צופי האש

צופי האש../images/Emo117.gif

אני צריך חוות דעת מצופים שהיו כבר בפעולות של כבאות/הצלה אני רוצה לדעת אם זה כיף באמת כמו שמספרים??? בתודה אסף הראל מודיעין

Max M

New member
כן

בתור צופה שנה שלישית שלי אני יכול להגיד לך שזה יותר כיף ממה שאתה חושב או מישהו אמר לך

לאסף

בטח שזה כייף אם זה ל היה כייף לא היינו פה בפורום. לכל צופה וצופה פה יש סיפורים על אירועים שונים. על שריפות מבנים,תאונות דרכים,סיועים,חילוץ,שריפות קוצים וכו´.... אני יגיד לך מכל אירוע אתה לומד לא משנה עם זה שריפת קוצים או שריפת מפעל כל אירוע או עולם ומלואו ועם אתה אוהב את הגישה של לאת לאירועים ומתעניין בעיניין של מכבי אש אני מבטיח לך שתאהב את הנושא....

IאביעדI

New member
תראה

לא לכולם זה מתאים. אם זה היה מתאים לכולם אז היו לך הרבה יותר צופים בתחנות ממה שבאמת יש. אם זה מתאים לך אתה תראה אולי לא בדיוק בהתחלה אבל עד שתצא לאירועים את כבר תדע אם זה בשבילך. בהצלחה

ברור שזה כיף

אני כאחד שהיום עובד במערכת ולפעמים בזמני הפנוי מתנדב עליה לאחר 7 שנים לא נמאס לי וזה מאוד כיף אבל זה תלוי בבן אדם

RoyBrinker

New member
אסף הרצל הכבאי צודק במאה אחוז.

אסף הרצל הכבאי צודק במאה אחוז. בהתחלה לאחר הקורס הבסיסי אתה תוכל לצאת לאירועים קטנים (דרגת סיכון 1-2) אבל לאחר קורס אחראים תוכל לצאת לכל האירועים ותאמין לי שכל ארוע מלמד אותך משהו וכל ארוע יותר כיף מהשני. אז אתה צריך קצת סבלנות עד אחרי קורס אחראים (שנערך בחופש הגדול) ואז תתחיל לצאת לאירועים שבאמת כיפיים.

לרועי...

אני שמח ,שאתה מצדיק אותי ברינקר. אבל חשוב לציין מה שאביעד וכבאי בליין הזכירו. שלא לכל אחד זה מתאים אבל אני מניח שאם אסף מתעניין אז הוא יאהב את הכיבוי. ועוד משהו אחרון רועי לא לכל התחנות עוברים קורס מתקדם כמו הקורס אחראים שלנו שמועבר על ידיי האחראים והכבאים עצמם.

למעלה