צומת(לא המפלגה) 2003.

צומת(לא המפלגה) 2003.

היום כאשר אני ממהר לכיוון הצומת הראשית כדי לבקר את חבריי שיצאו לשם בשם מפלגת "עם אחד" אני כבר מזהה את אחד הסממנים הפחות מעודדים של מערכת בחירות בישראל, ליכלוך ערמות של פליארים,סטיקרים,שלטים וכול מיני דברים לא ברורים שרועים על שני צידי הגעתון. אבל לא באתי לדבר על הליכלוך הגעתי לצומת עמוסה בפעילים של מספר מפלגות בניהן:העבודה,הליכוד,האיחוד הלאומי,שינוי,עם אחד וגם פעיל אחד של עלה ירוק.
תשלום-כול הפעילים של כול המפלגות חוץ מעם אחד והאיחוד הלאומי באו למעשה בשביל עבודה(בייחוד במפלגות העבודה,הליכוד ושינוי.) אותם אנשים שבאים רק בשביל התשלום(אכן משכורת מצוינת) ישבו מנוונים עם שלטים עייפים ופה ושם החליפו מהלומות עם המתחרים.
מלחמת רחוב?- מה לא היה שם? מכות?(הליכוד והעבודה) דחיפות?(כנ"ל) תלישת שלטים(האיחוד הלאומי)? קפיצות לכביש עמוס עם שלט עם דמות של גנדי בצעקות רמות של "טרנספר לערביי יש"ע"(תנחשו לבד..)
טירוף- בפינה קטנה מצד שמאל עמדו כעשרה פעילי האיחוד הלאומי, צווחים עד צאת נשמתם סיסמאות טחונות כגון: "מוות לערבים","זה או אנחנו או הם" אשר מלוות בקפיצות חוזרות ונשנות אל כביש סואן(בצירוף דגל ישראל ושלט של גנדי.) וכו.. בקיצור אותה קבוצה קטנה וסהרורית נראו כחבורה שמקריבה קורבן לגנדי("הוא עוד ינקום!"). למרות כול ההמולה והבלאגן רוב האנשים שעברו באותה צומת ממש לא התענינו במה שקורה מסביבם , בשבילהם זה לא היה יותר מקרנבל. כמתבונן מהצד(המבצע של מרצ מחר) זה מאוד הפריע לי אני מניח שחלק ממכם יצאו למבצעי צמתים כאלו אז בבקשה תשמרו קצת על תרבות!

La Gamba

New member
אצלינו זה מאוד משעשע

הם לא ממש מתנגשים אחד עם השני. (מדרום לצפון) יש את הצומת שליד הקניון, מלפני 3 ימים היא צומת מר"צ. יש את הצומת שליד קם סון, זוהי צומת העבודה., אם תמשיכו עוד קצת, תגיעו לצומת הידועה בשם כיכר הנשיא (כי פעם היה שם כיכר, אגד עדיין קוראים למקום כך) עכשיו היא צומת שינוי. נראה שליכוד אי שם בצמד הצפוני יותר של העיר, אני לא מגיע לשם הרבה.

badios89

New member
שטויות

כל האלה שעומדים עם שלטים וצויקעים עושים מעצמם צחוק!!! זה כמו שידורי התעמולה.. כאילו שזה משפיע על אנשים כל אדם שפוי בדעתו יצביע למפלגה שלו גם אם יהיה סיפור של שחיתות כמו של הליכוד!! אז בבקשה תפסיקו להתנהג כמו חיות ותפסיקו לבייש את עצמכם!!!

EverMan

New member
תראה, בכרמיאל כרגע יש

בערך 6 מפלגות פעילות. שהן מרצ , העבודה , ליכוד , ש"ס , ישראל בעליה ושינוי. העבודה ומרצ היחידות שלא מקבלות גרוש על העבודה שלהן. וכך ברוב חלקי הארץ. בנוגע ללכלוך - יש חוק בעבודה - מי שתולה - מוריד. מלחמות רחוב - מניסיון - לא השמאל מתחיל את המכות אלא דווקא הימין. וזה מהשטח , לא מדעה אישית.

כנראה שעל החוק הזה לא שמעו בנהריה..

לא רק שהם לא הורידו את מי שהוריד את השלטים של כולם(חוץ מעם אחד נקודה כתומה לזכותם
) היה פועל ערייה שהגיע באמצע ההמולה(תחת פקודתו של ראש העיר) בליווי של שני שוטרים ועבד קשה מאוד כדי לנקות את כול הזוהמה הזאת! אנחנו אישית בנוער מרצ נהריה דואגים לתלות שלטים רק במקומות שמותר לתלות(לאמפריעים להולכי רגל וכו..) והפעילות לא מסתיימת עד שכול השלטים מקופלים וחוזרים לתיק.

EverMan

New member
אין נוער העבודה בנהריה.

לפחות לא עד כמה שידוע לי.

למעלה