צופי ביג בראדר!

amitooshacham

New member
צופי ביג בראדר!

שימו לב שהעונה הרביעית של ביג בראדר האמריקאי מתקרבת.. תאריך הפרק הראשון: 8 ליולי. תאריך הצגת כל המשתתפים: 4 ליולי. עכשיו! ביג בראדר הבטיח טוויסט שיגרום לאמריקה לדבר על ביג בראדר כל היום! אז רציתי לדעת מה אתם חושבים: מה יהיה הטוויסט שמבטיח ב.ב? לדעתי, יש כמה אפשרויות: *כולם בנים *כולן בנות *יש שתי בתים *הקהל בבית מצביע למי שהוא רוצה להעיף *הקהל בבית מצביע למי שהוא רוצה שיהיה ראש הבית *הקהל בבית מצביע למי שהוא רוצה שיהיה חסין מההצבעה (כמו וטו) *אפשרות אחרת שבה הקהל משתתף בתוכנית (בשלושת העונות הקודמות הקהל לא השתתף) מה אתם חושבים? איזה יתרונות וחסרונות יש לכל דבר?

amitooshacham

New member
כולם בנים/כולן בנות

לדעתי אין כמעט סיכוי שזה יקרה כי אז יכולים להגיד שביג בראדר שוביניסט או פמיניסט (ככה אומרים?), ואז הרייטינג ירד בהרבה

amitooshacham

New member
שני בתים

יכול להיות רעיון טוב. אבל נראה לי שזה יהיה יותר משעמם. וקשה לעשות "ראש הבית" עם שני בתים. עוד רעיון לשני בתים: האנשים שעפים גרים בבית ליד האנשים שעדיין במשחק. זה יכול להיות מעניין מאוד... עוד רעיון: בית של בנים ובית של בנות. גם מעניין אבל יהיה כדאי לאחד את הבתים מהר, אנשים לא מסתדרים טוב בלי המין השני

Eskorbuto

New member
מממ..../images/Emo58.gif לביג בראדר 3 אוסטרליה

למה עמית..באוסטרליה יש שני בתים ואח"כ התמזגו..אולי גם בארה"ב זה יהיה ככה..וזה ממש לא משעמם..אני ממש נהנת מכל פרק בעונה הזאת..

amitooshacham

New member
באוסטרליה אין ראש הבית.

אין דרך טובה שחשבתי עליה שבה אפשר לעשות ראש הבית עם שני בתים.

amitooshacham

New member
לא בהכרח

בביג בראדר האמריקאי - אולי. אבל בביג בראדר הבריטי, למשל, בקושי יש להם מה לאכול.

amitooshacham

New member
הקהל בבית לוקח חלק בתוכנית

הקהל מצביע למי שהוא רוצה שיעוף: יכול להיות רעיון נחמד אבל זה יוריד את כל הקטע של הסכינים בגב, כי המשתתפים יפחדו שהקהל בבית יראה אותם ויעיף אותם. הקהל מצביע למי שהוא רוצה שיהיה ראש הבית: נשמע נחמד מאוד, אבל אני תמיד אוהב את התחרויות על ראש הבית, הן ממש מגניבות. הקהל מצביע למי שיהיה וטו: גם נחמד, אבל זה לא כל כך טוויסט רציני עד כדי כך שכל אמריקה תדבר עליו.. הקהל משתתף בתוכנית בדרכים אחרות: לדוגמא, הקהל מצביע למי שהוא רוצה שיעשה איזה משימה (למשל, לנקות את המטבח, או לאכול איזה משהו מגעיל). אם המשתתף לא מצליח אז לוקחים איזה רהיט מהבית או משהו כזה. זה יכול להיות אחלה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
דעתי

עונה הקודמת של ביג בראדר אמריקה הייתה משובחת....מרתקת....אולי תמצית התככים, התיחמונים, שהם הדברים האהובים עלי באספקט של ריאליטי טי.וי. הדאון-סייד היחיד של ביג-בראד'ר אמריקה לעומת המקבילה האוסטרלית שהיא מעולה (עונה 2 וגם עונה 3 הנוכחית, שהיא באמת מאוד מהנה) זה אי המעורבות של הקהל בבית. הקטע האינטרקטיבי חסר מאוד לגרסא האמריקאית, והם מפספסים המון מעורבות והייפ תקשורתי כמו שיש באמריקן איידול..שם הקהל מצביע. אני מאמין שאולי באמת הקטע האינטראקטיבי יתווסף לפורמט האמריקאי... כל טוויסט אחר אני לא מצליח לחשוב - 2 בתים היו בעונה ה-3 האוסטרלית (הנוכחית), בית של בנים ובנות ממש לא יעבוד כי זה לא XXXXX (לא אומר בכוונה, מי שמבין יבין)....אין אלמנט אחר פה חוץ מהחיים יחד בתוך בית... אבל מי שמרגיש קצת חוסר ללא הישרדות ואמייזינג-רייס השבועי לא מספיק לו,,,שישים יד על ביג-בראדר אוסטרליה 3 (אין צורך לעשות זאת עם ביג בראדר 4 בריטניה - אולי הדבר הכי משעמם ולא משמעותי שראיתי בביג-בראדר כלשהו), ושיחכה בציפיה לעונה 4 האמריקאית - אם היא רק חצי טובה כמו העונה -3 אני אהיה מבסוט....

למעלה