צופי אש אילון אם מישהו יודע מתי בערך הפגישה הבאה של צופי אש אילון בבקשה שיגיד לי
G guy roz New member 9/12/02 #1 צופי אש אילון אם מישהו יודע מתי בערך הפגישה הבאה של צופי אש אילון בבקשה שיגיד לי
B BoSco New member 9/12/02 #2 גיא אין עוד תאריך מסוים שנקבע לבינתיים לפחות כידוע לי אבל בעוד כשבוע (בלי הבטחה) או בזמן הקרוב צריכה להיות השתלמות של עזרה ראשונה והחייאה עם מד"א בוסקורלי
גיא אין עוד תאריך מסוים שנקבע לבינתיים לפחות כידוע לי אבל בעוד כשבוע (בלי הבטחה) או בזמן הקרוב צריכה להיות השתלמות של עזרה ראשונה והחייאה עם מד"א בוסקורלי
ג גיא מנשרוב New member 10/12/02 #5 בוסקו וגיא אז כך בתאריך 18/12/02 אנו ניפגש למפגש נוסף והפעם עזרה ראשונה ההדרכה תתבצע במודיעין ביי בנתיים גיא מנשרוב
בוסקו וגיא אז כך בתאריך 18/12/02 אנו ניפגש למפגש נוסף והפעם עזרה ראשונה ההדרכה תתבצע במודיעין ביי בנתיים גיא מנשרוב
B BoSco New member 10/12/02 #7 אממ גיא..... סורי אבל אני לא יוכל להגיע עד ה 25 יש לי רצף מבחנים וב-19 בכלל משהו גדול במתמטיקה
א אסף הראל New member 16/12/02 #8 גיא מנשרוב כנס בבקשה גיא שלום לך זה אסף הראל התאריך הוא מצויין רק צריך לדעת שעה ומיקום אנחנו לא יודעים כלום זה בעוד 3 ימים ואנחנו צריכים לדעת וגם אולי נעביר קשר טלפוני אחד עם השני אם זה בסדר מצדך תודה רבה אסף הראל
גיא מנשרוב כנס בבקשה גיא שלום לך זה אסף הראל התאריך הוא מצויין רק צריך לדעת שעה ומיקום אנחנו לא יודעים כלום זה בעוד 3 ימים ואנחנו צריכים לדעת וגם אולי נעביר קשר טלפוני אחד עם השני אם זה בסדר מצדך תודה רבה אסף הראל