צוף

yoni323

New member
צוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

דודה שלי מחזיקה כבר זמן מה 2 חמוסים, זכר ונקבה ושמם: ציפי-הנקבה, ופוץ-הזכר. לפני חודש בערך היא שכרה ממגדל פרטי חמוסה קטנה בת חודשיים, בערך, ושמה צוף. ה"חברה"(
) כבר ממש קשורים זה לזה וכל הזמן משחקים ביחד. לפני שבוע ציפי חלתה והשתעלה טיפה(לפי הקול בגרון) ובקושי זזה מהמיטה הקטנה שלה. הלכנו לוטרינר לבדוק מה יש לה, והוא אמר שכנראה אכלה משהו שלא היה טוב לה, ואכן, היא אכלה אוכל מקולקל, הוטרינר בדק אותה טוב כדי לבדוק אם זה לא חמור מידי, ואכן, למזלינו, זה לא היה חמור אבל גם לא "קל לתיקון". היא צריכה להיות במיטה ולעסוק בפחות פעילות עם הגוף, במשך מספר שבועות עד הודעה חדשה
. עכשיו העניין של צופיל'ה שלי
: לפני 3 ימים גילינו את צוף מתגרה(עושה קולות מהגרון) ועומדת ליד אחד הקירות כבר מספר דקות בלי לזוז משם. צוף, לפי איך שאני מכיר אותה, ואני מכיר אותה כאילו היתה הכף יד שלי, היא נוהגת להשתולל הרבה ולטפס על הספה ועל הטלויזיה בסלון. כשראינו כשהיא ליד הקיר וחיוורת טיפה, חשדנו(אני ודודה שלי כמובן), ניסינו להביא אותה ליד הספה, קראנו לה לטפס והיא כאילו לא שמעה אותנו, כאילו לא היה לא מספיק כוח כדי לטפס. אני נבהלתי נורא, דודה שלי ניסתה להרגיע אותי ולא חשבה שיש לה משהו. אני הצעתי לקחת אותה לוטרינר, וכשהלכנו, הוטרינר הודיע בצער שהיא חולה מאוד(נדבקה מציפי, וגם הצטננה) וכיוון אותנו למרכז טיפול בחיות(לא מבין בזה) ושם אמרו שיצטרכו להרדים אותה לשבוע-שבועיים, למקרה של טיפול, ולאחר שבוע-שבועיים, אם דבר לא יעזור והיא עדיין תתגרה והיה חלשה, הם יצטרכו לקחת אותה

WTR

New member
אוי מסכנות ../images/Emo10.gif

כל הכבוד לך שפתחת את העיניים ורצת לויטרינר זה בדיוק מה שצריך לעשות עם חמוסים, כי מצבם מתדרדר מהר. אני מקווה שתפסו את זה בזמן ואני מאחלת לשתיהן החלמה מהירה
והמון בריאות וחיים ארוכים
אל תשכח לעדכן אותנו.. אם תצטרכו המלצה לויטרינר טוב מהאזור או כל דבר אחר, נשמח לעזור.

Sweet Fantasy

New member
לא הבנתי כלום ונשמע לי קצת הזוי

להרדים אותה לשבוע שבועיים? לקחת אותה אם היא לא תחלים? 1. מי מרדים חיה לזמן כל כך ארוך - זה לא יתכן לא הגיוני 2. אף אחד לא יכול לקחת לכם את החמוסה בלי הסכמתכם אני כמעט בטוחה שאתה לא הבנת את הסיפור נכון אולי שרשמת אותו לא נכון אבל משהו כאן נשמע מאוד לא הגיוני. החלמה מהירה.

Lovable Stray

New member
גם לי זה נשמע מוזר

הקטע עם ההרדמה... אולי לקחו אותה להשגחה? :-\ ואיך ראיתם שהיא חיוורת?

yoni323

New member
../images/Emo4.gif

אני הבנתי שלקחו אותה להשגחה או משהו ומטפלים בה לבד...מעדכנים אותנו מעט מאוד כך שיכול להיות שלא הבנתי נכון את הסיפור הזה, אבל הקטע שהיא ממש חולה זה נכון ואני, אם תשאלו אותי, מודאג יותר מדודה שלי, כאילו צוף היתה(ותהיה אני מקווה) הכף יד שלי או הלב שלי. אל תקחו בחשבון את הקטע שיקחו אותה, דודה שלי מערערת על זה שנמסור אותה ישר אחרי שיטפלו בצוף, אבל אני מנסה לדבר איתה וגם אמא שלי מנסה לשכנע אותה והוטרינר אומר שאין לזה שום טעם בכך שנמסור אותה, זה לא יגרום לשינוי, ולהפך, רק יחמיר את מצבה של צוף, היא זקוקה ליחס שלנו אחרי הטיפול, לפי מה שהבנתי

Sweet Fantasy

New member
אני מקווה באמת שהיא תחלים

והוטרינר צודק מסירה לבית אחר רק יכול להחמיר את מצבה אם היא באמת תחלים היא ותהייה בשיקום היא תצטרך הרבה יחס ואהבה מאנשים הקרובים אליה

yoni323

New member
../images/Emo9.gif תודה על העידוד

אני פשוט לא יכול לחכות לשובה, עברו יומיים ואני כבר מודאג, מרוב כך, שאני מקצץ את אצבעותיי בשיניים...
אני כל כך נקשר אליה
אז נשאר לקוות שתחלים ותחזור הביתה שלמה.

למעלה