צועדים למען הנשים !

the first duke

New member
צועדים למען הנשים !

ביום שישי הקרוב תתקיים בת"א צעדה למען שוויון בין נשים לגברים בזכויות במקומותה עבודה וברמת המשכורות. הצעדה תתקיים בהשתתפות שלי יחימוביץ' כחלק מהאמנה שלה למען זכויות האישה לשוויון במקומות העבודה ובמשכורות, לחינוך טוב לילדים ולפעוטות וכו'. קישור בנושא עם פרטים נוספים:

the first duke

New member
מי מתכוונ/ת לבוא?

כי גם לנשים יש זכות עלבוד תמורת שכר הוגן ובכבוד מבלי לחשוש לחינוך הילדים.

croovy

New member
../images/Emo204.gif שלי יחימוביץ' שוביניסטית.

שוביניסטית נשית. למשל, היא בעד שירות חובה לגברים בצבא ונגד שירות חובה לנשים. היא פשוט רוצה שלנשים יהיו זכויות יתר. זה לא פמיניזם.

the first duke

New member
יחימוביץ' שוביניסטית אם מרצ ימנית

נו תהיה רציני לרגע.....יחימוביץ' היא סופר פמיניסטית אולי אפילוב אופן קיצוני, בוודאיש לא שוביניסטית. בכל אופן נראה כי מטרת הצעדה היא לדאוג שיושווה שכר הנשים לשכר הגברים במקומות העבודה בניגוד למצתב כיום וכן לדאוג לכך שהורים עובדים יוכלו לקבל מענה חינוכי איכותי ומסובסד ע"י המדינה לילדיהם כך שלא תמנע צאתם לעבודה או מנגד יוזנחו חלילה ילדיהם. הכוונה היא ליצור מצב של מעונות יום מסובסדים בהדרגה ע"י המדינה וכן חינוך חינם מגיל 3.

croovy

New member
../images/Emo204.gif את\ה קראת את ההודעה שלי?

אין לי שום בעיה עם ההפגנה. יש לי בעייה עם זה ששלי יחימוביץ' רוצה זכויות יתר לנשים, בלי שום קשר להפגנה. ההפגנה חשובה. מה ששלי יחימוביץ' רוצה באופן כללי זה זכויות יתר לנשים. זה לא פמיניזם. לתת לנשים פטור משירות צבאי "כי זאת מסגרת גברית" זה שוביניזם.

the first duke

New member
לא ממש מסכים, בקיצור אתה בא?

1) שלי יחימוביץ' היא לדעתי לוחמת פמיניסטית אפילו די מיליטנטית. היא ממש לא שוביניסטית. זה לא חוכמה לקחת נקודה אחת יוצאת דופן כמו סוגיית השירות הצבאי ולהכליל מכאן. יש הרבה אנשים שחושבים שהשירותה צבאי צריך בכלל להפוך למקצועי בהדרגה ושהגיע הזמן לסיים עם ענייןה גיוס חבוה לצבא, אני מניח שאולי לכך מתכוונת יחימוביץ'. 2) אוקיי ההפגנה חשובה עבור זכויות הנשים ושוויון במקומותה עבודה. האם אתה וחבריך תבואו?:)

the first duke

New member
שרשור חשוב

מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

croovy

New member
../images/Emo204.gif לא, היא בעד שרק הנשים

לא ישרתו בצבא, ולגברים יהיה שירות חובה. זה שוביניזם לשמו.

למעלה