צוק איתן

Berethor

New member
כן אני יודע את זה, אבל אתה לא היחיד שקורא

כל השמאל הקיצוני הם מטורפים וגרועים יותר מטיבי וזועבי, הם גרועים יותר לא בגלל הדעות שלהם, אלא בגלל שמדובר ביהודים בוגדים, בעוד שטיבי וזועבי זה סתם ערבים אויינים שקבלו אזרחות ישראלית למרות שהם לא ראויים לה, והיו צריכים לחיות בעזה בכלל.

Berethor

New member
זה מסביר איך זה קרה

"ביום שלישי – משפחת קוארע בחאן יונס, שאחד מבניה הוא פעיל חמאס, אכן קיבלה אזהרה מוקדמת בשיחת טלפון וכעבור כ–80 דקות טיל קטן פגע בדוד השמש. בני המשפחה שהתפנו מהבית לאחר השיחה המשיכו להתגודד סביבו, ולאחר הטיל הקטן החליטו לעלות על גג הבית, יחד עם שכנים. הם הניחו שצה"ל לא יעז לתקוף את הבית. הם טעו. בשעה 15:00 מטוס 16–F ירה טיל. שמונה בני אדם נהרגו, בהם שישה ילדים. עוד 28 נפצעו."

כמו שתמיד אמרתי צה"ל מזהיר אותם לפני הפגזות ובדרך כלל גם לא מעיז לירות על מקומות מיושבים והערבים בכוונה משתמשים בזה כמגן אנושי, פשוט מרוב שהם מפקפקו בזה שישראל תעז לפעול ובפעם הזאת הם חטפו על זה וטוב שכך. עדיין רוב ההפגזות שרואים זה על בתים רקים אז זה לא ממש שווה משהו במקרה כזה, אבל לפחות במקרה הנ"ל החראות הערבים חטפו כמו שצריך. אם רק בכל פעם צ"הל היה יורה טילים עליהם בלי לחשוש כבר מזמן הבעיה הפלסטינית הייתה מטופלת. היה יכול להיות הרבה יותר הרוגים אצל האויב אם צה"ל לא היה מזהיר אותם ומשתדל לא לפגוע במקומות מיושבים, תהיה בטוח בכך.

ALIsuperstar

New member
מה עשית בצבא?

כולנו יכולים להיות חכמים, אבל כשמגיע מצב אמיתי, אתה לא חושב פעמיים, לפעמים חולשה היא הדבר הכי טוב שהכרת.

Berethor

New member
אז לך תכנע לערבים אם חולשה היא דבר טוב כל כך

ואפילו אם תכנע להם אל תהיה בטוח שהם לא יהרגו אותך בכל מקרה, ואז במקום למות בקרב, תמות בצורה משפילה יותר. האויב הערבי מתקיף את ישראל ואתה חושב שישראל צריכה להיות מאופקת ולהמשיך לחטוף בלי לתת תגובה חזקה על זה, למרות שהיא יכולה.

ALIsuperstar

New member
פירוש המילה איפוק, זה להמתין

אתה לא מדבר בצלילות ובחוכמה.
וכן אני לא ממליץ לתקוף ולפוצץ את כל עזה ותושביה כי זה בדיוק מה שקורה, החמאס מנצל את הבניינים, לוקח תושבים בבתים שלהם כבני ערובה, ואז אנחנו באים ומפוצצים את הבניין, ומה רואים בחדשות, איך מחקנו משפחה שמה. אני לא מוכן לקחת אחריות על משפחה שלמה, בשביל מחבל אחד, זה לא שווה את זה. האיום לא מספיק גדול, בנתיים טפו טפו טפו אין לנו נפגעים והכל בסדר ולכן חייבים להיות באיפוק, כדי שהעולם יראה שאנחנו מותקפים ולא הם...

לא אמרתי להיכנע. עדיין לא אמרת לי מה עשית בצבא שאתה חכם כזה גדול ומבין כזה גדול באסטרטגייה?

Berethor

New member
להמתין למה? למשיח?

האיום לא מספיק גדול בשבילך? חוטפים ורוצחים אזרחים, עושים טרור, יורים טילים על הערים שלנו וזה לא מספיק לך. וואלה אתה מתחיל להשמע כמו איש מרצ. אני לא יתן לך לעשות לי אד הומינם ולכן לא הענה על השאלה שלך. אתה לא צריך לרחם כל כך על האזרחים שלהם, במלא הם תומכי טרור, החמאס נבחר ברוב קולות, מצידי שכל עזה ימותו, זה קן שרצים. הם משתמשים באזרחים שלהם בתור מגן אנושי רק כי הם יודעים שזה יעיל נגד ישראל, אם ישראל הייתה מפגיזה אותם בלי לפחד לפגוע באזרחים, אז הם לא היו משתמשים בשיטה הזאת. חוץ מזה אלו שמשמשים בתור מגן אנושי שם דווקא לא נחטפים אלא באים לשם בשמחה בהרבה מהמקרים, אבל זה לא משנה הרבה, אויב זה אויב. העולם לא יגן על התחת שלך, זה מה שצה"ל עושה, לעולם לא אכפת שאנחנו מותקפים, אם אין אני לי, מי לי.

ALIsuperstar

New member
אתה חי בסרט הוליוודי

ולכן אתה כותב שטויות.
אני יודע בדיוק איזה אזרחים יש שם, וכמה הם בני ערובה.
וברור שאתה לא עונה לי על השאלה. כבר הבנתי בעצמי מה התשובה... תקבל צו 8 תדבר.

Berethor

New member
ואתה חיי בסרט של השמאל

אתה חושב שאתה יודע, עלאק בני ערובה, אם הם היו רוצים הם היו מפילים את השלטון של החמאס, אבל הם לא רוצים, אולי הם חצי מעזה ואזרחיה היו נרמסים הם היו משנים את דעתם. כרגע הטרור משתלם להם. ארגוני הטרור הם סך הכל הזרוע הצבאית של האויב בפלסטיני, השיטה של הטרור היא פשוט כדי לקחת פחות אחריות על המתקפות על ישראל, למעשה טריק דיי יעיל. מגוחף שאת מרחם על האזרחים שלהם, אזרחים שבשמחה היו עושים לך לינץ אלו רק היו יכולים. ההבדל היחיד בניהם לבין איש חמאס זה שעדיין אין להם רובה ביד.

ALIsuperstar

New member
אתה לא מחדש לי כלום בדיעות שלך

שמעתי אלפי כמוך . ולכן אתה יושב מול הטלוויזיה מתעדכן וקורא טוקבקים של אנשי מקלדת, ואנשים שבאמת מבינים מקבלים צו 8.
מספר לי הבדלים בין קיצוניים לתושבים.
דרך אגב גם לנו יש חיילים ותושבים שיעשו בשמחה לינץ׳ לערבי שיסתכל בעין עקומה. אין כזה הבדל.
בגלל אנשים כמוך, המצב עלול ממש להידרדר. ואז נראה איך אתה תציל בגבורה עם ההתחכמויות שלך. קל לדבר מאחורי המסך ולהקליד דברים שאתה לא מבין בהם ולקרוא לזה דיעה או חופש הביטוי. אבל אתה לא מבין בדברים הללו ותשב בבית בזמן שאני הולך לנקות פצצות ומוקשים כשהזבלות האלה שמו. ואני עדיין לא חושב כמוך. אני פשוט מחושב יותר זה הכל. לא סתם ישלי 3 פסים בכל כתף.

Berethor

New member
אתה מנסה לטעון שאצלנו זה אותו דבר, שקר וכזב

כמה לינצ'ים לערבים ראית בישראל? הערבים מסתובבים כאן חופשי ברחובות, ועושים צרות. אם היינו מתייחסים עליהם כמו שהם מתייחסים עלינו, הבעיה הערבית בישראל הייתה נפנתרת מזמן, ואז לא היה צריך יותר צוי 8. מה שמדרדר את המצב זה הפחדנות וחוסר פעולה, הערבים תופסים יותר ויותר תחת, אם היו נכנסים בהם כמו שצריך הם היו נרגעים להרבה זמן. ברור שמלחמה זה לא דבר קל, אבל אין בררה, האויב הערבי תוקף את ישראל ואם ישראל לא תגיד בעוצמה היא נתפסת כחלשה, מה שמעודד את האויב לתקוף עוד ועוד.

הערבים כל כך "אמיצים" לא משום שהם באמת כל כך אמיצים, אלא משום שישראל יותר מדי הומנית עליהם, למעשה ישראל זה הצבא הכי פראיירי בעולם, כל מדינה אחרת במקומנו כבר הייתה נכנסת בהם עד הסוף. ישראל אפילו שהיא פוגעת זה בצור עדינה מדי, במקום לנצל את ההזדמנות לרמוס אותם כמו שצריך ולא בקטנה. את הפצצות והמוקשים ינקו בכל מקרה, אבל אם כבר מגיעים לעזה, צריך לרמוס אותה כמו שצריך, אחרת חבל על הדלק והמאמץ.

ALIsuperstar

New member
שלושה

ראיתי 3 לינצ׳ים. בכולם הייתי צריך לקחת את הצד החלש...

Berethor

New member
תפרט יותר

איזה לינצ'ים ראית, על ידי מי ואיפה הם קרו. לא צריך לנקוט בשמות אבל לפחות תסביר על מה אתה מדבר.

Berethor

New member
ואם כבר הזכרת סרטים

black hawk down זה הסרט הכי טוב בנושא הזה. האפריקאים שם הם גם מוסלמים ארורים, וסצנת הגבורה הזאת של החיילים האמריקאים שנלחמים נגד ההמון המוסלמי ממש חזקה. אפשר לראות יפה איך האויב הם כמו חיות וחרקים, שהיתרון העיקרי שלהם זה במספרים.

https://www.youtube.com/watch?v=K47VXTNkE_8

ALIsuperstar

New member
סרט מעולה, כן.

אבל הוא לא היה מדוייק מבחינת התרחשויות, תסריט, והכי חשוב, ההמון הזה שהיה בסרט הוא הגזמה כדי ליצור סרט הרבה יותר טוב, עם אקשן, הוליוודי מצוץ מהתחת. מה שראית זה רובוטריקים רק בלי רובוטים.

Berethor

New member
לא שונה בהרבה מההמון בלינץ' ברמאללה

רק שבסרט החיילים לפחות הרגו הרבה מהזבל הזה לפני שנהרגו.

למעלה