צונאמי.....

moranshuki

New member
צונאמי.....

אמאלה זה פשוט מפחיד!!!!! צמרמורות עוברות בגופי עצם המחשבה על להיות שם!!!!! אבל תחשבו על זה...... אנחנו בסהכ ימים ספורם לאחר האסון וכבר חזרנו לשיגרת היום פחות מדברים על זה, פחות מזכירים את זה, זה פשוט מפחיד.... עיירות שלמות נמחקו... מאות אלפי אנשים, ילדים, נערים, נערות, אישה של, בעל של, הבת של..... נהרגו.... אז איך אפשר בדיוק לשכוח ולעבור על סדר היום זה עדיין טרי כל העסק עוד לא סיימנו להתאבל ולעכל ואני כבר שומעת צעירים מתבדחים על העסק ממציאים כל מיני בדיחות שחורות על הצונאמי... פשוט פחיד איך דבר בעל חשיבות כל כך גדולה נמחק מהזכרון של אנשים כל כך מהר.... איך אנשים אומרים לעצמם טוב נעבור להתמודד עם האסון הבא.... אנחנו פשוט חיים בעולם של אסונות מסביבנו.... דבר אחד יש לי לומר לכולכם.... " יש דברים ניסתרים לא נבין לא נדע....." מי ייתן ןנישמע רק בשורות טובות!!!

אני לא מצדיקה את זה אבל...

אין שום הצדקה להיתבדחות בנושא אבל מצד שני צריך להמשיך בחיינו ולשבת וליבכות כל היום לא יחזיר את אותם קורבנות מסכנים לחיים צריך באיזושהיא דרך להמשיך ולישמור על שפיות ואם זה בדרך של להיתבדח בנושא אז לא קרה כלום זה לא מזיק לאף אחד.. נכון זה חוסר כבוד אבל כל אחד והדרכים שלו להיתמודד עם אסונות.. אני אישית חושבת שהומור שחור הוא בריא לחלוטין ואף הכרחי על מנת שנוכל להמשיך ולהיתקיים בעולם כל כך מפחיד ואכזר הסוחף אחריו אסון אחר אסון... זוהי רק דעתי...

roy gabay

New member
תאמת אני עברתי תקטע הזה עם סיני

יש לכם קישור במאמרים זה חוויה שעדין לא יוצאת ממני כל מה שעברתי שם כל הדאגה והכל

חייבים להמשיך הלאה

אנשים שהיו סביבי נשטפו ואינם עוד עימנו, ההרס עצום, אנשים (כולל אותי) ישאו עליהם צלקות פיזיות לתמיד. אולם הכי חשוב לשמור על נפש בריאה, להסתכל על חצי הכוס המלאה ולראות את הסיפור הזה כעוד חוויה. חוץ מזה במציאות שלנו הצונאמי מעניין כשלג דאשתקד וכל מה שישאר מהאסון הזה זה רק בדיחות. אז מישהו מכיר איזושהי בדיחה טובה?

למעלה