צופי אש

• פותח הנושא uiu
  • פורסם בתאריך

uiu

New member
צופי אש

שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להתחיל להיתנדב השנה במכבי אש בתל אביב ומה אני צריך לעשות?

Amitg

New member
שלום לך!

טוב את קורס צופים קצת איחרת אבל אם אתה רציני אולי נוכל להעביר לך קורס צופים מזוזרז אבל לפני הכל לפני שאני מתחיל לברר עם אחראי צופים של ת"א אם הוא מוכן לכך נתחיל בכך שרק בין גילאי 15-18 אתה יכול להתנדב בתור צופה מעל זה לא קשור אלינו ומתחת אין ביטוח ואתה פשוט לא תוכל... אז אם אתה בין גילאי 15-18 ואתה גר בתל אביב (מחוצה לה זה קצת בעיה) ואתה רציני תתקשר מחר משעה 17:00 לטלפון 6900444 ותבקש את "צופי-אש" אני או מישהו אחר מהצופים כבר נדאג לדבר איתך על כל שאר הפרטים בהצלחה! עמית גפן צופי אש ת"א-יפו

uiu

New member
תודה

אני עוד מעט 17 ולמה תיהיה בעיה אם אני גר מחוץ לתל אביב?

fire girl102

New member
זה עניין

של הסעות הבייתה אחרי השעה 11 בלילה, אחרי אבטחות שמסתיימות מאוחר אחד הכבאים מסיע את הצופים לביתם וזה צריך להיות באיזור ת"א.. תגיד לי איפה אתה גר ואנחנו נברר מה אפשר לעשות בנידון. :) רויטל שמריהו, צופי אש ת"א- יפו.

אור(בת)

New member
כל הכבוד לכיבוי תל אביב

בראשון לציון המתנדבים והמוקדניות לא זוכים אפילו להצעה להסעה הביתה... הידד תל אביב

TAFD

New member
זה תלוי

זה לא שכל הזמן מקבלים הסעות אם יש אירוע או אבטחה שמסתיים אחרי 11 בלילה, בשבוע שכבר אין אוטובוסים אז הצופים מקבלים הסעות. לדעתי זה דבר שצריך להיות, כי הצופים נשארו עד אחרי 11 כדי לאבטח אירוע או משהו דומה, לא כי סתם בא להם, ולכן התחנה צריכה להחזיר אותם הביתה.

אור(בת)

New member
לפי מיטב הבנתי

כל כבאי מתנדב או מוקדן\ית זכאים להסעה הביתה אחרי השעה 11 בלילה. במידה ומתנדב נשאר על פי רצונו אולי לא אבל מוקדנית שסיימה משמרת בשעה 11 בלילה צריכה לקבל הסעה..על פי חוק.

TAFD

New member
אצלנו אין מוקדניות

אז אני לא יכול בדיוק לענות לך על זה, אצלנו המוקדנים הם כבאים שעובדים במשמרות של 24 שעות כמו שאר כבאי המשמרת.

fireman

New member
אצלנו המוקדניות מקבלות הסעה

גם בשעה 21:00 במידה ויש מתנדבים הם עולים על אותה הסעה ד"א אור ברוכים הבאים לפורום, מה תפקידך בכוח?

אור(בת)

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

שמי אור , עד לפני 4 חודשים עבדתי במשך שנה כמוקדנית בכיבוי ציון , חלקכם וודאי מכירים אותי , את חלקכם אני מכירה... הגעתי לפה בטעות אחרי שראיתי שחבר שלי שאל פה שאלה... שמחתי לראות ששירותי הכבאות עשו עוד צעד ונפתח הפורום הזה

fireman

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif

נשמח אם את והחבר תמשיכו לבקר בפורום.... ואל תשכחי לספר לחבר´ה!!

DJ T REX

New member
סליחה!

סליחה מקרב לב! אני מאמין שלא העבירו את השיחה שלך לגורמים הרלוונטים כי אני ישבתי במבצעים בשביל לקחת פרטים ליומן צופים בזמן שהתקשרת והמוקדן העביר אותך למקום לא נכון. היית צריך לבקש את הצופים ואז היית מדבר איתי וחבל... רק חבל שעמית לא נותן את הפלאפון שלו...

uiu

New member
בסדר אבל

אפשר לבוא ליראות את התחנה ביום רביעי ואז כבר נדבר?

Amitg

New member
uiu../images/Emo35.gif

אתה יותר ממוזמן ביום רביעי הזה לבוא לבקר בתחנה! רק לידע אישי ולמנוע אי נעימויות... בת"א יש שלוש תחנות התחנה הראשית נמצאת בסוף רחוב אבן גבירול (מס´ 231) פינת רחוב ש"י עגנון- אני יהיה שם ביום רביעי הקרוב! באיזה שעה נוח לך להגיע?

uiu

New member
אני יגיע בערך

אחרי הצהריים וקוראים לי טל

למעלה