צומת יום שישי

Hendrix2

New member
צומת יום שישי

אוקיי, כתוב בעדכון השבועי על צומת רעננה ב 13:30. האם מישהו מכם מתכוון באמת להגיע או ששוב רק אני ואילעי נהיה שם?

אמרתי ואני אחזור,

נוער מרצ באיזור שרון אינו מעוניין בפעילות במצמתים ומעדיף להפעיל ביום שישי את כוח גיוס המזון (שהיא מטרה לא פחות חשובה ואולי אף יותר) אמרתי כבר, ואני אחזור ואומר נכון להיום נוער מרצ לא יגיע לצמתים בימי שישי לפחות לא עד שיהיה רצון כזה בקרב הפעילים.

Hendrix2

New member
מה לעשות ש

הנוער או עצלן או פחדן. יש מספיק זמן לקיים התרמות מזון אבל ה"צמתים" מתקיימים רק בימי שישי.. והנוער גם לא מגיע להפגנה בשבת בכפר סבא, אז לאיזה פעילות שטח מועילה הם כן מגיעים!? לא לצומת, לא לקניון, בהה! ואם לנוער אין כוונה להגיע אז לפחות שיורידו את ההודעה שהם כן מגיעים מהעדכון השבועי

טוב...

אם אתה אומר... פחדן ועצלן - שהיה. אבל רק לפרוטוקול אני בספק אם אתה פועל כמו רבים מפעילי הנוער. (למרות שאני לא יודע מי אתה כי לא הזדהית בשם...) לגבי העדכון השבועי, נוער מרצ לא כותב את העידכון השבועי ואם פורסמם שאנחנו מגיעים לצומת זו טעות ותו לא.

Hendrix2

New member
...

למען האמת אני בטוח שאני פועל יותר מפעילי הנוער. אני מהצעירים וגם הייתי בנוער בעבר הרחוק. אני מבין שאתם לא אחראים לטעות בעידכון השבועי, אני אפנה למישהו אחר כדי להוריד את זה. רק אח"כ שאף אחד מהנוער לא יתלונן שאין מספיק ייצוג לנוער מרצ ברחוב. אני לא מבקר אתכם לשם הביקורת, אני מבקר לשם הפניית תשומת לבכם לעובדה שכל שנה פעילויות השטח של הנוער הולכות ומתמעטות.

למעלה