צומת

• פותח הנושא yyzz
  • פורסם בתאריך

yyzz

New member
צומת

יום שישי, צומת ברחובות, נפגשים בסניף ב13:30- כל הארץ מוזמנת. שי- עוד משהו להוסיף? יו"ר רחובות.

חזק ואמץ

למרות שאזור שרון שולט הוא מעודד כל פעילות שמחוצה לו ולכן תהנו תפעלו ותשנו . למען עתיד ילדינו !

Aeroguy

New member
קץ כל הקיצים!!!!

שנה ניסיתי להוציא את הסניף הזה לפעילויות שטח!! ש-נ-ה!! GOOD LUCK!!!!!

האמת היא שזאת כבר הפעילות שטח...

הרביעית מאז שהסניף הוקם!!! שזה יוצא בדיוק פעילות אחת לשבוע ופעולה אחת לשבוע!

Aeroguy

New member
הפעולות שטח רק בימי שישי?

תעדכנו אם יש גם בימים אחרים, שיהיה אפשר לבקר!

yyzz

New member
אין בעיה, זאת התוכנית

תוכנית שיקום הסניף היא לבצע כמה שיותר פעילויות שטח אינטנסיביות בחצי שנה. כבר בשבוע הקרוב מתוכנן דוכן (היום עוד לא ידוע) בנוסף לצומת הבאה ביום שישי 17/11. וכמובן, אל תחשבו שאני לא אודיע על עוד פעילויות. אז ד"ש מסניף רחובות- האימפריה מכה שנית (באר-שבע- השמרו!) יוב, יו"ר הסניף

אני לא מבים למה אתה טורח לפנות לב"ש

הרי כל המאמצים של הסניף הקטן הזה להתגבר הם חסרי טעם כי בקרוב יהיה סניף כ"ס עם חמישה מליון פעילים חמישים אלף פעולות בשבוע ועשרת אלפים ששינים אחריים לאחר הקמת הצבא של הסניף הממשלה והגדרת טריטוריה סניף כ"ס יהיה מדינה חדשה. אך נוער מרצ אל דאגה! אנחנו מוכנים לקלוט את כל חברי נוער מרצ למדינת סניף כ"ס כולם יתקבלו בברכה!

אני נורא מצטער איתי ,אבל...

כפ"ס זאת עיר מגעילה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וחוץ מזה ,אני באמת יאלץ לעזוב את הנוער אם אין מפלט מהעיר הזאת היא באמת סוגרת עליך היא באמת בכל מקום!

וזה רק יהיה טיפה במים ממה שיהיה....

באזור שרון! (מוסיף המון!!! - אזור שרון!! - זה שיגעון!!!) און און און און און און און און און אזור שרון!!!!

lionalx

New member
הצעה...

מה דעתך, במקום להתווכח על ב"ש אימפריה או רחובות אימפריה, נעלה את רמתו של אזור דרום, אליו כולנו שייכים?

למעלה