צומת וולקן

epitaph

New member
היה לי פעם את הפסקול...

הבאתי את זה לנטע (fire witch) ונראה לי שהיא התלהבה מהפסקול כמו שהיא התלהבה מהסרט.

fire witch

New member
כי זה סרט בן $&()*

בקיצור ולעניין - אם לא ראית את הסרט ואם אתה לא מעריצה של אורן שבו אין לדעת אם תאהב את השירים בו , כי חוץ מ"מה אברך" שאורן שבו מבצע שם קאבר שלו , כל השירים הם שירים של הלהקה שהסרט מספר עליה אם לא ראית את הסרט - זה הזמן לראות אותו ואחרי שתראה תדע אם הפסקול שווה או לא . וחוץ מזה זו המלצה חמה לראות סרט שאני מאד מאד אוהבת .

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif אכן סרט מעולה

שלא לדבר על כך שבפסקול יש את Alright Now אם אני לא טועה...

epitaph

New member
שו אדא Alright Now?

כל הפסקול מורכב מהשירים שהלהקה מנגנת בסרט.

fire witch

New member
באמת שו אדא ...

הדיסק שנקרא "פסקול הסרט צומת וולקן" לא מכיל בתוכו את השירים שמושמעים במהלך הסרט כמו השיר של קרימזון או פרי . יש בו את השירים של הלהקה שעליה הוא מספר ...את השירים שאורן שבו שר שם כסולן הלהקה ואת הביצוע שלו ל"מה אברך" שהוא עושה במבחן במה שהוא עובר שם .

M e n s R e a

New member
אה

כי אני חשבתי שמה שמושמע בסרט הוא הפסקול, הנחה שנראית פשוטה והגיונית...

fire witch

New member
חוק מרפי : מה שיכול להסתבך - יסתבך ...

אל תהיה חכמולוג , כאן זה לא אוניברסיטת תל אביב .... זה סרט על מוזיקה , על חברי להקה ישראלית צעירה בזמן שלפני מלחמת יום כיפור , מה שמושמע בסרט הזה מורכב משני דברים - פסקול התקופה עם שירים שכביכול חברי הלהקה שומעים בזמן שהם מעשנים/ משתכרים כמו allright now , in the court of the crimzon king וקצת פינק פלויד וגם השירים של הלהקה עצמה , אורן שבו משחק את הסולן וכך , באופן פשוט והגיוני ביותר - הוא זה שמבצע אותם ... הסרט משופע בשירים מכל וכל ולא הגיוני שידחפו בפסקול אחד כל כך הרבה , בנוסף לזה אל תשכח שאתה חי במעצמת ה"אם זה יעלה לי כסף זה לא בא בחשבון " ומכאן - פסקול שמורכב מהשירים של הלהקה בביצועו של מר שבו השרמנטי ולא מכל מיני יצירות מופת "זניחות" של כל מיני בריטים ממושקפים עם תספורת פטריה שעלולות לעלות למפיק הסרט המון המון כסף בצורת תמלוגים ...

epitaph

New member
צק צק צק...

דווקא יצירת המופת ה"זניחה" שמופיעה בסרט היא אחת משתי היחידות של הלהקה שהבריטי הממושקף עם תספורת הפטריה לא חתום בקרדיטים שלהן...

fire witch

New member
בריטניקה לנוער , מה אתה משוויץ בידע ?

זה שהמוח שלך סתום בעובדות שלא היו מפרסמים אפילו ב"הידעת" של בזוקה זה לא משהו להתגאות בו

yotamn9

New member
עמוק בפנים את יודעת

שאת מתה להיות אנציקלופדיה כזאת....

fire witch

New member
עמוק בפנים אני יודעת

שיש לי מספיק מידע מיותר משלי , ושלחלק ממנו עדי אחראי

epitaph

New member
לא צריך להגזים...

ורק שתדע לך שנטע כאן היא גורו קוסמטיקה, אחת הטובות בארץ (ואני לא ציני כאן). וגם יש לה המון ידע במוזיקה של שנות השמונים שזה אפילו פחות יעיל מהידע שיש לי.

fire witch

New member
מה אתה צוחק ?

שתדע לך שהשחורים של עדי קופצים מעצמם החוצה כשהם רואים אותי !

למעלה