צ'וק כפול

• פותח הנושא dadi1
  • פורסם בתאריך

dadi1

New member
צ'וק כפול

יש לי צ'וק כפול עבור שתי פלורסנטים T-5 . הבעיה היא שאני לא כ"כ בטוח לגבי אופן החיבור. את המנורות עצמן לא נראה שיש בעיה לחבר- יש שירטוט שזה נראה די ברור ( כמו בקובץ שצירפתי ) לעומת זאת בצד השני של הצ'וק יש מין חיבור עם 3 כניסות שזה נראה כמו החיבור הראשי של החשמל ( קובץ מצורף ). אני לא יודע לאיזה חור אני מחבר מה- מה הפלוס , מה המינוס ומה ההארקה- יש למישהו מושג? תודה

dadi1

New member
אופסס

ננסה שוב. בכל מקרה רשר- נראה לי שעם החיבור למנורות הכל נראה ברור- מה שלא מובן לי כאמור זה חיבור ההזנה- מה הולך למה. יש לך מושג?

רשר

Well-known member
מנהל
צריך להקטין 800X600P 250MB

כך זה עולה ונצפה היטב ע"י כולם חבר את ההזנה לפי הציור: 1 הארקה 2 פזה או אפס 3 פזה או אפס אפשר לחבר מתח חילופין או ישר כתנאי שהוא בתחום הנקוב (חסר בצילום)

fireman

New member
רשר ידידי היום ניתן להעלות קבצים

עד גודל של 500KB לפורום

רשר

Well-known member
מנהל
ואז הצופים בעלי מחשב איטי סובלים

ולרוב סוגרים לפני שהצילום נפתח, אני מעלה צילומים בהרבה מקומות לרשת ותמיד בפחות מ 100MB והצילום כאן העלתי לאחר חיתוך והקטנה לגודל 800P בנפח 13,8KB ונראה לי שהוא מספיק ברור (המקור נשלח בגודל 218KB 2288P).

fireman

New member
לכל יתרון יש חסרון

הגדלת הקיבולת מאפשרת העלאת תמונות איכותיות יותר. אני גם כן מאז ומתמיד מגביל את משקל הקבצים שאני מעלה לכדי 180\190 KB בגלל משך ההעלאה שלהם. מבחינת צפיה בתמונות זה לא ממש משנה אם זה 250 או 450, היום רוב הגולשים במילא מחוברים בחיבור מהיר,שההבדל הוא מינורי.

dadi1

New member
אז אולי תמשיך עם המומנטום

למרות שזה לא שייך לפורום הזה-ותעזור לי גם בנושא העלאת הקבצים בבקשה. אני בדרך כלל מבקש לפתוח את הקבצים בפיינט ואחר כך כותב לו save as ושומר היכן שאני רוצה- אני לא מוצא איך בפיינט אני מציח להקטין- או שאתה משתמש בתוכנה חינמית אחרת- טובה יותר. דבר שני- האם יש אפשרות לשליחה של כמות של תמונות ביחד ולא אחת אחת. תודה רבה רבה לך

fireman

New member
אם תיקח תמונה

בפורמט BMP שגודלה 2 מגה בייט למשל ותפתח אותה דרך paint ואחר כך ללא שום שינוי תבחר בשמירה בשם ותבחר סוג קובץ JPG אותו הקובץ שעד לפני רגע שקל 2 מגה בייט יהפוך לכדי 150-200 קילו בייט....

רשר

Well-known member
מנהל
פינט שופ פרו עובד עם חלונות בתיאום

מלא, שמירה בשם = F12 העתק = ^C הדבק = ^V העלה = ^L בתמונה שמירה בשם" בחר סוג קובץ רצוי JPG באופציות יש לך אפשרות לשנות את רמת הכיווץ ולמעלה יש אפשרות לשמור על נתוני הצילום (EXIF) יחד עם הצילום RUN OPTIMIZER מאפשר לשפר מאוד את איכות הקובץ (להדפסה בלבד) אשמח לענות על שאלות נוספות אבל מומלץ להשתמש בעזרה הכלולה בתוכנה

למעלה