צופי אש איילון קישור לתמונות מהיום הראשון
B BoSco New member 2/12/02 #2 תמונות נחמדות!!! תוסיף עוד ו.... זה יהיה נחמד עם תוסיף אחת מהתמונות "שתפסנו" אותך
ש שוטר82חזר New member 2/12/02 #3 גיא תגיד בני כמה החברה האלו? ראיתי שיש 3 ממד"א מותר להם לעשות תשילוב הזה בכיבוי-מד"א? זה לא יכול לגרום להם נזק כלשהו ככה להתנדב בשתי גופים שונים?
גיא תגיד בני כמה החברה האלו? ראיתי שיש 3 ממד"א מותר להם לעשות תשילוב הזה בכיבוי-מד"א? זה לא יכול לגרום להם נזק כלשהו ככה להתנדב בשתי גופים שונים?
ג גיא מנשרוב New member 2/12/02 #4 לשוטר 82 ראשית יש שניים ממד"א ולא שלושה שנית אין שום מניעה שמתנדבי מד"א שעברו קורס יפעלו במסגרת שירותי הכבאות זה רק מוסיף ולא גורע אני מקווה שעוד אנשי מד"א או חובשים יצטרפו לשירותי הכיבוי חג שמח גיא מנשרוב ש-כ איילון
לשוטר 82 ראשית יש שניים ממד"א ולא שלושה שנית אין שום מניעה שמתנדבי מד"א שעברו קורס יפעלו במסגרת שירותי הכבאות זה רק מוסיף ולא גורע אני מקווה שעוד אנשי מד"א או חובשים יצטרפו לשירותי הכיבוי חג שמח גיא מנשרוב ש-כ איילון
ש שוטר82חזר New member 3/12/02 #5 גיא הא אחלה-חשבתי שזה פוגע אבל זה מצוין להתנדב ב2 תחומים איפה אתה מעביר תקורס של הכבאות-בא לי לבוא לראות איפה זה? גיא -שלחתי לך מסר רק לידיע
גיא הא אחלה-חשבתי שזה פוגע אבל זה מצוין להתנדב ב2 תחומים איפה אתה מעביר תקורס של הכבאות-בא לי לבוא לראות איפה זה? גיא -שלחתי לך מסר רק לידיע