צומת יגור/יג´ור

קו 960 - אגד

ב- "y-net" הופיע ב- 07:40 תמונת אוטובוס קרוע לחלוטין - לא הבנתי האם זה "אילוסטרציה" (מפיגוע כזה או אחר קודם) או "על רטוב"

שקדי

New member
ובקרוב מאד לעכשיו.......

אני נוסע לי לאזור המרכז לא.......לא באוטובוס חלילה ואכן......לא קלה היא דרכנו..........

mמוש

New member
תשמור על עצמך ותל אביב

אכן נראית אופציה שקטה בימים אלו- :)

שקדי

New member
תודה ממוש......

כך זה נראה בשעות שחורות אלה העצב אין לו סוף לאושר יש ויש...........

אורניהו

New member
כעת אומרים ש...

שהאוטובוס יצא מתחנת המפרץ,לירושלים,,,איך עלה המחבל,למרות כל השמירה במקום?ואם ישנה איזו תחנה בדרך,עד יגור.שבה יכול היה המחבל לעלות? ואם כבר ישנה התרופפות שמירה בכל אותם המקומות המועדים לפורענות זו של פיגועים?

אורניהו

New member
ואם הוא עלה כאן,בתחנת המפרץ...

יכול גם להיות שהוא לן הלילה באיזה כפר בגליל?לא?

גל-עמית

New member
אין דברים ודאיים.....

תלוי במסלול שהוא עשה. אם הוא נסע דרך צומת הצ´ק פוסט - נשר לצומת יגור, אזי יש כן כמה תחנות ביניים. במידה ונסע ישירות ממרכזית המפרץ ("לב המפרץ" למי שנכיר...) לכוון צומת יגור - אזי זה נכון.

magy

New member
../images/Emo41.gifהודעה אבודה של גל-עמית

אין דברים ודאיים..... גל-עמית / נוסטלגיה תלוי במסלול שהוא עשה. אם הוא נסע דרך צומת הצ´ק פוסט - נשר לצומת יגור, אזי יש כן כמה תחנות ביניים. במידה ונסע ישירות ממרכזית המפרץ ("לב המפרץ" למי שנכיר...) לכוון צומת יגור - אזי זה נכון.

אורניהו

New member
אומרים בוודאות ש...

אז אני צדקתי בבוקר,אומרים בוודאות שהוא עלה בתחנה הראשית בלב המפרץ!אז ככה כנראה בודקים היום,לא נלמד כלום.

אורניהו

New member
העבר והקרוב נוגעים זה בזה.

הכפר יג´ור.כשהייתי תינוק בעגלה[נולדתי בדצמבר 47 ]אמא היתה לוקחת אותי בעגלה,לבקר את אבי שכבר אז עבד בבית החרושת נשר.סביב המפעל היו בנויות עמדות ביטון כאלה עם חרירי חלונות,עמדות אלו שימשו לשמירה.חלק מתנדב של העובדים אז היו בנוסף לשעות העבודה שלהם,עסוקים בשמירה על המפעל[התא של ההגנה בנשר].ובאותה שבת כשביקרנו את אבי בעמדה,עברה אמא את הכביש,ואני תינוק קטן בעגלתו,ניגשה היא לעבר באר הכפר[בשנים יותר מאוחרות היכרתי טוב את המקום]כדי לשתות מים,הערביות במקום התחילו משהו ללחוש,ואמא הבינה שהם רוצים להציק לתינוק,ואולי לזרוק אותו לבאר[התינוק זה אני]היא הבינה די טוב ערבית,והתחילה לצעוק בקול,עד שאבי ועוד חברים מהעמדה הקיצונית של המפעל,באו בריצה ועזרו לה לצאת מהכפר.היום ישנם עוד שרידים מאותו כפר,ולאחרונה עם פעילותו של הווקף הצפוני,הם באו יום אחד וסיידו אפילו את הקברים הישנים במקום,כדי לרמוז על הקשר שלהם למקום,יג´ור 47/48 .ויגור/מרץ 2002.

טרה10

New member
למי שחושב שהענין בהתנחלויות..

הכפרים המחוקים..שלהם..זועקים אליהם..! ולכן מאבקה של התנועה הלאומית הפלשתינאית, הינו מאבק טיפוסי. והוא רק בתחילתו. ועוזי ברעם..אמר להם..עכשיו תחכו אתם אלפיים שנה. וזה לתמימים שבינינו..המקוים לשלום.! השאלה היא אם תנועות לאומיות מוותרות..והתשובה היא שלילית. הנוסטלגיה זועקת..אליהם שפעם היה להם טוב..כשהאריסים מלבנון העסיקו אותם..גם ביג´ור..!

למעלה