צומת דרכים

area 51

New member
צומת דרכים

אוקיי אנשים יש לי סיפור ארוך לספר לכם, ושאלה מאוד משמעותית אז אני מקווה שיש לכם זמן. אני נער בן 16, יש לי חברה כבר חודשיים ומההתחלה הכל היה מאוד רציני בינינו, ידענו שזה לא סתם מערכת יחסים ושאנחנו מאוד אוהבים אחד את השני. לא עבר יום שלא היינו ביחד או לפחות דיברנו בטלפון שעתיים. לפני מספר ימים היא הלכה לחבר שלה לשעבר לבית שלו, הוא טען שהוא רוצה להשלים איתה אחרי שהם רבו כדי שהם יישארו ידידים אבל אני ידעתי שזה לא הכוונה האמיתית שלו. ואכן דאגתי הייתה מוצדקת, הוא נישק אותה פעמיים, היא טוענת שזה היה בניגוד לרצונה וובהפתעה גמורה, אני לא מאמין לזה משום שכאשר היא לא ב``מצב רוח`` לנשק אותי היא יודעת טוב מאוד להתחמק מהעניין. שאלתי אותה אם היא אוהבת אותו היא אמרה שלא אבל היא שתקה ששאלתי אותה אם יש לה רגשות כלפיו. ששאלתי אותה אם היא רצתה לנשק אותו, שוב שתיקה מעיקה וניסיון התחמקות די עלוב. היא אומרת שהיא זה שהיא חברה שלי לא אומר שהיא לא יכולה לאהוב עוד אנשים (ציטוט) אבל אותי היא אוהבת יותר ובהרבה. היא רוצה להמשיך להיות חברים ומשיחה קודמת שהייתה לנו היא רוצה שנהייה פחות רציניים (מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל זה אומר?), היא אוהבת אותי מאוד אינ יודע את זה, אבל השאלה המתבקשת היא: האם אני אוהב אותה יותר? או שמא הערכתי את המערכת יחסים שלנו יותר ממה שהיא? אני אובד עצות כרגע, היא לא חושבת שזה צריך לשנות משהו בינינו ואני לא יודע, אני מת עליה אני לא יכול לחיות בלעדיה אבל אני לא יכול להוציא מהראש שלי את התמונה שהוא מנשק אותה אפילו לרגע קט. יש למישהו רעיון? אובד עצות...

MariaL

New member
עצות פשוטות ובדוקות מהחיים

אובד עצות יקר, הבעיה עם חברה שלך זה שהיא מרגישה לחוצה מהמערכת יחסים ביניכם. ברוב מערכות היחסים יש צד אחד שאוהב יותר, מסתבר שהפעם זה הצד שלך. העצה היחידה שיש לי אלייך זה פשוט לתת לה יותר מרווח נשימה (אני יודעת שקשה לשמוע את זה אבל מאד הגיוני שהיא מרגישה שאתה חונק אותה). מעבר לזה אתה גם יכול להיפרד ממנה. אם היא רוצה אותך באמת היא תחזור (או לפחות היא תגרום לך להבין שהיארוצה לחזור), אם לא- אז אתה יודע שלפחות לא יצאת מזה פראייר. אם אתה רוצה אתה גם יכול לדבר עם חבר שלה לשעבר אבל אני לא ממליצה כי זה רק יגרום לה להרגיש יותר חנוקה. אז בהצלחה לך. מריה. נ.ב. כל מה שכתבתי הוא מניסיון כי אני תמיד זאת שנבהלת ממערכות יחסים יותר מידי רציניות ומחייבות...

תגידו לי? איפה טעיתי?!

אני אהיה כן אתכם: לא הייתה לי חברה מגיל 6 או משהו כזה- אם אפשר לקרוא לזה חברה בכלל. מבחינת ניסיון מיני אני בתול עדיין אבל היו לי הזדמנויות שסירבתי בהכרה מלאה. אני בקשר עם הרבה בנות יחסית, אבל אני לא נמשך לאף אחת מהן, אז אני לא מנסה לשבור את הקרח עם אף אחת, והיו דוקא כמה מהן שכן ניסו לשבור את הקרח, אבל הבהרתי להן שאני לא ממש מעוניין. אני מסיק מהניסיון שלי שאני ילד יחסית מושך, ואין לי בעיה לגרור אחריי מבטים מבנות אקראיות שנראות לי טוב, אבל אני לא יודע למה, כמעט לא היו מקרים שבנות ``נתנו לי אור ירוק``, טוב אולי כן, אבל תמיד הבנות מצפות ממני שאני אעשה את העבודה השחורה ואצתרך להתמודד עם מבוכה אפשרית כשאני מתחיל עם מישהי. אולי אני פשוט מרגיש מוזר עכשיו כי הרבה זמן לא יצא לי לצאת, או שזה בגלל שנמאס לי לראות בנות שעשו לי עיניים עוזבות את המקום בלי להתנגש בי במקרה או אפילו להסתובב לשניה... אז מה הסוד? אני צריך להתעמץ יותר? אולי אני חיי במקום הלא נכון וזה פשוט מוזר שאין לי ידידות שוות?! יאללה עזרה! פושע.

חחח... שאלה טובה...

בסוף לא הצלחתי לשבור את הקרח במקרה שלה. זה היה פשוט בלתי אפשרי, החיוך הקבוע על הפנים שלה היה ה-``לא`` הכי ברור שאי פעם קיבלתי בחיים שלי. בואי נגיד שאפילו אם זה לא ככה, לא היה לי סיכוי איתה מהתחלה, כי היא התבררה כאחת שלא מחפשת קטעים של נסיעות, אלא חברות אמיתית, או שאולי אפילו לא זה. אבל עדיין, אפילו עכשיו שאני כותב את זה, הספק הורג אותי! אולי תתני לי כמה טיפים באיך לקרוא בנות יותר טוב? פליז? פושע.

yad

New member
פשוט אל תהיה לחוץ על זה....

אתה נשמע מאוד לחוץ. אל תהיה. אל תחפש את זה, זה ימצא אותך. בסופו של דבר. אין דבר כזה רמזורים ותמרורי איתות עם בנות. בת שנראה לך שלא הייתה מעוניינת בך בגרוש, פתאום תוקעת לך מכתב ביד. ולהיפך. אתה מדבר עם מישהי בסבבה כבר הרבה זמן, וכבר עברת את כל הרמפות, ואז מתברר שהיא מעונינת במישהו אחר בכלל. חפיף. רק אל תפספס הזדמנויות. אל תתבייש מבנות כי אז באמת אין לך סיכוי. ואם אתה ממש נואש, תממש את המשפט הבא- מי שממיין, לא מזיין. פשוט, קצר וקולע. אין נסיכות על מגדלים, ואין נסיכים על סוסים לבנים. כולם מתו בתאונת דרכים מוזרה שכללה לפחות 3 עיזים, משאית זבל, ופנטומימאי אחד.

לא מדובר על אותם אנשים...

שהמדרגה הזאת בחייהם היא לא אחרת מאשיר להשכיב בחורה. זה לא משהו שאני מחפש, וכאמור, זה לא משהו שלא מצאתי כבר מזמן. הנה אם אנחנו כבר מדברים, עכשיו בדיוק אני מתכתב עם איזה בחורה שנואשת אחריי, ואני בטוח במליון אחוז שהיא לא משחקת אותה, כי זה עשדה לה כבר מספיק פדיחות והיא בכל זאת ממשיכה. והאמת היא שכרגע שלחתי לה הודעה שרומזת שאני מעוניין לצאת איתה. הבעיה היא שאני יודע שבישבילה זה כבר סוף הדרך, היא בטוחה שזהו, נשבתי בקסמיה. וזה חרא, כי אני לא רוצה לאכזב אותה. מבין? אז אני ממש לא יודע. ולגבי ``מתבייש מבנות``. בוא נגיד שזה לא הבעיה שלי, הבעיה שלי היא לבוא ולהתחיל עם בחורה סתאם ככה, כרעם ביום בהיר, זה נראה לי יותר מידי פרונטלי הקטע הזה. עכשיו יותר מובן? פושע.

MajoR_ToM

New member
פשששש , ועוד פעם אני מתרשם

הודעה אחת מהטובות שקראתי בפורום אפילו בדיחה טובה בסוף ואני לא ציני הידד אנחנו משתבחים כמו יין ..... : ) ואני אנסה לקחת את הטיפ שלך לליבי הקטן והקר כקרח

hasaroot

New member
תראה...

מה אתה כבר יכול לעשות? אם כל הכבוד לחברה שלך ולזה שאתה אוהב אותה אין כזה דבר להתנשק בניגוד לרצונה פפעעמיייים!!!! (סימן קריאה) אם זה היה רק פעם אחת אז עוד בסדר (``מה אתה עושה`` ``סליחה, חשבתי ש.....``). אחרי שאלה רצינית כמו ``יש לך רגשות כלפיו`` שתיקה זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות. אז אם אתה מאלה שלא יודעים\מוכנים לוותר - תלך על זה עד הסוף. אבל אני הייתי פשוט מרגיע קצת את הקטע..כאילו לא להתקשר כל יום וכאלה, כיכשלי היתה מערכת יחסים בקטע של לא להיפרד לא סבלתי את זה ועכשיו אני בכלל לא מדבר איתה. אתה ממש לא חייב לקחת את העצה שלי (אני לא הייתי לוקח עצות ממני אבל אין לי ברירה...) hasaroot

MajoR_ToM

New member
פשש , אדם אם בעיות רציניות:-(

ולשם שינוי אינני ציני כשאנשים מספרים לי את הסיפורים המגוכחים שלהם והדרמיים יתר על המידה לרוב אני צוחק עליהם , אבל כל הכבוד , אתה הצגת את זה כמו שזה , ברור קצר ולעניין , עם אמצע וסוף . יפה לדעתי האישית , שכנראה שלא מומלץ לקחת , העובדה שאתה שואל את השאלה הזאת את עצמך , וההתנהגות הפטטית שלה , הם סיבה בשבילכם להיפרד . לא ניראה לי שהיא רצינית מצטער SHINE או לפחות תנסה

למעלה