צוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif
דודה שלי מחזיקה כבר זמן מה 2 חמוסים, זכר ונקבה ושמם: ציפי-הנקבה, ופוץ-הזכר. לפני חודש בערך היא שכרה ממגדל פרטי חמוסה קטנה בת חודשיים, בערך, ושמה צוף. ה"חברה"(
) כבר ממש קשורים זה לזה וכל הזמן משחקים ביחד. לפני שבוע ציפי חלתה והשתעלה טיפה(לפי הקול בגרון) ובקושי זזה מהמיטה הקטנה שלה. הלכנו לוטרינר לבדוק מה יש לה, והוא אמר שכנראה אכלה משהו שלא היה טוב לה, ואכן, היא אכלה אוכל מקולקל, הוטרינר בדק אותה טוב כדי לבדוק אם זה לא חמור מידי, ואכן, למזלינו, זה לא היה חמור אבל גם לא "קל לתיקון". היא צריכה להיות במיטה ולעסוק בפחות פעילות עם הגוף, במשך מספר שבועות עד הודעה חדשה
. עכשיו העניין של צופיל'ה שלי
: לפני 3 ימים גילינו את צוף מתגרה(עושה קולות מהגרון) ועומדת ליד אחד הקירות כבר מספר דקות בלי לזוז משם. צוף, לפי איך שאני מכיר אותה, ואני מכיר אותה כאילו היתה הכף יד שלי, היא נוהגת להשתולל הרבה ולטפס על הספה ועל הטלויזיה בסלון. כשראינו כשהיא ליד הקיר וחיוורת טיפה, חשדנו(אני ודודה שלי כמובן), ניסינו להביא אותה ליד הספה, קראנו לה לטפס והיא כאילו לא שמעה אותנו, כאילו לא היה לא מספיק כוח כדי לטפס. אני נבהלתי נורא, דודה שלי ניסתה להרגיע אותי ולא חשבה שיש לה משהו. אני הצעתי לקחת אותה לוטרינר, וכשהלכנו, הוטרינר הודיע בצער שהיא חולה מאוד(נדבקה מציפי, וגם הצטננה) וכיוון אותנו למרכז טיפול בחיות(לא מבין בזה) ושם אמרו שיצטרכו להרדים אותה לשבוע-שבועיים, למקרה של טיפול, ולאחר שבוע-שבועיים, אם דבר לא יעזור והיא עדיין תתגרה והיה חלשה, הם יצטרכו לקחת אותה
דודה שלי מחזיקה כבר זמן מה 2 חמוסים, זכר ונקבה ושמם: ציפי-הנקבה, ופוץ-הזכר. לפני חודש בערך היא שכרה ממגדל פרטי חמוסה קטנה בת חודשיים, בערך, ושמה צוף. ה"חברה"(