צומת לב בבקשה!!!

amirhorev

New member
צומת לב בבקשה!!!

כמה פעמים קרה לכם... שבאתם לבן אדם שאתם לא מכירים ושאולים אותו "אתה מכיר את הלהקה הקורס?" הרבה נכון...? לי זה קורה המון..... ותמיד הם מתכלים עלייכם ככה
.... אז היום פגשתי חבר´ה ממנצטר.... וסיפרתי להם באנגלית כמה אני מת לטוס ללונדון... ושאלתי אותם האם הם מכירים את הקורס... ומייד כולם היו ככה
מזה התרגשתי ואז הם אמרו לי שהם אירים (כאילו שלא ידעתי) ואמרתי להם"כן אבל אולי היה להם הופעה בלונדון אז אני רוצה ללכת" ואחת מהן אמרה לי שאולי בינואר הם יופיעו (אבל אני יודע שזה לא נכון כי הן לא מופעים יותר) (היא אמרה לי על איזה פסטיגל אבל לא הבנתי כל כך היא דיברה באנגלית ומהר...) בקיצור מזה שמחתי

amirhorev

New member
עכשיו למה אני מספר לכם את זה????

זה התפקיד שלנו חבר´ה... אנחנו היחצנים של הקורס בארץ באנגליה מכירים אותם כמו שהם מכירים את טעם הבירה ואני לא רוצ הלדבר על אירלנד אז יאלה חברים לפרסם את הלהקה אני רוצה שהילד שלי יבוא לחבר שלו ויגיד לו אתה מכי ראת הקורס והילד השני יגיד זה שיש לי את הדיסק נשכח אבל לא נסלח (מהמגזימים)

mprb

New member
חחח... לא נראה לי שבארצינו הקטנטונת

מוכנים לזה! האחים שלי עדין נראים ככה
כשאני אומרת THE CORRS והם שואלים אותי : מי??? או מה זה???? אולי הם יתחילו להצליח אם המוזיקה האירית תתפוס תאוצה בארץ...

amirhorev

New member
אחותי הכול אפשרי...

צריך קצת אמונה... ואני לא מבין למה לא???. כל מי שאני משמיע לו את השיר שלהם הוא חורש על השירים... נשבע אני נהייתי המטיף.... ולי זה מצליח... תשמעי לאחים שלך פעם אחת את השיר וואט כאן איי דו טו מייק יו לב מי קצת אמונה חברים

mprb

New member
הם בחיים לא יסכימו!!!

אבל אמא שלי מכירה את השירים בע"פ. וגם כל החברות שלי!!!!

amirhorev

New member
איזה כייף לך

אמא שלי מכירה רק את כל האמ טי וי הזה היא חולה על אמ אנ אמ... ניסיתי ללמד אותה דבר או שניים על מה זה להריץ אבל זה לא הלך לי כל כך היא כל הזמן היפ הופ היפ הופ

mprb

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

אמא שלי לא סובלת את כל ה"בומים"

amirhorev

New member
לא לא אני צוחק...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אמא שלי היא מאלה שרקדות ריקודי עם ומנסות להיות קוליות אז תמיד שיש שיר מוכר שהוא להיט באמ טי וי היא אומרת לי "אתה רואה איזה אמא מגניבה יש לך אני מכירה את כל השירים" חחחחחחחחח היא מצחיקה... אני תמיד אומר לה שאני מת לטוס לאירלנד להופעה של הקורס אבל נתת לי רעיון אני ינסה להכיר לה את השירים של הקורס... איזה אמא מגניבה יש לך בכלל יש לי סימפטיה לאנשים שאוהבים את הקורס אני מרגיש שהם אחים שלי(מהנסחפים)

amirhorev

New member
אני לא יודע מה איתכם אבל אני כבר...

התחלתי ליחצן את הקורס.. אני מלצר במסעדה סינית יוקרתית אז אני שם את הדיסקים של הקורס... היום שמתי בהתחלה את טוק און קורנר ואחרי זה את אין בלו אנשיפ נהנו יש שם מלא אנגלים במסעדה אז הז בכלל סבבה אגוזים אני כבר התחלתי!!! מה איתך בן אדם???

mprb

New member
תמיד עבדת???

טוב. זה ידוע שאנגלים אוהבים את
! הם מאוד מצליחים שם.... אבל- אמיר- כל הכבוד!!!
תאמין לי שכל אחד שאני מדברת איתו יודע על הלהקה מהשנייה הראשונה!!!

amirhorev

New member
אני מתאר לעצמי...

את המנהלת את בטח המעריצה הכי גדולה שלהם....

mprb

New member
לא נראה לי....

אני מעריצה ענקית זה נכון! אבל שרון למשל יודעת יותר פרטים ממני... ויש פה המון אנשים שיודעים המון על הלהקה!!! אבל ללא ספק! אני מעריצה ע נ ק י ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AndreaCorr ©

New member
המ.. ../images/Emo168.gif

דבר ראשון אמיר כל הכבוד על מה שאתה עושה על מנת לקדם את הלהקה בארץ. אני בטוחה שאם הם היו שומעים את זה הם היו מודים לך!
אנחנו באמת צריכים להשפיע על כו-לם. אולי כשיצא הדיסק החדש הם יחדרו יותר לתודעה הישראלית... ובקשר ל"גודל ההערצה" זה ממש לא משנה מי יודע יותר פרטים, מי מכיר יותר שירים או למי יש יותר תמונות... כולנו אוהבים אותם מאוד! אולי חלק יותר וחלק פחות, אבל עדיין לכולם יש מקום בלב בשבילם :)

amirhorev

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח הכי חמודה בעולם....

למעלה