הזוטון המרקד המקורי
New member
צומת(לא המפלגה) 2003.
היום כאשר אני ממהר לכיוון הצומת הראשית כדי לבקר את חבריי שיצאו לשם בשם מפלגת "עם אחד" אני כבר מזהה את אחד הסממנים הפחות מעודדים של מערכת בחירות בישראל, ליכלוך ערמות של פליארים,סטיקרים,שלטים וכול מיני דברים לא ברורים שרועים על שני צידי הגעתון. אבל לא באתי לדבר על הליכלוך הגעתי לצומת עמוסה בפעילים של מספר מפלגות בניהן:העבודה,הליכוד,האיחוד הלאומי,שינוי,עם אחד וגם פעיל אחד של עלה ירוק.
תשלום-כול הפעילים של כול המפלגות חוץ מעם אחד והאיחוד הלאומי באו למעשה בשביל עבודה(בייחוד במפלגות העבודה,הליכוד ושינוי.) אותם אנשים שבאים רק בשביל התשלום(אכן משכורת מצוינת) ישבו מנוונים עם שלטים עייפים ופה ושם החליפו מהלומות עם המתחרים.
מלחמת רחוב?- מה לא היה שם? מכות?(הליכוד והעבודה) דחיפות?(כנ"ל) תלישת שלטים(האיחוד הלאומי)? קפיצות לכביש עמוס עם שלט עם דמות של גנדי בצעקות רמות של "טרנספר לערביי יש"ע"(תנחשו לבד..)
טירוף- בפינה קטנה מצד שמאל עמדו כעשרה פעילי האיחוד הלאומי, צווחים עד צאת נשמתם סיסמאות טחונות כגון: "מוות לערבים","זה או אנחנו או הם" אשר מלוות בקפיצות חוזרות ונשנות אל כביש סואן(בצירוף דגל ישראל ושלט של גנדי.) וכו.. בקיצור אותה קבוצה קטנה וסהרורית נראו כחבורה שמקריבה קורבן לגנדי("הוא עוד ינקום!"). למרות כול ההמולה והבלאגן רוב האנשים שעברו באותה צומת ממש לא התענינו במה שקורה מסביבם , בשבילהם זה לא היה יותר מקרנבל. כמתבונן מהצד(המבצע של מרצ מחר) זה מאוד הפריע לי אני מניח שחלק ממכם יצאו למבצעי צמתים כאלו אז בבקשה תשמרו קצת על תרבות!
היום כאשר אני ממהר לכיוון הצומת הראשית כדי לבקר את חבריי שיצאו לשם בשם מפלגת "עם אחד" אני כבר מזהה את אחד הסממנים הפחות מעודדים של מערכת בחירות בישראל, ליכלוך ערמות של פליארים,סטיקרים,שלטים וכול מיני דברים לא ברורים שרועים על שני צידי הגעתון. אבל לא באתי לדבר על הליכלוך הגעתי לצומת עמוסה בפעילים של מספר מפלגות בניהן:העבודה,הליכוד,האיחוד הלאומי,שינוי,עם אחד וגם פעיל אחד של עלה ירוק.