צופן דה וינצ'י?

coullette

New member
צופן דה וינצ'י?

היי, מישהו שם פה קישור למשחק של צופן דה וינצ'י.אפשר בבקשה שמישהו ישים אותו שוב? תודה

היי!

התחלתי לשחק במשחק הראשון שנתת.. ובחידה האחרונה אני כל הזמן נתקעת ולא מצליחה לפתור.. אממ.. תוכלי לעזור?

Lady in red2

New member
אממממ

קודם כל, עשית קלוז-אפ על כל אחד מהחלקים? זה מקל בהרבה את הפתרון - את יכולה לסובב את המחומש ואז להגדיל את הצלע התחתונה שלו ע"י הכפתור השלישי (אם אני זוכרת נכון). אם בכל זאת לא הצלחת, בהודעה הבאה אני מצרפת צילום מסך של הפתרון, אבל מומלץ לנסות לבד.

פתרון

בשלב הראשון תשימו את חתחכות העץ ע"מ שיתאימו לרצפה תרשמו לכם אץ הקוד שיוצא 3674 2. אתם צריכים לחפש מפתחות יש בתוך התמונות , על המסגרות על הרצפה יש אחד בסוף יש תמונות שאפשר לקלף שימו לב לסמן של העכבר. יש תמונות שאפשר להזיז 3. יש שני מפתחות אחד V והשני אני לא זוכרת אבל יש לו גם 3 נקודות כמו בV תלחצו עליהם הם יכנסו לתיבה הזו לחצו על הכפתור וזה יראה לכם התאמה. 4. אתם צריכים להקיש קוד, זה שמצאנו בהתחלה. 3674 אבל זה לא הקוד אלא רק המס' בסדר הלא נכון הקוד הוא 6374 אם אני לא טועה אם אני טועה שחקו איתו. 5. יש לכם מצד שמאל צורה התחילו בזה שתוסיפו לצורה הזו כל פעם איזה קו עד שתגיעו לצורה שקיימת משמאל לפניה צריך להיות חסר לכם חלק. את השלב האחרון עוד לא סיימתי אבל אני בטוחה שזה כמו בפסיכוטכני ז"א שכל צורה היא המשך של הצורה שלפניה.

פשוט התבלבלתי

הרי איפה שהכוכב יש קו ואז 3 ואז 5 כל פעם גדל ב2 אז חשבתי שזה צריך להיות 7 קוים

3שרונית

New member
ברור לך שאני צוחקת איתך נכון??

פשוט נדיר שאני מצליחה לפתור משהו לבד..........

למעלה