהם החליטו לאסוף את כל הסו קולד "אייטמים" הישנים שלהם ולעשות מהם כאילו חדש.. סתם משועממים..אם יתחשק אולי נגיב לגברת המשועממת..

למעלה