צ'וק אוטומטי

enigma101

New member
צ'וק אוטומטי

יש לי חיפושית 73 . לאחרונה לפני כ - שבוע וחצי הפסיק הצ'וק האוטומטי לעבוד , בעת ההתנעה. לפני 3 שבועות היא עברה שיפוץ קרבורטור. רציתי לדעת האם הצ'וק האוטומטי זה משהו שקשור לקרבורטור, כלומר לחזור לבעל עסק הקרבורטורים לתיקון בגבול האחריות?

vq55205

New member
חיובי

קודם כל לאחר השיפוץ סביר להניח שהצ'וק פורק והורכב בחזרה , סמיכות המקרים מצביע כמעט בודאות על הקשר עם השיפוץ. דבר שני אני מניח שגם אם לא היתה אחריות הוא ודאי היה מכוון את הצ'וק מחדש גם ללא תמורה. שלישית על כל עבודה במוסך ועל חלפים יש תמיד אחריות של שלשה חדשים גם אם היא לא נאמרה במפורש. דבר רביעי , תנסה לבדוק אם החוט שמגיע לצ'וק לא מנותק יתכן שזו הבעיה , דבר אחרון עוד מעט צביקה יסביר לך איך לכוון את הצ'וק לבד במקרה שהבעיה היא כיוון.

אכן סמיכות המקרים מעידה על הקשר...

בין השיפוץ וחוסר תגובה של הצוק. ואכן חייבת להיות אחריות של שלושה חודשים, ותיקון סידור וכוון הצוק, אמור להתבצע ללא תשלום, לאחר שאני מניח שהוא היה תדין לפני שיפוץ הקרבורטור. חזור למכון הקרבורטורים, וחזור לעדכן בפורום על התוצאה. וליעקב " ניתוק חוט החשמל יגרום לצוק לעבוד ללא הפסקה, ובכך יגרום לסלד גבוה, ולצריכת דלק גבוה, לכן משתמע מדברי שהבעייה לא בחוט , אלא במכלול הצוק, שלא מכוון כיאות! בברכת חג פורים שמח ונסיעה בטוחה צביקה

למעלה