צועקים על אהבה-

timon12

New member
צועקים על אהבה-

תודו שהכותרת מפתה? ועוד עם הזה שיש פליקס בפנים. (נקווה שלא תתאכזבו חח) קיצר אני בכללי מנגן על גיטרה, אבל התחלתי פה ושם על הקלידים במחשב לראות איך הולך:\ אני לא משו בזה, אבל כל פעם קצת לומדים דברים וזה, או נגיד ניגנתי משו על הגיטרה אז ניסיתי לנגן אותו גם על הקלידים. אז הפעם ניסיתי לנגן את 'צועקים על אהבה' את הפתיח הזה, הוא מגניב אותי
. שלחתי לכמה מפה שזה היה עוד לא סופי אבל עכשיו זה סופי לגמרי. וצירפתי את זה בפליקס כדי שלא תצטרכו להוריד או משו כזה אלא תוכלו לשמוע מתוך ההודעה ואז מהר להגיב ולהגיד לי איך היה (הכמה שניות האלו) . ולמי ששואל התמונה שיש ברקע גם אני הכנתי (כן, משעמם לי) יאללה תגיבו!! שיפורים שיפוצים. וקחו בחשבון שאני ממש גרוע בקלידים וזה, אני רק גיטריסט

EliranMaor

New member
אוווו יפה!../images/Emo12.gif

יא מוכשר! תתאמן עוד וזה יצא מושלם

timon12

New member
תודה. ומי שמדבר על מוכשרים.

שאני אזכיר לך את היצירות שלך? אדון אמן

timon12

New member
תודה../images/Emo9.gif ->

אני פשוט ממש מתחיל, אני אפילו לא מנגן על קלידים אמיתיים. זה במחשב יש לי מן סינטיסייזר כזה... פשוט בשיעורי מוסיקה עזבתי קצת תג'יטרה והלכתי לפסנתר והתלהבתי אז הורדתי לי תוכנה לחרבש עליה קצת... אז כל פעם אני מנסה להוציא דברים.. בעיקר של סינרגיה... ליבי נשבר למשל:)

דורה17

New member
וואו זה העלה לי רעיון! אפשר לעשות אלבום

של הפורום? או שזה רק לקומונות? אם אפשר גם לפורום אז אולי נעשה אלבום גם עם תמונות של סינרגיה וגם עם תמונות של גל ושל אלירן ושל כל המוכשרים פה? מה דעתכם?

timon12

New member
חחחח... רעיון, אממ אני חושב ש..

אני יודע ב100% שיש אלבום עם פליקסים ותמונות לכל פורום, מהנהלת הפורום (אור) אפשר להיכנס נראה לי..

דורה17

New member
אהה הו וול =]

כי זה ממש מגניב, יש פה אנשים ממש מוכשרים שמצלמים ועושים אחלה תמונות וזה וחבל שהתמונות יעלמו להן פה בין הדפים... וגם תמונות של סינרגיה... כל הזמן יש תמונות חדשות.. צריך לשמור על זה אפשהו לא? לא יודעת.. לדעתי זה רעיון נחמד מאוד =] אבל זאת רק דעתי... לשיקולכם..

למעלה